Horoskopy od 18-09-2017 do 24-09-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý osmý týden roku 2017

1. Beran – nemá smysl snít o nedosažitelném. Snažte se najít na vaší práci to pozitivní a toho se pak držte. Finančně vás čeká trochu náročnější týden, zvláště co se týká povinných výdajů. Single mají šanci poznat někoho, kdo možná není na první pohled velmi atraktivní, ale je v něm něco opravdu zajímavého. Vyhýbejte se polotovarům a jídlům s tzv. éčky.

2. Býk – podle horoskopu byste měli v zaměstnání trochu brzdit. Nemá smysl dělat úplně vše. Část povinností byste měli přesunout na někoho jiného a raději nezačínat nějaké nové úkoly. Buďte sami sebou a uvidíte, že vám to ve vztahu bude klapat úplně ideálně. Večer můžete mít menší potíže s podrážděností, meditační hudba či ticho a tma vám pomohou.

3. Blíženci – udělejte si pořádek v papírech, nemá smysl mít kvůli malé chybě a drobné nepozornosti velké problémy. Pokud budete spokojeni sami se sebou, budete spokojeni i se vztahem a se svým partnerem. Váš organismus potřebuje spát minimálně sedm hodin denně.

4. Rak – vaši nadřízení a kolegové budou chtít zjistit, co všechno dokážete. Pokud je výsledky zkoušky potěší, čekejte přísun peněz a zajímavější práci. V lásce byste měli začít realizovat své sny. Kdy, když ne teď? Dávejte si pozor na cholesterol a tuky, správně složený jídelníček bude v tomto týdnu velmi důležitý pro vaše zdraví.

5. Lev – velmi dobrý týden pro různá školení a získávání nových kvalifikací. Podle horoskopu lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Lev půjde tento týden učení úplně samo. Nebojte se zamilovat a nebo si připomenout, jak vaše láska začínala. Pozor na drobná zranění, při úklidu raději používejte rukavice.

6. Panna – na některé záležitosti v práci nemáte a nebudete mít vliv. Proto nemá smysl je řešit a ztrácet na ně čas a energii. Tu věnujte raději smysluplným projektům. Když od partnera nebudete vyžadovat příliš mnoho, tento týden proběhne celkem v klidu. Ale někdy je rozumnější jít do mírného střetu. Nebojte se sportu.

7. Váhy – čeká vás nějaký důležitý rozhovor, který se bude týkat zaměstnání a financí. Dobře se na něj připravte. Pro Váhy žijící ve vztahu přichází chvíle, kdy si budou muset s partnerem sednout a probrat, jak to bude vypadat dál. Menší změny budou vždy k lepšímu. Můžete mít oslabenou imunitu, zkuste si udělat tymiánový nebo šípkový sirup.

8. Štír – snažte se pracovat co nejpečlivěji. Někdo bude kontrolovat vše, co děláte a na jeho názoru nyní bude hodně záležet. Zamilovaný nemusí být jen květen. Štíři mají šanci prožít opravdu romantický týden. Nepřehánějte s bílkovinami a cukry. Věnujte větší pozornost tomu, co jíte.

9. Střelec – v zaměstnání se chystají nějaké personální změny, ale vás by se neměly týkat. Takže není důvod je řešit nebo cokoliv rozebírat. Dělejte si svou práci a vše bude skvělé. Single mohou narazit na někoho velmi zajímavého. Jen netlačte moc na pilu. Mohou se objevit nějaké menší potíže alergického původu.

10. Kozoroh – nové výzvy budou pro vás novou šancí. Nebojte se jich, máte na víc, než si myslíte a na víc, než se zdá vašemu okolí. Jen musíte počítat s tím, že budete mít trochu méně volného času. Ve vztazích se mohou objevit drobné spory. Většinou budete iniciátorem hádek vy, tak popřemýšlejte, kdy to má opravdu smysl. Na zdraví si nebudete stěžovat.

11. Vodnář – v mnoha záležitostech máte pravdu a pokud si s ní budete jisti, stůjte za svým názorem pevně. Možná to vyvolá menší konflikt s některým kolegou, ale ve finále na tom vyděláte. Setkáte se nebo uslyšíte o někom, kdo pro vaše srdce byl v minulosti hodně důležitý. Dodržujte správný pitný režim – nejlepším nápojem bude voda a bylinkový čaj.

12. Ryby – podle horoskopu pomalu přichází čas na nějakou větší pracovní změnu. Začněte se na ni připravovat, ať máte co nejlepší start. V lásce věřte své intuici. Ta vám nejlépe napoví, jakou cestou byste se v tomto týdnu měli vydat. Pozor, kolem vás krouží docela hodně bacilonosičů.