Horoskopy od 15-05-2017 do 21-05-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý týden roku 2017

1. Beran – v zaměstnání vám budou naslouchat. Je dobrý týden pro to, abyste přišli s nějakými návrhy na změny a vylepšení aktuální činnosti. Čekejte menší finanční injekci. V lásce nemá smysl si hrát na něco co nejste. Upřímnost vyřeší všechny velké problémy. Se stresem vám mohou pomoci bylinky.

2. Býk – nenechte se nikým v práci manipulovat. Stůjte si za svým názorem a dělejte jen to, co musíte. Úspěch je plně ve vašich rukou. Pokud jste single, možná potkáte někoho zajímavého v zaměstnání. Nikam nespěchejte. Zamilovaní si užijí spoustu lásky. Na zdraví si asi moc stěžovat nebudete. Dobrý týden pro boj se zdravotními zlozvyky.

3. Blíženci – pokud budete mít možnost jít na nějaké školení a nebo si zvýšit své pracovní znalosti, využijte tu příležitost. Ve vztahu se už nevracejte k minulým sporům. Zbytečně by to udělalo dusno. Pokuste se využít hezké dny k zlepšení fyzické kondice. Díky tomu se vám podaří posílit i imunitu.

4. Rak – nemá smysl vzpomínat na vaše bývalé zaměstnání. Podle horoskopu aktuální práce je pro vaši budoucnost mnohem zajímavější. Řekněte partnerovi, co vás nejvíce trápí. Uvidíte, že se vám uleví a společně najdete nejlepší řešení. Všímejte si signálů, které vysílá vaše tělo. A dostatečně včas je začněte řešit.

5. Lev – věřte svým schopnostem a nebojte se je co nejvíc využít. Máte šanci oslnit kolegy a nadřízené a díky tomu získat také nějaké penízky navíc. Vychutnávejte si lásku, tento týden jí může být plný, stačí jen chtít. Koukejte se pod nohy a dávejte pozor při náročnějších fyzických aktivitách, nyní hrozí nějaký menší úraz.

6. Panna – pokud jste na něco v zaměstnání čekali už delší dobu, tento týden by se mělo začít realizovat. Budete hodně spokojení. Pozitivní nastavení a schopnost kompromisu vyřeší ve vztahu většinu problémů. Hlídejte si více krk a průdušky, jsou nyní hodně citlivé.

7. Váhy – neříkejte, že něco neumíte nebo nedokážete. Je ve vás mnohem více, stačí si jen věřit a práci věnovat více energie. Podle horoskopu máte velkou šanci na úspěch. Pokuste se být trochu romantičtější a také nemusíte hned všechno říkat. Nechte si některé věci raději pro sebe. Úprava jídelníčku by vám hodně prospěla.

8. Štír – v tomto týdnu budete mít hodně pracovního štěstí. Také je velmi pravděpodobné, že se vám podaří získat nějaké peníze, se kterými už jste vlastně ani nepočítali. Nenechte se ošálit krásnými slovy. Někdy je lepší, když se v lásce budete držet jen konkrétních věcí. Jezte raději lehčí jídla, protože můžete mít menší potíže s trávením.

9. Střelec  – budete mít zajímavou šanci si vydělat nějaké peníze navíc nebo díky větší pracovní aktivitě můžete nyní získat opravdu zajímavou odměnu. Víte moc dobře, co od vztahu můžete očekávat a kam by měl směrovat. Tento týden vás z tohoto hlediska příjemně překvapí. Nezapomínejte doplňovat minerály.

10. Kozoroh – můžete mít pocit, že vás někdo omezuje v pracovním rozletu. Ale je to jen pocit, který by do konce týdne měl minout a vy uvidíte, že se vám opravdu zadařilo. Ve vztahu hrozí menší spory. Předcházejte jim tím, že budete vše okamžitě řešit a nic neodložíte na později. Stres bude váš největší nepřítel.

11. Vodnář – podle horoskopu v tomto týdnu byste měli udělat nějaké důležité pracovní rozhodnutí, které výrazně změní vaši blízkou i vzdálenější budoucnost. Ve vztazích, zvláště pokud jsou dlouhodobé, si zažijete hodně lásky. Single musí ještě trošku počkat, ale blíská se na lepší časy. Mohou se objevit jisté potíže s únavou spojenou s přepracováním.

12. Ryby – v práci budete mít nějaké zajímavé dilema. Při rozhodování požádejte o trochu více času na rozmyšlenou a raději to proberte ještě s někým. V každé hádce dříve nebo později je část viny na obou stranách. Stačí si to připustit a nehnat spory s partnerem až na ostří nože. Podle horoskopu se mohou objevit menší potíže s migrénami, které budou spojené hlavně s počasím.