Horoskopy od 16-10-2017 do 22-10-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý druhý týden roku 2017

1. Beran – pracovní část týdne bude po psychické stránce dost náročná. Raději nedělejte nic víc než opravdu musíte. Není ostuda požádat kolegy o pomoc. Single mají šanci na nějaké překvapivé setkání, které může skončit krásně romantickým zážitkem. Fyzická cvičení zlepší i vaši psychickou kondici.

2. Býk – tento týden máte podle horoskopu téměř vše ve vlastních rukou. Jen na vás bude záležet, kolik toho v práci dosáhnete a jaký úspěch vám přinese nejvíc. Ve vztahu dojde k nějakým pozitivním změnám, které vás posunou dál a ukážou vám nové perspektivy. Zdravotně by to mělo být celkem v pořádku, jen si dejte pozor na tlak.

3. Blíženci – objeví se nějaký menší průšvih, ale bude znamenat jen trochu dusna. Po pár dnech už na něj nikdo v práci nevzpomene. Pokud chcete v lásce uspět, buďte sami sebou. Nemá smysl předstírat někoho jiného. Při změně počasí se mohou objevit menší potíže s migrénami.

4. Rak – měli byste trochu přehodnotit svůj názor na práci. Podívejte se na některé záležitosti s větším odstupem a najednou zjistíte, že vše se dá dělat trochu jinak a mnohem lépe s mnohem menším úsilím. Do vztahů se vplíží trocha nudy a stereotypů. Vaše zdraví by mělo být celkem v pořádku, ale nezapomínejte na posilování imunity.

5. Lev – hlídejte si finanční záležitosti. Pokud očekáváte nějakou platbu, raději začněte vše řešit hned první den. Nic neodkládejte, občas vše vyřeší jen jeden rychlý telefonát. Drby o partnerovi ignorujte. Pokud jste single, raději lovte jen  ve volných vodách. Podle horoskopu byste měli trochu více pozornosti věnovat své fyzické kondici.

6. Panna – podle horoskopu bude situace v zaměstnání dost nervózní. Budete pod neustálým časovým tlakem, dost častou uslyšíte, že už včera bylo na ten úkol pozdě. Do pátku musíte vydržet. Přichází výborný týden pro lásku, spousta romantiky, zamilovanosti i nevinných flirtů. Doma se snažte věnovat více času odpočinku.

7. Váhy – během přestávky na oběd nebo při pracovním setkání u kávy se můžete dozvědět nějakou velmi důležitou záležitost. Rozhodněte, jak nové informace využít pro sebe a svůj kariérní postup. I láska se může někdy projevit naprosto netradičním způsobem. Dobré počasí využijte k delším procházkám, zdraví vám poděkuje.

8. Štír – nebojte se nových úkolů. Budou pro vás nejlepší příležitostí, jak okolí ukázat, co vše ve vás dříme. Kdo se bojí, nesmí do lesa. Podle horoskopu na začátku týdne to může ve vztahu trochu skřípat. Zvláště pokud budete mít sklony se hádat i o úplné hlouposti. Dávejte si pozor na nadměrnou konzumaci léků a různých doplňků.

9. Střelec – pracovně to nebude špatné, ale trochu stresu vám do života vnese nepříliš stabilní finanční situace. Občas můžete mít pocit, že vámi partner jen manipuluje. Vztah by měl být naprosto rovnocenný. Oblékejte se podle počasí a ne podle módních požadavků, zdraví máte jen jedno.

10. Kozoroh – v zaměstnání vás čeká nějaké dilema. Všechno si pořádně promyslete, nedělejte žádná zbrklá rozhodnutí. Podle horoskopu máte na to zvládnout tlak okolí a vyjít ze všech situací jako vítěz. Pokud vás něco trápí, neduste to v sobě. Rozhovor s partnerem spoustu věcí vyřeší. A pokud jste single, popovídejte si s přáteli. Zdraví bude v pořádku.

11. Vodnář – budete mít možnost udělat nějakou práci nad rámec svých povinností. Nebojte se jí, čas, který do toho investujete, se vám vrátí desetinásobně. Pokud hledáte lásku, neodkrývejte všechny karty hned na prvním setkání. Neustálou únavu může odehnat i zlepšení pitného režimu.

12. Ryby – v zaměstnání byste se měli spoléhat jen na sebe. Nevěřte žádným slibům, za kterými ihned nebudou následovat reálné kroky. Setkání s bývalou láskou podle horoskopu vnese trochu zmatku do vašeho srdce. Mohou se objevit menší potíže s očima. Nebude to nic kritického, spíše vám zrak dává vědět, že byste ho neměli tolik unavovat.