Horoskopy od 25-09-2017 do 01-10-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý devátý týden roku 2017

1. Beran – tento týden začne nějaká nová a zajímavá etapa ve vašem zaměstnaneckém životě.  To, na co jste se připravovali, konečně můžete začít. Ve čtvrtek se raději nehádejte ve finančních záležitostech. Podle horoskopu by Berani ve vztahu měli počat na víkend, ten bude plný lásky. Během pracovního týdne se mohou objevit hádky. Během tohoto týdne by měla být jakákoliv rekonvalescence rychlejší.

2. Býk – stačí si jen věřit a případně sázet na to, že s každým se dá nějak domluvit. Stačí jen trochu chtít a nebát se změnit svůj přístup k některým lidem. Neslibujte nikomu nic, co nejde realizovat rychle. Mnoho problémů v lásce existuje jen ve vašich představách. Stačí se jen na to podívat z trochu jiného úhlu. Pomůže kamarád či kamarádka vrba. Drobnější zdravotní potíže nebudou mít dlouhé trvání.

3. Blíženci – podle horoskopu je pracovní část tohoto týdne ideální pro různé přípravy na změnu práce či velkou úpravu aktuálních pracovních činností. Vaše nápady budou mít cenu zlata. Do čtvrtka raději moc neutrácejte. Blíženci ve vztahu budou muset zvládnout jednu větší hádku, která na nějakou chvíli bude mít velký vliv na chod domácnosti. Nejlepší je si všechno hezky od plic vyříkat. Dávejte si jen pozor na těžká jídla, jinak se zdravím by to mělo být fajn.

4. Rak – tento týden nebude po finanční stránce nejvydařenější. Občas zjistíte, že máte příliš velké sklony utrácet za naprosté zbytečnosti, bez kterých se můžete skvěle obejít. Raději nevybírejte moc hotovosti. V zaměstnání zavane trochu nuda. Ideální týden pro hledání nového partnera nebo pro nějaký intenzivní romantický zážitek. Nezapomínejte začít posilovat imunitu.

5. Lev – dostanete velmi dobrý nápad, který budete moci využít v zaměstnání. Nejlepší ho bude realizovat ve více lidech, takže důležité je i dobrat správné spolupracovníky. S financemi raději neriskujte. Vhodný týden pro rozšíření rodiny. I single mohou zbystřit, malí Amorci létají všude kolem a snaží se zasáhnout naše srdce svými šípy. Psychická rovnováha vám pomůže vyřešit i menší fyzické potíže.

6. Panna – v zaměstnání se raději držte ověřených postupů. Nemá smysl nyní měnit něco, co celkem bez problémů funguje. Navíc každá novinka může znamenat i nové chyby a ty si nyní nemůžete dovolit. V lásce moc velké změny nečekejte. Jen Panny, které musí cestovat, mohou začít nečekané a příjemné dobrodružství. Pozor na přechodech, nehoda je otázka vteřiny.

7. Váhy – v tomto týdnu byste podle horoskopu měli začít sklízet efekty své předchozí dřiny. Nemá smysl už vyčkávat, protože pak by ovoce vaší práce mohl sebrat někdo jiný. Máte šanci na získání nových dobrých pracovních kontaktů. Ve vztahu se budete cítit v bezpečí. Pokud jste single, vyjeďte na návštěvu za příbuznými. Pijte dostatečné množství tekutin, mohou hrozit potíže s ledvinami.

8. Štír – pokud jste měli sklony v práci někomu radit či něco doporučovat, popřemýšlejte, jestli se podle toho řídíte sami. Menší změny v přístupu k zaměstnání vám mohou vydělat nemalé peníze. V lásce byste se měli vykázat trochu větším pochopením pro malé hříchy. Uvidíte, jak to váš vztah oživí. Single – velká láska někdy vznikne z naprosté drobnosti. Mohou se objevit menší potíže s migrénami.

9. Střelec – v zaměstnání budete podle horoskopu postaveni před výběr mezi nějakými dvěma alternativami. Vybírejte dobře, není vše zlato, co se třpytí. Pokud narazíte na někoho, kdo se vám bude zdát jako ten nejlepší partner pro společnou cestu životem, nejdříve se zeptejte i svého rozumu a neřiďte se pouze city a srdcem. Ani lékaři nemají vždycky pravdu, i když často se tak cítí a prezentují.

10. Kozoroh – blíží se konec jedné pracovní etapy. To, co jste opomněli vám nebude dělat velké potíže, hlídejte si jen termíny a nejdůležitější úkoly. Při problémech vám nejlépe pomohou známí. V rodinách to bude velmi příjemné, jen si nenechte od příbuzenstva mluvit do života. Rozhodovat máte jen vy s partnerem. Omezte přísun soli a cukru, zelenina je váš velký přítel.

11. Vodnář  – nevrhejte se do úkolů, o kterých nemáte dostatek informací. Někdy je dobré věnovat trochu času a energie naslouchání různým drbům. Budete díky tomu mnohem více v obraze a budete se moci mnohem lépe rozhodnout. Podle horoskopu Vodnáři bez partnera mají šanci na velmi hezký flirt. Ale lásku na více let od toho nečekejte. Ranní rozcvička vás překvapivě nabije energií.

12. Ryby – vaše role v zaměstnání je důležitá, ale nemá smysl se starat úplně o všechno. Nechte i jiné lidi, ať dokážou, že své peníze vydělávají oprávněně. Vyhýbejte se hádkám s kolegům, ztratíte jen čas a vystavíte se zbytečnému stresu. V lásce dojde k nějakému příjemnému oživení, vychutnejte si ho. Dlouhodobý nedostatek spánku může mít dost závažný dopad na vaše celkové zdraví.