Horoskopy od 19-06-2017 do 25-06-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2017

1. Beran – buďte iniciativní. Máte velkou šanci prosadit své nápady, což z dlouhodobého hlediska povede k výraznému zlepšení vaší finanční situace. Partner vás zahrne pozorností. Pokud jste single, máte velkou šanci na příjemné rande. Odlehčete dietu abyste trochu očistili játra.

2. Býk – pomalu ale jistě by se vaše peněženka měla začít plnit. Snažte se ale všechno neutratit. Je lepší dělat rezervy na horší časy. Můžete mít pocit, že si s partnerem nerozumíte. Ale on ho má také. Snažte se najít nějaké společné body k diskusi. Mohou se objevit menší deprese, zvláště večer.

3. Blíženci – hlídejte si své věci. A pokud pracujete s počítačem, raději nenechávejte ke svým dokumentům volný přístup pro každého kolemjdoucího. Bezpečnost tentokrát musí hrát hlavní roli. Pokud se s někým setkáte a budete mít dojem, že vaše srdce začíná bušit rychleji, nikam nespěchejte. Kdo si počká… Pohyb vám pomůže, ale naučte se správně rozložit výdej energie.

4. Rak – finanční situace bude relativně stabilní. Jen se musíte nachystat na nějakou menší investici do domácnosti, která by měla proběhnout před víkendem. Pokud jste single, není důvod zoufat. I váš stav může někdy znamenat výhodu a také větší svobodu. Opakující se bolesti řešte s odborníkem.

5. Lev – podle horoskopu máte šanci dostat nějakou velmi zajímavou nabídku, která může hodně ovlivnit vaši budoucnost. Pozitivně. Ve vztazích to trochu bude skřípat. Neřešte věci, které nejsou aktuální. Při sportování či fyzické aktivitě si raději dejte pozor na úrazy.

6. Panna – před víkendem  si budete chtít koupit něco hezkého. A konec konců proč ne, žije se jen jednou a peníze nemá smysl syslit jen pro větší číslo na účtu. Nevěřte pomluvám. Někdo vaší lásce nepřeje a všechno je to jen efektem jeho hloupé závisti. Na zdraví byste rozhodně neměli naříkat.

7. Váhy – v zaměstnání to moc veselé nebude. Podle horoskopu vás čeká hlavně neustálé opakování stále zaběhlých procesů, takže budete mít menší problémy s pocitem nudy a vyhořelosti. Ale v lásce to bude jiné, tento týden by vás měl opravdu překvapit. Nervy a roztěkanost někdy pomůže uklidnit dobré jídlo.

8. Štír – v zaměstnání vaše fungování ovlivní nějaké spory, které se objeví bez jakéhokoliv vašeho přičinění. Stůjte raději stranou, ale nespravedlivé útoky si nenechte líbit. Single budou mít sklony si stále něco vyčítat. Nemá to smysl. Aktuální stav není na věky. Mnoho zdravotních problémů pomohou vyřešit bylinkové čaje.

9. Střelec – s nečekanými výdaji vám může pomoci někdo z příbuzenstva. Požádat o pomoc v nouzi není žádná ostuda. Drobná zamilovaná gesta vám dají mnohem více štěstí než vzletné deklarace a spousta prázdných slov. Podle horoskopu byste si měli dávat větší pozor na výrobky obsahující vejce.

10. Kozoroh – dostanete nějakou další zajímavou nabídku. Popřemýšlejte, jestli vás neposune dál a nebo jestli není lepší se držet dříve vybrané cesty. Ve vztahu nehledejte hádky. Často stačí chvíli počkat a ostrá slova si před vyřčením raději pořádně promyslet. Mohou vám otékat více klouby a dolní končetiny.

11. Vodnář – budete mít štěstí. Využijte ho co nejvíce, protože taková příležitost se pak delší dobu nenaskytne. Velká láska vyžaduje trvalou péči. Nestačí jen jednou za čas zahrát divadlo, je nutné city neustále zalévat. Při větší fyzické námaze můžete mít problémy se svaly a zády.

12. Ryby – podle horoskopu tento týden bude patřit k těm úspěšnějším. V zaměstnání konečně ocení vaše snahy a vy uvidíte, že vaše práce má opravdu smysl. Partner vám projeví hodně citů. Čeká vás romantický víkend. I single mají nyní větší šance. Pozor, mohou se objevit menší potíže s celkovou obranyschopností organismu. Vyhýbejte se infekcím.