Horoskopy od 13-11-2017 do 19-11-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2017

1. Beran – není zlato všechno, co se třpytí. Podle horoskopu byste si tento týden měli dávat velký pozor na všechny podezřele výhodné nabídky a akce. Ve skutečnosti budou výhodné jen pro nabízejícího. Partner bude mít trochu melancholičtější náladu, ale brzy to přejde a vše bude zase fajn. Dávejte si pozor na nadměrné množství soli.

2. Býk – nesnažte se nic uspěchat. Všechno má svůj čas a zbytečný tlak na pilu by spíše vyvolal problémy než aby vám něco usnadnil. Pátek by se měl pracovně velmi vydařit. A po práci bude skvělý čas i na legraci. Pokud si chcete užít zábavu i romantiku, páteční večer bude ideální. Mohou se objevit menší potíže s bolestí zad.

3. Blíženci – podle horoskopu první polovina pracovního týdne bude vhodná pro různé rozhovory a důležitější rozhodnutí. Nebojte se bojovat o své zájmy. I ve vztahu se někdy může člověk cítit trochu opuštěný, ale nedělejte si velké starosti, to brzy přejde. Bolesti svalů mohou být prvním příznakem chřipky nebo nachlazení.

4. Rak – připravte se na nějaký menší nečekaný výdaj, který bude spojený s domácností. Asi jste ho už delší dobu očekávali, takže vyřešit by se to mělo rychle a bez problémů. Ve vztahu by si to chtělo vyříkat několik záležitostí, abyste se do budoucna vyhnuli zbytečným sporům. Single mohou poznat někoho opravdu zajímavého. Nadměrný stres může vyvolávat nechutenství.

5. Lev – domácí rozpočet může nadměrně zatěžovat nákup nějakých věcí a služeb, které ve skutečnosti nepotřebujete. Zkuste si sednout nad výdaji a zjistíte, že máte opravdu velké rezervy. Ve vztahu se budete krásně doplňovat. Partner bude vědět, co potřebujete ještě dříve, než to řeknete nebo naznačíte. Migrény často jsou způsobené nedostatečným pitným režimem.

6. Panna – finanční injekce se vždycky hodí. Nenechte se rozhodit škarohlídy, podle horoskopu vás tento týden čeká veliký úspěch. Vypadá to, že následujících sedm dní přeje všem, kteří se čerstvě zamilovali nebo zrovna hledají novou velkou lásku. Zdraví máte lepší, než se vám někdy zdá. Stačí se méně zkoumat a těšit se tím, co je.

7. Váhy – čeká vás nějaká důležitá zpráva, která bude mít veliký vliv na váš profesní život. Nově získané informace využívejte postupně. Nemá smysl vykládat hned všechny karty na stůl. Láska je jako květina, aby vzkvétala, je nutné ji pravidelně a hlavně správně zalévat. Chce to vyvážit čas věnovaný fyzickým aktivitám a odpočinku.

8. Štír – máte rádi svobodu, ale podle horoskopu tentokrát byste se přeci jen měli trochu nechat omezit povinnostmi a potřebami spolupracovníků. Pracujete nad výrazně zajímavější budoucností. Nemějte strach a popovídejte si s partnerem o všem, co vás trápí. Společně najdete výborné řešení. Ve zdravotních záležitostech naslouchejte svému šestému smyslu.

9. Střelec – nebojte si říci o to, co vám náleží. Pokud vám někdo něco slíbil, tak by to měl dodržet. Někteří lidé mají krátkou paměť, ale to přeci není váš problém. Single si nyní budou moci vybírat. Nebojte se vrhnout do víru společenského života. Fyzické a sportovní aktivity musíte přizpůsobit počasí.

10. Kozoroh – nemá smysl půjčovat peníze někomu, kdo si na vás najednou z ničeho nic vzpomene a začne vám naříkat nad svou smutnou finanční situací. Ve vztahu je někdy nutno se jednoznačně rozhodnout. Nejasné situace do budoucna mohou přinést problémy. Problémy s pamětí a koncentrací pomůže vyřešit dostatek spánek.

11. Vodnář – možná se vám malinko zvýšily nebo zvýší některé pravidelné platby. Ale podle toho, jak to vidí horoskop, si nemusíte dělat starosti. Finance budou v domácím rozpočtu stabilní. Nenechte vztah upadat do stereotypu a nudy, o víkendu bude skvělá příležitost společně něco krásného zažít. Za bolesti zad může nerovnoměrně rozkládaná zátěž.

12. Ryby – můžete si udělat nějaký menší nákup jen tak pro radost. Domácí rozpočet to příliš nepocítí a nemá smysl neustále počítat každou korunu. V lásce byste si měli dávat pozor, jaké vysíláte signály. Některé mohou být špatně pochopené. Hrozí vám nedostatek draslíku a hořčíku, nejlépe je doplníte úpravou jídelníčku.