Horoskopy od 04-09-2017 do 10-09-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý šestý týden roku 2017

1. Beran – čeká vás hodně povinností. Zvláště náročné by mělo být pondělí a spoustu práce budete mít i ve čtvrtek. Ale nebojte se, vše se dá zvládnout a víkend bude o to příjemnější. Ten můžete využít pro nějakou romantičtější akci. Vyhýbejte se mastným jídlům a jezte hodně čerstvé zeleniny.

2. Býk – malými krůčky se dá dosáhnout velkých úspěchů. Nikam se tento týden nežeňte, dělejte si vše tak jak máte, snažte se o dochvilnost a uvidíte, že výsledky překonají vaše očekávání. Ve vztahu budete mít mírně navrch, ale nemá smysl partnera tlačit příliš do kouta. I drobná infekce může znamenat problém.

3. Blíženci  – finančně by to měl být docela úspěšný týden. A i v práci to bude v pořádku, pokud vše se vám podaří dodělávat v termínech. Nuda bývá jedním z největších ničitelů dobře fungujících vztahů. Někdy přitom stačí jen tak málo, aby se vám ji podařilo odehnat. Podle horoskopu se mohou objevit potíže s otékajícími klouby.

4. Rak – vaše průbojnost a odvaha překvapí celé okolí. V práci se vám může podařit prosadit to, co už dávno považujete za nejrozumnější. Ze střetů budete vycházet vítězně. V záležitostech týkajících se srdce se veďte intuicí. První nápad většinou bývá ten nejlepší. Jíst více zeleniny ještě nikomu neublížilo.

5. Lev – v zaměstnání by měla být docela příjemná atmosféra. Zatím se nikdo moc stresovat nebude, proto se pokuste udělat si pár záležitostí do rezervy. Podle horoskopu byste měli udělat konečně nějaké důležité rozhodnutí, které se týká lásky. Odvážným štěstí přeje. Čeká vás dobrá fyzická i psychická forma.

6. Panna – celý tento týden se nachystejte na průběžně vyšší výdaje než jste byli v posledních několika týdnech zvyklí. Ale je to jednorázové a dá se to s mírně utaženým opaskem zvládnout. Hledáte lásku? Nebojte se trochu riskovat, výsledek vás příjemně překvapí. Dostatek spánku je nejlepším lékem na stres.

7. Váhy – věnujte více pozornosti novým úkolům. Na jejich perfektním zvládnutí bude záviset vaše budoucnost v zaměstnání a výše příjmů. Během různých společenských akcí budete mít mnohem více možností potkat někoho, u koho vaše srdce začne bušit mnohem rychleji. Dejte si pozor na bacilonosiče.

8. Štír – pokud budete mít na výběr mezi pohodlným úkolem a náročnější pracovní činností, vyberte si to druhé. Odměna za tu námahu se opravdu vyplatí. Podle horoskopu je tento týden vhodný pro plánování společné budoucnosti. Láska nezná hranice. Kdy jste byli naposledy na očním?

9. Střelec – nové výzvy v zaměstnání přinesou trochu zmatku, ale dlouhodobě to bude pro vás výrazně zajímavější. Dejte si pozor na pomluvy, nemá smysl na ně reagovat. Se svou láskou se vám bude trávit čas nejpříjemněji. Pokud jste single, nebojte se jít lásce trochu naproti. Trochu rychleji se budete unavovat.

10. Kozoroh – výzvy vás jen posunou dál. Nebojte se jich, máte na to všechno zvládnout. Podle horoskopu se vaše finanční situace zlepší. Ve vztazích to bude klidné. Single mají šanci na něco více než jen krátkodobý románek. Dávejte si pozor na játra, noční radovánky je dobré omezit, tučné raději vynechat a pokud nemusíte, vyhýbejte se lékům.

11. Vodnář –  v práci budete potřebovat trochu pomoct. Nebojte se ozvat i u méně zkušených kolegů, potěšíte je a výsledek vás překvapí. I ve vztahu je občas nutné řešit finance. Bohužel taková situace právě nadchází. Zkuste vše probrat v klidu a najít nějaký rozumný kompromis. Podle horoskopu byste měli věnovat zvýšenou pozornost chodidlům.

12. Ryby – tento týden je z pracovního hlediska naprosto ideální pro všechny, kteří podnikají a také pro ty, co mají v zaměstnání mnohem více svobody při vykonávaní svých povinností. Můžete prožít velmi příjemné chvíle s partnerem. Také je mnohem větší šance na povedený románek. Šetřete trochu páteř a dejte si pozor na prudší pohyby.