Horoskopy od 02-101-2017 do 08-10-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý týden roku 2017

1. Beran – ve středu nebo čtvrtek dostanete nějakou velmi zajímavou nabídku. Bylo by rozumné rozvážit všechna pro a proti a také to, kolik jste schopni pro budoucí zisky nyní obětovat. Rozbouřený týden ve všech vztazích, které nemají příliš silné základy. Někdy je třeba udělat radikální rozhodnutí. Může se objevit nějaká alergická reakce.

2. Býk – posledních pár týdnů bylo pracovně všechno složitější, ale nyní by se situace měla začít uklidňovat a vy uvidíte, že vynaložená námaha se vám opravdu vyplatila. Týden je podle horoskopu jako stvořený pro zamilované. Pokud jste se s partnerem hádali, nyní se všechno urovná a váš vztah znovu rozkvete. Pozor na bacily, krouží všude.

3. Blíženci – pondělí a úterý budou v práci trošku složitější, čeká vás spousta povinností a času bude málo. Bohudík kolem středy se situace začne normalizovat a vše se vrátí do vyjetých kolejí. Hledáte partnera? Sice se říká, že člověk nikdy nevstoupí do té samé řeky, ale co to přeci jenom zkusit? Internet není nejlepší rádce ohledně zdravotního stavu.

4. Rak – na tento týden se podle horoskopu můžete docela těšit, v práci si vás budou vážit a vyslechnete si spoustu pochvalných slov. Je to příjemné být na výsluní slávy. Nebojte se partnerovi říci, co by se mělo ve vztahu změnit, některých věcí si prostě nevšiml. Stres může být váš největší nepřítel, bojujte s ním.

5. Lev – tento týden bude velmi úspěšný pro všechny, kteří vyjedou na nějakou služební cestu a nebo musí při práci hodně cestovat. U jiných Lvů proběhne jinak celkem normálně bez žádných zvláštností. Středa a sobota mohou být hodně romantické, záleží jen, jestli budete chtít. Dávejte si venku pozor na úrazy, zvláště pokud jste milovníky cyklistiky.

6. Panna – podle horoskopu vás v tomto týdnu čeká hodně rozhovorů, které se nějakým způsobem budou týkat vaší pracovní budoucnosti. Přistupujte k nim s klidem a sebevědomím a vše bude dobré. Partner možná bude mít menší problémy vyjádřit slovy, co cítí. Tak to dokáže svými činy. Dávejte si pozor na to, co jíte a kolik toho jíte.

7. Váhy – někdy je důležité prosazovat svou a někdy je mnohem důležitější naslouchat jiným a čerpat z jejich znalostí a zkušeností. Tento týden nastane druhá situace. Můžete díky tomu hodně získat. Věci, které ve vztahu nefungují, musí se nějak řešit, jinak mohou být začátkem konce. Šetřete si hlasivky a dávejte pozor na krk.

8. Štír –  při práci vám nejvíce může pomoci představivost. Zkuste chvíli popřemýšlet, jak dělat věci jinak a lépe a zjistíte, že to není vůbec nic těžkého. Iniciativa se nyní cení. Pro opačné pohlaví budete nyní velmi přitažliví. Nebojte se využít situace. Mohou se objevit menší potíže s trávením. Jezte raději lehce stravitelné potraviny.

9. Střelec – cizí intriky by měly jít mimo vás. Pokud se necháte zatáhnout do nějakých sporů mezi kolegy, kromě nových nepřátel nic jiného nezískáte. V kapse bude trochu průvan. Vztahy, které byly postaveny pouze během stoupání v oblacích mohou mít velké problémy. Ale lidé, kteří vědí proč s partnerem jsou, si tento týden opravdu užijí. Očekávejte jistý pokles energie.

10. Kozoroh – horoskop vám doporučuje, abyste se nebáli osvobodit celý svůj potenciál. Vaše schopnosti a znalosti jen čekají na využití. Máte šanci potkat někoho opravdu zajímavého. Pokud ale chcete mít v lásce úspěch, měli  byste postupovat trochu originálněji. Proč opakovat to, co už dříve nefungovalo?  Neseďte bez přestávky příliš dlouho, může se začít ozývat páteř.

11. Vodnář – velmi pečlivě pročítejte všechny smlouvy, které se nějakým způsobem týkají financí. Také bude rozumné  věnovat větší pozornost účtenkám. Nebojte se říci, co cítíte. Občas lásku brzdí jen neoprávněný strach, že nebudeme pochopeni či vyslyšeni. Vyhýbejte se velkému hluku, vaše uši jsou nyní citlivější.

12. Ryby – skvělá příležitost pro ty, kteří chtějí najít novou práci a nebo chtějí ve své aktuální aktivitě něco výrazně změnit. Stačí vykročit správnou nohou a pak už to všechno půjde samo. Ve vztahu může v některých situacích neoprávněná žárlivost napáchat více škody než nevěra. Vaše zdraví vám bude okolí závidět.