Horoskopy od 11-09-2017 do 17-09-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý sedmý týden roku 2017

1. Beran – hlídejte si výdaje. Podle horoskopu budete mít sklony utrácet za zbytečnosti, které nepotřebujete a potřebovat nebudete. Může vám to udělat dost velký průvan v peněžence. Pokud nemáte partnera, určitě vás potěší fakt, že se někomu velmi líbíte. Jen ho nevyplašte. Pohyb je zdravý, ale nic se nesmí přehánět, zvláště u extrémnějších aktivit.

2. Býk – kolegové a nadřízení budou velmi pozitivně hodnotit vaše pracovní nasazení a profesionalitu. Můžete na tom jen vydělat. V lásce vás čeká nějaké velké rozhodnutí, řiďte se tím, co vám napovídá srdce a jeho radu ještě upravte o to, co vám doporučuje rozum. Vaše pleť bude nyní citlivější.

3. Blíženci – tento týden máte šanci získat zpět půjčené peníze. Stačí si jen o ně říci a důsledně trvat na splacení. Ve čtvrtek to bude v zaměstnání dost náročné. Lásky se nemusíte bát, někdy stačí jen málo, drobný úsměv, nevinná pozvánka na kávu…  Vyhýbejte se stresu, nesvědčí vašemu srdíčku.

4. Rak – nenechte se překvapit náročnými úkoly. Stačí když si je pořádně rozplánujete a uvidíte, že je zvládnete mnohem rychleji a lépe, než to možná na začátku vypadalo. V dlouhodobých vztazích to může vypadat jako ticho před bouřkou, ale mraky se rozeženou samy ještě před tím, než začne hřmít. Nejvíce si odpočinete na lůně přírody.

5. Lev – vaše finanční situace je stabilní, ale ještě nepřišla chvíle na veliké utrácení. Stále je před vámi příliš mnoho povinných výdajů. Zamilovaní Lvi si tento týden podle horoskopu opravdu užijí. A pokud hledáte lásku, tak vyjděte někam s přáteli. Výsledek vás příjemně překvapí. Více spánku pomůže odstranit některé drobné zdravotní problémy.

6. Panna – když budete odcházet do práce, raději ještě jednou pečlivě zkontrolujte, jestli nemáte zapnuté spotřebiče nebo vám neteče voda. Pořádně zamykejte. Slevte trochu ze svých požadavků a uvidíte, že partner vás sám něčím příjemně překvapí. Vaše tělo chce více slunečních paprsků.

7. Váhy – bylo by rozumné trochu prozkoumat pravidelné výdaje. Když si nad nimi sednete, s překvapením můžete zjistit, že dokážete ušetřit mnohem více, než se vám na první pohled zdá. Popřemýšlejte o tom, co od vztahu očekáváte. A pak to v klidu proberte s partnerem. Delší víkendová procházka vás možná unaví, ale hlavně díky ní získáte spoustu pozitivní energie.

8. Štír – nebojte se náročnějších úkolů. Jen díky nim máte možnost konečně dokázat, co vše se ve vás skrývá a co vše můžete ještě v práci dokázat. Single mají velkou šanci na vášnivý románek, který se dokonce může změnit i v něco trvalejšího. Návštěva u očaře je jednou za čas nutnost.

9. Střelec – podle horoskopu vaše pracovní úspěchy mohou vyvolat žárlivost u nějakého kolegy. Ale nic si z toho nedělejte. Je to jen a jen jeho problém. Všimnete si, že někdo o vás projevuje zájem. Pokud vás neváže vztah, mohlo by to být zajímavé. I když už nejsou taková vedra, nezapomínejte na správný pitný režim.

10. Kozoroh – kontrolujte si výdaje. Možná by bylo dobré trochu přibrzdit s utrácením peněz za různé radovánky. Ve vztahu toho dáváte hodně. Ale ještě více byste měli dostávat. Možná by se to mělo nějak začít řešit. Poslední dobou trochu moc vyčerpáváte organizmus, nechte ho také někdy odpočinout.

11. Vodnář – možná to tak na první pohled nevypadá, ale v zaměstnání si vás váží. A přichází čas, kdy dostanete i jasný důkaz. Single čeká zajímavý týden, zvláště pokud se odváží vyrazit mezi lidi a vrhnout se do víru vášní společenského života. Nezapomínejte na pravidelný přísun vitamínů a minerálů.

12. Ryby – ve větších davech si tento týden hodně hlídejte peněženku, cennosti i mobilní telefon. Chmatáci číhají na sebemenší příležitost. Jeden upřímný rozhovor dokáže vysvětlit mnoho záležitostí, které házely stín na váš vztah. Nebojte se ho. Podle horoskopu se u lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Panna mohou objevit menší potíže s koleny nebo kotníky.