Horoskopy od 16-04-2018 do 22-04-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestnáctý týden roku 2018

Beran – podaří se vám rozhýbat nějaké záležitosti, které vám v posledních týdnech dělaly docela těžkou hlavu. Vše se vyvíjí dobrým směrem. Peníze se musí točit. V lásce je někdy lepší trochu přibrzdit a tolik netlačit na pilu. Jarní bylinky vám mohou pomoci s regenerací sil po dlouhé zimě.

Býk – bylo by rozumné, kdybyste začali trochu více šetřit. I malé částka odložená každý den může za několik týdnů udělat velmi zajímavý obnos. Pokud jste ve vztahu prožívali poslední dobou nějakou krizi, tak teď by postupně měla končit. Nezatěžujte tolik své klouby. Ne každá fyzická aktivita je pro vaše zdraví úplně nejvhodnější.

Blíženci – závist dokáže někdy v práci napáchat velké škody. Tento týden byste na to neměli zapomínat a přizpůsobte tomu i své chování. Podvečerní setkání na procházce může být začátkem něčeho delšího a výrazně zajímavějšího. Péče o chodidla je nutnost. I to co není vidět je důležité.

Rak – nachystejte si na čtvrtek a pátek peněženku. Podle horoskopu vás budou čekat trochu větší výdaje, než jste byli poslední dobou zvyklí. Věnujte se spíše lehčím úkolům. Partner si může trochu více stěžovat než obvykle. Je to jen náladovost, kterou nemusíte nijak řešit. Pamatujte na dostatečnou hydrataci pokožky.

Lev – budete mít sklony se řídit při nákupech spíše tím, jak věci vypadají, než jak jsou užitečné. Možná mějte vždy někoho po ruce, s kým se budete moci ještě jednou poradit. Máte možnost to ve vztahu velmi silně vylepšit. Změňte ho k obrazu svému. Váš organismus ocení sílu jarních bylinek.

Panna – dokážete velmi dobře vyhodnotit rizika a umíte se správně rozhodnout. Využijte to tento týden ve svůj prospěch. Podle horoskopu vám spoustu radosti přinesou vaši nejbližší. Týden je skvělý pro rodinná setkání. Nezapomínejte doplňovat vápník a hořčík.

Váhy – kontakty z minulosti vám mohou hodně pomoci i nyní. Nebojte se osvěžit staré známosti. Ne všechno zlato se hned na první pohled třpytí. Někdy musíte setřít velký nános prachu, abyste odhalili tu krásu. V lásce je třeba jít do hloubky. Dechová cvičení vám mohou pomoci v boji se stresem.

Štír – podle horoskopu byste se měli držet trochu stranou. Nemá smysl se do všeho vrhat po hlavě. Je rozumné si některé věci nejdříve pořádně promyslet. Jaro vás bude svádět ke flirtování. Ale ne každý románek stojí za to. Dávejte si pozor na to co jíte, hlavně si hlídejte sůl a konzervanty.

Střelec – snažte se nezatěžovat domácí rozpočet. Některé nákupy můžete v klidu odložit i o pár týdnů. V zaměstnání se před vámi objeví nečekané možnosti. Nenápadný úsměv nebo vyzývavější gesto může vám pomoci prolomit ledy. A pak už je to jen na vás. Lidé s alergiemi by měli být tento týden opatrnější.

Kozoroh – pokud někomu bezištně pomůžete, uvidíte, že se vám to několikanásobně vrátí. A to mnohem dříve, než byste čekali. Podle horoskopu můžete svému srdci věřit. Bude vaším nejlepším průvodcem. Dávejte si pozor na ledviny, rozumný pitný režim je základ, nemůžete je neustále přetěžovat.

Vodnář – můžete využít své diplomatické schopnosti. Když ve správné chvíli vstoupíte do nějakého sporu a pomůžete ho urovnat, získáte si vděčnost okolí. Tento týden je také velmi vhodný pro různé rozhovory s nadřízenými. Partner vám zase dokáže, jak velká a krásná může být láska. Očista organismu a hlavně jater by vám pomohla.

Ryby – realizujte své sny. S příchodem jara budete mít i více energie a objevíte nová řešení, která vás okouzlí svou jednoduchostí a efektivitou. Jestli toužíte někoho získat jen pro sebe, podle horoskopu máte opravdu velkou šanci. Stačí vyjít na půl cesty. Nepodceňujte drobné náznaky nemoci. Někdy je nejsnazší vše zastavit hned na začátku.