Horoskopy od 12-06-2017 do 18-06-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý čtvrtý týden roku 2017

1. Beran – v práci se to v tomto týdnu moc hýbat nebude a hodiny se potáhnou velmi pomalu. Do čtvrtka byste raději neměli příliš moc utrácet. Berani žijící ve vztahu mohou v tomto týdnu párkrát zažít takzvanou tichou domácnost. Většinou půjde o nějaký dost banální spor. Zdraví a energie byste měli mít na rozdávání.

2. Býk – v zaměstnání se snažte si najít spojence, kteří se za vás postaví v konfliktních situacích. Více lidí více dokáže. Ve vztahu zavládne krásná harmonická atmosféra. Single mají o víkendu zajímavou šanci poznat někoho milého. Vaše zdraví by mělo být celkem v pořádku, jen budete citlivější na hluk.

3. Blíženci – na finance byste neměli naříkat. Na druhou stranu to není důvod pro to, abyste odmítli výhodnou nabídku. Peněz nikdy dost. Podle horoskopu by single neměli ztrácet naději. Jejich chvíle se blíží mílovými kroky. Ve vztazích bude vše v pořádku, i když možná můžete mít mírný pocit, že vše se odehrává monotematicky. Trochu více pohybu vám prospěje.

4. Rak – nepřistupujte ke všem pracovním záležitostem tak smrtelně vážně. Pokuste se na věci podívat s jistým odstupem a najednou uvidíte, že často vám začnou cukat koutky úst nahoru. Ve vztahu přijdou trochu mračnější dny, výtky se budou nějakým způsobem týkat minulosti. Silnější svaly znamenají méně bolestí zad.

5. Lev – v tomto týdnu se zaměstnání situace stabilizuje. Budete mít příležitost uzavřít nějaké starší věci a pomalu si začít chystat plány na blízkou budoucnost. Podle horoskopu by vás mělo v lásce čekat nějaké velmi příjemné překvapení. Nezapomínejte na správný pitný režim, bude to pro váš organismus velmi důležité.

6. Panna – v zaměstnání se raději vyhýbejte různým sporům. Ať se hádají jiní, vy dělejte své a budete mít klid. Lidé kteří žijí bez formálního vztahu mohou tento týden popřemýšlet, jestli by nestálo to už změnit. Single mohou dostat nabídku na příjemné posezení u kávy. A pak už vše bude ve vašich rukách. Odpočívejte a pokuste se mít dostatek spánku, díky tomu se vám podaří lépe vyhrávat se stresem.

7. Váhy – podle horoskopu byste měli pokud možno odložit všechny důležité pracovní i finanční rozhodnutí na další týdny. Nyní se snažte jen držet přítomnosti. Vztahy s partnerem by měly být naprosto výtečné. Nemá smysl si to kazit spory o nějakou hloupost. Preventivní návštěva u lékaře ještě nikomu neublížila.

8. Štír – v zaměstnání někdo kuje pikle a přemýšlí, jak získat odměnu za práci, kterou udělal někdo jiný. Nespravedlnosti se musíte nekompromisně postavit. Partner vás v pracovních záležitostech podpoří. Pokud jste single, můžete požádat o pomoc rodinu. Dávejte si pozor na to co jíte během nějakých cest a obecně mimo domov.

9. Střelec – podle horoskopu můžete v práci dostat nějaký nový zajímavý úkol. Pozor, může to vyvolat závist některých lidí. Na druhou stranu je to váš život a ne jejich. S rodinou a nejbližšími se budete cítit nejlépe. Budou pro vás inspirací. Některé zdravotní problémy mohou být spojené s nedostatkem vitamínů a minerálů. Dbejte o vyvážený jídelníček.

10. Kozoroh – v zaměstnání by vás nic nemělo překvapit. Věci budou pokračovat svým tempem a pravděpodobně si konečně i trochu odpočinete. Hádky s partnerem je nejlepší vyřešit okamžitě. Nedovolte, aby se z banality stal velký problém. Dávejte si pozor na chodidla. Pokud nosíte boty na podpatcích, popřemýšlejte, jestli opravdu nyní musíte.

11. Vodnář – v práci bude dost rušno. Buďte ostražití a snažte se držet ruku na tepu událostí. Buďte u všech důležitých rozhodování. I malá hádka vám může doma pokazit náladu. Ale nemůžete stále jen ustupovat. Vaše játra by potřebovaly ulevit. Popřemýšlejte o mírné úpravě jídelníčku.

12. Ryby – podle horoskopu byste k pracovním záležitostem měli nyní přistupovat raději s úplně chladnou hlavou a bez emocí. Nenechte se nutit k rychlým rozhodnutím. Každou věc musíte pořádně vyhodnotit. Ve vztazích to bude trochu jako na houpačce, po rozhádaném dni přijdou chvíle obrovské lásky. Nezatěžujte příliš páteř.