Horoskopy od 21-08-2017 do 27-08-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý čtvrtý týden roku 2017

1. Beran –  k pracovním záležitostem přistupujte se zdravým odstupem. Nemá smysl se stresovat věcmi, které nijak nemůžete změnit nebo ovlivnit. Dostanete zprávu, která dost výrazně změní či posune váš milostný život – dobrým směrem. Hrozí vám mírné oslabení imunity.

2. Býk – tento týden je podle horoskopu velmi vhodný pro realizaci vlastních nápadů. Nyní máte šanci se profesně posunout dál. V lásce si musíte některé věci pořádně promyslet. Polovičatá řešení nemají smysl, někdy je nutné prostě všechno dotáhnout až do konce. Na zdraví byste si neměli stěžovat.

3. Blíženci – nedělejte žádné dluhy. Finanční závazky raději plaťte před termínem, aby vás nic nemohlo nepříjemně překvapit. Čekejte pracovně náročný pátek. I v lásce se někdy dočkáváme zklamání, ale z dlouhodobého hlediska nás takové prožitky nakonec hodně posílí. Dávejte si pozor na páteř, nepřetěžujte ji.

4. Rak – raději se věnujte obyčejným záležitostem. Důležité projekty by bylo lepší trochu odložit v čase, až budete mít trochu lepší formu a také až vám s nimi pomůže více lidí. V lásce se snažte rozhodovat podle toho, co vám napoví rozum. Emoce nejsou vždy ten nejlepší rádce. Při práci se zahradním a dílenským nářadím zachovávejte co největší opatrnost.

5. Lev – základem úspěchu v práci bude tento týden kolektivní rozhodování a kolektivní úsilí. Solitérům moc pšenka nepokvete. Podle horoskopu byste se měli koncentrovat hlavně na rodinné záležitosti. Dořešte co není dořešené. Jezte hodně sezónního ovoce, ať nabijete tělo vitamíny.

6. Panna – ve středu nebo ve čtvrtek čekejte nějakou důležitou informaci, která se bude týkat vaší finanční situace. Víkend bude pro lásku jako stvořený, zvláště pokud se vám podaří vyjet někam dál od domu. Lehké ranní cvičení vašemu zdraví pomůže a navíc se díky němu mnohem rychleji probudíte a budete mít lepší intelektuální kondici.

7. Váhy – v práci se koncentrujte hlavně na drobnosti. Celkově vám to v zaměstnání půjde od ruky, ale byla by škoda, kdyby jste si pokazili část skvělého výsledku jen kvůli nepatrné chybě, které se dalo vyhnout. Váhy žijící ve vztahu čeká nějaká menší zkouška, vše by mělo dopadnout dobře. Omezte raději sůl a pikantní koření.

8. Štír –  nestěžujte si na podmínky v práci, vše se brzy má zlepšit, chce to jen trošku trpělivosti. Větší výdaje si raději naplánujte na začátku týdne a snažte se plánů držet. Single by si měli udělat pořádek s minulostí. Bez toho břemene se vám novou lásku bude hledat mnohem snadnější. Podle horoskopu bude vaše fyzická kondice velmi slušná, jen si dejte trochu pozor na stres.

9. Střelec – v tomto týdnu můžete v práci dosáhnout opravdu velký úspěch. Snažte se o něj podělit i s jinými lidmi. Jejich vděčnost vám v budoucnu přinese více, než nyní budete muset vydat. Můžete mít sklon reagovat ve vztahu trochu podrážděně, někdy je lepší se trochu kousnout do jazyka než říci to zbytečné slůvko navíc. Věnujte trošku větší pozornost trávení.

10. Kozoroh – úspěchy přijdou ještě dříve než čekáte. Nestresujte se pořád, vše je na dobré cestě a drobnosti nikdo řešit nehodlá. Finančně to bude docela úspěšný týden. Ve vašem vztahu se podle horoskopu něco změní k lepšímu. Dejte tomu šanci. Snažte se vyhýbat těžkým a smaženým jídlům, játra potřebují odpočinout.

11. Vodnář – podle horoskopu vás v zaměstnání momentálně nečeká nic moc zajímavého. Možná vás to i trochu bude nudit, ale nebojte se, už brzy zase začne akce. Vodnáři ve vztahu by měli věnovat trochu více pozornosti partnerovi. Opravdu by měl být pro vás to nejdůležitější a opravdu za vámi bude stát až za hrob. Očekávejte trochu horší náladu a pokles energie. O víkendu by se to mělo vylepšit.

12. Ryby – v tomto týdnu vás čekají nějaké neplánované výdaje. Buď trochu více šetřete nebo se pokuste najít nějaký rychlý zdroj příjmů. Nevynášejte domácí problémy navenek, vrátí se vám to jak bumerang a nic to nevyřeší. Jsou věci, se  kterými se musíte poprat. Tento týden přeje lepším sportovním výkonům. Fyzickou kondici vám bude závidět nejeden člověk.