Horoskopy od 09-10-2017 do 15-10-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý první týden roku 2017

1. Beran – tento týden by měl být finančně stabilní. Aktuální příjem ale neutraťte celý. Nechte si něco odložené na slabší období a při nákupech zachovejte chladnou hlavu. V lásce by bylo rozumné trochu slevit z požadavků. Vyplatí se vám to. Pozor na zrak, chvilky v přírodě vašemu zdraví prospějí více než sezení u různých obrazovek.

2. Býk – peníze, které se v tomto týdnu objeví, můžete z části utratit na něco hezkého, co vám udělá radost. V práci se vám podaří dokončit nějaký náročný úkol. Nová známost může začít i úplnou náhodou. V tomto týdnu Býkům podle horoskopu hrozí menší potíže s nespavostí a migrénami.

3. Blíženci – bylo by rozumné si určit nějaký zajímavý cíl, kterého byste tento týden chtěli dosáhnout. A pak věnujte všechny své síly a energii jeho realizaci. Neúspěchy v lásce velmi často dokáže vyřešit větší sebedůvěra. Vaší páteři by prospěl pravidelný pohyb. Každý si na něj dokáže udělat trochu času.

4. Rak – zkontrolujte si, jestli máte zaplacené všechny účty. Tento týden byste měli více věnovat pořádku ve finančních záležitostech. Nuda a stereotypy ve vztahu nedělají dobrotu. Zkuste přijít na to, jak vaši lásku oživit a osvěžit. Podle horoskopu je tento týden výborný pro začátek boje s různými zlozvyky.

5. Lev – v zaměstnání si nyní budou vážit každého, kdo dokáže převzít více iniciativy a také zodpovědnost i za jiné. Velká šance zabojovat o povýšení. Nové známosti objeví další nádherný rozměr lásky. V dlouhodobých vztazích klid, mír a pohoda. Nezatěžujte příliš své klouby.

6. Panna – výdaje na nezbytné záležitosti mohou ve vaší peněžence udělat v první polovině týdne trochu průvan. Ale pak se situace stabilizuje a navíc můžete čekat i nějaký přísun peněz. Single mohou zaměnit drobný flirt či nevinný románek na něco trvalejšího. Ve vztazích pozor na žárlivost. Podle horoskopu  se mohou objevit nějaké potíže s trávením.

7. Váhy – v zaměstnání by vás nemělo nic překvapit. V tomto týdnu nečekejte nějaké velké změny, stačí jen dobře dělat své povinnosti a všechno bude v naprostém pořádku. Váhy, které jsou stále bez partnera mohou potkat někoho, s kým přinejmenším bude možné prožít pár příjemných dní či týdnů. A co bude dál záleží na nich. Vyhýbejte se fyzicky náročným cvikům a extrémním sportům, pozor na vazy.

8. Štír – podle horoskopu následujících pět pracovních dní bude naprosto ideálních pro různé operace s financemi. Máte šanci na výhodnou investici či zajímavou smlouvu. Ve vztahu se stane něco, co vám znovu ukáže, že prostě jste si vybrali dobře a pochyby nejsou na místě. Nepřehánějte to moc s vlákninou, všeho s mírou.

9. Střelec – v zaměstnání ustupte raději někam stranou, ať nejste moc na očích. Přitahujete pozornost různých rýpalů a kritiků. Nemá cenu se s nimi tento týden hádat. Máte problémy se zamilovat a najít partnera? Zkuste na nich hledat spíše pozitiva než vady. Relaxující koupele vám pomohou v boji se stresem.

10. Kozoroh – neutrácíte poslední dobrou trochu více, než obvykle? Vaše finanční situace není špatná, ale za prvé může být lépe a za druhé raději myslete na zadní kolečka. Podle horoskopu Kozorozi, kteří hledají partnera nezačnou tento týden vážnější vztah. Ale mohou si vychutnat nevinné rande. Pečujte více o vlasy a nehty.

11. Vodnář – podle horoskopu se tento týden vyhněte jakýmkoliv půjčkám. Nepůjčujte si ani nikomu nepůjčujte. Nedopadlo by to dobře. Menší neshody v domácnosti mají kořeny v přepracování. Stačí když si více odpočinete a uvidíte, jak to zase začne fungovat. Pozor na zdravotní diagnózy opírající se pouze o internet.

12. Ryby – pondělní a úterní zmatky v práci moc příjemné nebudou, ale pak se situace uklidní. Musíte na chvíli zatnout zuby. Někomu se velmi líbíte. Pokud máte zájem, tak to dejte na sobě poznat, jinak budete kolem sebe jen kroužit. Druhá strana první krok neudělá. Na nervozitu a stres bude nejlepším lékem dostatek spánku.