Horoskopy od 22-05-2017 do 28-05-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2017

1. Beran – větší výdaje si raději pořádně promyslete. Brzy budete potřebovat peníze na něco důležitého a tak je lepší si udělat nějakou bezpečnostní rezervu. Partner vás ve čtvrtek nebo pátek něčím hezkým překvapí. Pokud jste single, tyto dva dny jsou podle horoskopu také skvělé pro lásku. Díky psychické pohodě se vám může zlepšit i fyzická forma.

2. Býk – v zaměstnání se nebojte ukázat, co vše umíte a víte. Díky tomu máte šanci získat lepší finanční ohodnocení a nebo nějakou zajímavější práci. Jestli to ve vašem vztahu moc neklape, nebojte se to říci naplno a pokuste se najít řešení co nejrychleji. Rychlé procházky, běhání či jízda na kole vám prospějí.

3. Blíženci – pokud přemýšlíte o nějaké investici, měla by být dlouhodobějšího rázu. Případně ji spojte se zajištěním bydlení pro sebe či své blízké. Single mohou podle horoskopu poznat někoho trochu staršího a zkušenějšího, který jim do života vnese trochu čerstvého vzduchu. Kdy jste byli naposledy na preventivní prohlídce.

4. Rak – finančně by to měl být celkem příjemný týden. Čekají vás nějaké extra příjmy a zároveň nebudete muset příliš utrácet. Popovídejte si s partnerem o plánech na léto a také už pomalu začněte plánovat i to, co budete dělat na podzim a v zimě. Pro lidi, kteří mají problémy s tlakem a křečovými žílami přichází trochu náročnější týden.

5. Lev – nezapomínejte pravidelně kontrolovat poštovní i emailovou schránku, aby vám neunikla nějaká velmi důležitá informace, které hodně ovlivní váš život. Podle horoskopu největší šanci na romantický zážitek budou mít Lvi na cestách. Trochu zpomalte, nemá smysl tělo tolik přetěžovat.

6. Panna – máte vyřízené všechny úřední záležitosti? Byla by škoda kvůli liknavosti či zapomnětlivosti potom řešit zbytečné problémy. Nedržte své emoce tolik na uzdě, ve vztahu je občas nutno ukázat city a to, co skutečně prožíváte. Drobnou úpravou jídelníčku či lehčí dietou můžete vyřešit některé zdravotní potíže.

7. Váhy – dávejte si pozor na lidi, kteří vám slibují hory doly. Každý slib by měli podpořit fakty a konkrétními kroky, jinak nemá smysl jejich nabídky vůbec řešit. Lidé, kteří jsou ve vztahu trochu krátce mohou nyní prožít mírně problematičtější týden. Ale pak se vše vysvětlí a bude to ještě krásnější než dříve. Potřebujete dopřát vašemu tělu dostatek spánku.

8. Štír – budete mít hodně energie a chuti do práce. Rozložte je správně a věnujte co nejvíce sil činnostem, které vám přinesou rychlý a vysoký zisk. Podle horoskopu se s partnerem budete do středy v některých záležitostech trochu rozcházet. Ale o víkendu to už bude krásné. Single mají v pátek večer šanci někoho potkat. Můžete mít párkrát menší potíže se zažíváním.

9. Střelec – v zaměstnání by mělo být vše v nejlepším pořádku, ale nějaké novinky nebo zázraky v  následujících pěti pracovních dnech nečekejte. Podle horoskopu se ve vztahu může objevit menší krize spojená s nějakou nevysvětlenou záležitostí z minulých měsíců. Únava bude stres jen zesilovat, odpočívejte dostatečně.

10. Kozoroh – finančně to bude stabilní týden. V práci taky více méně vše v pořádku, nebojte se vykázat více iniciativy. Ve vztahu nevnucujte za každou cenu svůj názor. Nyní sice možná vyhrajete, ale za nedlouho budete muset zaplatit i s úroky. Single se mohou zamilovat v naprosto nečekané situaci. Pečujte o kosti a dostatečný přísun vápníku.

11. Vodnář – plánujte si dobře výdaje a každé hlubší sáhnutí do peněženky raději pečlivě proberte s někým nezávislým. Podle horoskopu máte skvělou možnost ve vztahu urovnat nějaké spory z minulosti a naplánovat opravdu hezkou budoucnost. Negativní myšlenky a příliš velká představivost se mohou odrazit i na vašem fyzickém zdraví.

12. Ryby – v práci se nevrhejte do věcí, kterým příliš moc nerozumíte. Raději si je nechte vysvětlit ještě jednou a nebo požádejte o praktický příklad. Nikdo vám to nebude vyčítat. V lásce musíte být někdy vytrvalí a nevzdávat se při prvních klopýtnutích. Uvidíte, že bude mnohem lépe. Kila neshodíte díky zázračným dietám, ale jen správným spojením úpravy jídelníčku a fyzické aktivity.