Horoskopy od 14-08-2017 do 20-08-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý třetí týden roku 2017

1. Beran – ve čtvrtek nebo v pátek by se měly objevit nějaké peníze nebo dárek, se kterými jste moc nepočítali. Nic  velkého to nebude, ale stejně potěší. Podporujte svého partnera, má momentálně trochu náročnější chvilky. Nastavte se k životu optimisticky a uvidíte, že se vám bude mnohem lépe spát.

2. Býk – pracovní situace bude naprosto normální. Od tohoto týdne nic extra neočekávejte, ale ani se nemusíte něčeho extrémního obávat. I na dálku se dá udržet a rozvinout vztah. Měla by dorazit nějaká zpráva, kterou už dlouho čekáte. Dávejte si pozor při chození z kopce nebo ze schodů, klouby a kolena jsou citlivější.

3. Blíženci – v zaměstnání podle horoskopu dojde k nějaké pozitivní změně. Pohnou se věci, na které jste čekali už dlouho. Blíženci žijící ve vztahu čekají nyní trochu těžší chvilky, ale brzy se vše uklidní. Single, raději se vyhýbejte náhodným flirtům. Fyzické zdraví je důležité, ale nesmíte zapomínat ani na dobrou psychickou kondici.

4. Rak – asi vás požádá o pomoc nějaký přítel. Buď vás to bude stát trochu času a nebo i nějaké peníze, ale rozhodně ho nenechejte na holičkách. Vrátí se vám to mnohonásobně. Vyhýbejte se flirtování na pracovišti. Mohlo by to být velmi špatně pochopeno. Vaše chodidla potřebují dobrou péči a správnou obuv.

5. Lev – budete mít sklony trochu riskovat a rozhodovat se doslovně z minuty na minutu. V celkovém součtu to ale na konci týdne dopadne pozitivně, i když pár přešlapům se asi nevyhnete. Láska z minulosti dokáže udělat hodně zmatků. Trošku zdravější jídelníček by vám možná neuškodil.

6. Panna – nenechte se nikým v práci vydírat. Také se vyhýbejte lidem, kteří po vás budou chtít jakoukoliv půjčku. Vše se dá odmítnout s úsměvem. Panny podle horoskopu nyní čekají romantické chvíle. Nechte se unášet láskou. Za špatnou náladu někdy mohou i hormony.

7. Váhy – v práci se nastavte na řešení aktuálních problémů. Nemá smysl se zabývat záležitostmi, které budou hořet až za několik týdnů. Single mají šanci na lásku, jen nesmí hledat ve stále stejných vodách. Větší šance mají ty Váhy, které jsou někde na cestách. Nepodceňujte drobné zdravotní problémy. Vše je lepší podchytit hned na začátku.

8. Štír – objeví se zajímavá nabídka na novou práci. Budete se muset rychle rozhodnout. Změna je život, ale musíte počítat s tím, že na začátku to může být hodně náročné. Ve vztazích se bude hodně řešit budoucnost. Některé věci už je rozumné definitivně rozhodnout. Mohou se objevit střevní potíže.

9. Střelec – všechny smlouvy si velmi pečlivě přečtěte. Pokud čemukoliv nerozumíte, není žádná ostuda si to nechat pořádně vysvětlit. Nepodepisujte nic, v čem vidíte jakýkoliv háček. S některými citovými problémy vám nejlépe pomůže přítel či přítelkyně, které se budete moci vypovídat. Při opalování si dávejte velký pozor a nic nepodceňujte.

10. Kozoroh – v zaměstnání vás čekají… nějaké nečekané ale velmi příjemné informace. Něco pozitivního se rýsuje na horizontu. Pokud vám silněji začne bušit srdce, naslouchejte mu. Je to asi velká láska. Nezatěžujte svou oběhovou soustavu a vyhýbejte se věcem, které zvyšují krevní tlak.

11. Vodnář – v zaměstnání vás lidé budou pozorovat. Rozhoduje se o vaší budoucnosti, tak se snažte vypadat co nejlépe a věnovat svým povinnostem co nejvíce. Nesázejte na telepatii partnera. Některé věci si musíte vzájemně vysvětlit a vyříkat. Podle horoskopu by na tom vaše zdraví mělo být celkem dobře.

12. Ryby – připravte se na nějaké větší výdaje týkající se domácnosti. Není důvod propadat panice, investujete vlastně do budoucnosti. Čekáte na nějaké změny v lásce? Tento týden se jich asi nedočkáte. Chce to ještě trochu trpělivosti a pozitivní přístup. Hlídejte si pitný režim, ledviny potřebují pravidelně proplachovat.