Horoskopy od 28-08-2017 do 03-09-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý pátý týden roku 2017

1. Beran – tento týden by vás v zaměstnání nemělo nic překvapit. Jen si hlídejte termíny všech důležitých záležitostí, zvláště pokud jsou nějak spojeny s úřady. Někdo ve vaší blízkosti vysílá hodně diskrétní signály. Přitahujete ho. Nejvíce sil vám dodá odpočinek v přírodě daleko od civilizace.

2. Býk – pozor při práci s hotovostí i kartou. Pečlivě si přepočítávejte vrácené peníze, hlídejte kdo vám stojí za zády při zadávání PINu. Podle horoskopu kolem vás budou nyní kroužit chmatáci. Láska před vámi poodhalí další svou tvář a bude to velmi příjemné. Vychutnávejte si sluníčko, podzim se nezadržitelně blíží.

3. Blíženci – na začátku týdne se raději vyhýbejte větším výdajům. Je dobré mít v kapse rezervu na různé nečekané události. K těm může dojít ve čtvrtek nebo v pátek. Pokud to ve vašem vztahu trochu skřípe, zkuste sebrat odvahu a pořádně si o tom s partnerem promluvit. Vyčistí to atmosféru. Večer se snažte nepřemýšlet o stresujících záležitostech, psychická pohoda se pak přenese i do dalšího dne.

4. Rak – rýsuje se před vámi velmi výhodná investice. Sice si krátkodobě budete muset utáhnout opasek, ale zisk pak bude o to větší. Tento týden přeje lásce. Možná potkáte někoho, v jehož blízkosti vaše srdce začne bušit rychleji. A pokud lásku máte, partner vás zahrne spoustou krásných pozorností. Nepřeceňujte své síly, jsou omezené.

5. Lev – máte čich na velmi výhodné příležitosti. Tento týden by se vám mělo podařit koupit něco, co už jste dlouho potřebovali a zároveň to bude za velmi příznivou cenu. Nebojujte o vůdčí pozici ve vztahu, pokud nebude fungovat na kompromisu, tak dlouhodobě nemá budoucnost. Mohou se objevit menší kožní potíže.

6. Panna – nemusíte se bát konkurence. Její snahy budou neúspěšné a vy ze všech případných sporů či soubojů vyjdete jako jednoznačný vítěz. Ideální týden pro všechny Panny, které hledají partnera. Podle horoskopu máte v sobě nyní spoustu šarmu, nebojte se ho ukázat. Preventivní kontrola u lékaře ještě nikomu neublížila.

7. Váhy – na začátku týdne vás čekají nějaké větší výdaje, ale jinak budete mít pracovní i finanční situaci celkem pod kontrolou. Nenechte se ve vztahu k ničemu tlačit. Pokud bude nápor příliš silný, prostě se otočte zády a jděte pryč. Partner to nakonec pochopí. Aktivní odpočinek večer vám pomůže lépe spát, stojí za to se po práci trochu ještě protáhnout.

8. Štír – nenechte se v práci omámit krásnými slůvky. Pokud po vás bude chtít cokoliv navíc, okamžitě se zeptejte, co vám za to nabídne. Krize ve vztahu je už minulostí, nyní si můžete vychutnat spoustu lásky a něžnosti. Dávejte si pozor na játra a ledviny, snažte se jim co nejvíc ulehčit.

9. Střelec – nyní si můžete trochu vyhodit z kopýtka. Není důvod neustále jen šetřit, život si musíte užívat a ne ho jen přežívat. Podle horoskopu nadchází ideální týden pro plánování vztahu či budoucnosti ve vztahu. Zavládne mezi vámi plná harmonie. Bylinkové čajíky pomohou vyřešit nejeden problém.

10. Kozoroh – čeká vás hodně výdajů, ale je to nárazová záležitost. Už v září se vaše finanční situace začne výrazně stabilizovat. Večery s partnerem by měly být tento týden opravdu velmi příjemné. Pokud ho nemáte, můžete někam vyrazit a kdo ví… Využívejte letní sluníčko, sbírejte vitamín D do zásoby.

11. Vodnář – nadřízení a kolegové si budou velmi vážit vašeho pracovního výkonu i nasazení. Možná přichází správná chvíle pro žádost o zvýšení platu. Podle horoskopu ve vztahu zavládnou zmatky. I banalita nyní dokáže vyvolat zbytečnou hádku. Šetřete srdíčko, není nezničitelné a některé věci mu opravdu nesvědčí.

12. Ryby – když se podíváte pečlivě na vaše pravidelné výdaje, zjistíte, že se dá na mnoha zbytečných záležitostech ušetřit. Chce to jen vidět z trochu delší časové perspektivy. Pár korun sem a pár korun tam může udělat za pár měsíců tisíce. Ve vztahu přijde mírné ochlazení. Vyhýbejte se nadměrnému solení a hodně pijte.