Horoskopy od 11-12-2017 do 17-12-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý týden roku 2017

1. Beran – příliš mnoho času věnujete různým drobnostem. Zkuste se v práci zaměřit na své hlavní úkoly a uvidíte, že vám vše půjde mnohem lépe od ruky. Večírky a zábavy spojené s předvánočním časem jsou skvělou příležitostí pro seznámení. Snažte se vyhýbat sladkému a příliš kořeněnému jídlu.

2. Býk – v zaměstnání byste se měli rozhodnout, jestli vám vaše aktuální pozice přináší dostatek příležitostí k rozvoji. Stabilita je fajn, ale někdy se potřebujete posunout trochu dál. Z hlediska lásky bude tento týden podle horoskopu opravdu velmi silný. Zamilované čekají nevšední zážitky, single mohou vše lusknutím prstů změnit. Od bolestí zad vám uleví dobrá masáž.

3. Blíženci – měli byste si promyslet nějaký velmi významný pracovní krok. Nikam nespěchejte, ale začněte už promýšlet, co bude dál. Ve vztahu je někdy lepší některé věci přeslechnout. Proč byste si kvůli hloupostem kazili předvánoční čas. Budete pod trochu větším tlakem stresu, zkuste najít lepší metodu na psychické uvolnění.

4. Rak – podle horoskopu může ke konci pracovní části tohoto týdne dojít k několika zajímavým změnám ve vašem pracovním okolí. Snažte se mít co největší přístup k informacím. Single mohou o víkendu potkat někoho, kdo jejich srdci rozhodně nebude lhostejný. Samoléčba drobných problémů není vždy ten nejlepší nápad.

5. Lev – investujte trochu volného času do zlepšení svých pracovních znalostí a schopností. Už velmi brzy můžete nově získané zkušenosti velmi dobře využít. Některé záležitosti, které vás ve vztahu trápí, je lepší nejdřív pořádně promyslet. Zbrklá reakce by vám uškodila. Váš organismus bude mít velmi dobrou schopnost regenerace.

6. Panna – lidé ve vedoucích rolích by se měli pokusit trochu více vcítit do pocitů a nálad podřízených. Nadcházející vánoční čas je skvělá příležitost pro nějaké lidské gesto. Renesance citů ve vztahu. Skvělý týden pro důležitá rodinná rozhodnutí. Zkuste popřemýšlet o lepších a zdravějších snídaních.

7. Váhy – v práci se snažte držet lidí, kteří mají podobný přístup k zaměstnání jako vy. Ve více lidech se to lépe táhne a více lidí více dokáže. Případné problémy ve vztahu mají jen krátkodobý charakter, nemusíte si kvůli nim dělat nějaké větší starosti. Vaše psychická i fyzická kondice by měly být nadprůměrné.

8. Štír – nebojte se podat pomocnou ruku někomu, kdo vás o to v práci požádá. Jeho vděčnost vám již ve velmi blízké budoucnosti pomůže vyřešit nějakou důležitou záležitost. Single mohou díky svým známým a přátelům poznat někoho velmi zajímavého. Snažte se využít každý slunečný den k doplnění vitamínu D.

9. Střelec – pokud chcete projednávat nějaké pracovní záležitosti, musíte mít nejdřív v ruce velmi pádné argumenty. Pokud vše opíráte jen na pocitech, raději se do ničeho většího nepouštějte. Podle horoskopu budete mít ve vztahu dost sentimentální náladu a sklony hodně řešit minulost. Mírná detoxikace organismu vám může prospět.

10. Kozoroh – v práci se to pohne. Konec lenošení. Stačí si vše jen správně rozvrhnout a určit si nejdůležitější priority a vše vám půjde téměř samo. S partnerem se raději nehádejte. Finanční záležitosti jsou důležité, ale není nutné neustále bazírovat na drobnostech. Vitamín C a bylinkové čaje posílí vaši obranyschopnost.

11. Vodnář – podle horoskopu vás v práci nyní čeká velké uznání. Přijměte ho bez falešné skromnosti, ale také svůj úspěch nevnucujte jiným. Společná večerní procházka s partnerem vám může připomenout začátky vašeho krásného vztahu. Vaše vlasy a nehty v tomto počasí vyžadují větší péči.

12. Ryby – můžete dostat nějakou prémii nebo reálný příslib lepší nebo zajímavější práce. O víkendu si raději dávejte pozor při nákupech. Budete mít sklony hodně utrácet. V druhé polovině týdne bude více společenských příležitostí, při kterých můžete poznat někoho, kdo by opravdu stál za hřích. A nebo i za delší vztah. Dávejte si pozor na klouby.