Horoskopy od 09-04-2018 do 15-04-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
patnáctý týden roku 2018

Beran – v úterý nebo ve středu se objeví nějaký zajímavý úkol, který budete moci netradičním způsobem vyřešit a získat si tak vděčnost okolí. Ani během největší zamilovanosti a v nejlépe fungujícím vztahu nesmíte zapomínat o sobě. Abyste si pak něco v budoucnu nevyčítali. Může vám trochu chybět železo.

Býk – nečekejte v práci, že vám někdo dá více, než si díky své činnosti a aktivitě zasloužíte. Rozhoduje se i o vaší budoucnosti. Podle horoskopu máte velkou šanci udělat dobrý dojem. Stačí chtít a ocitnete se ve středu každé druhé akce a zábavy. A pak už je velmi snadné se s někým seznámit. Dívejte se pod nohy, úraz se může přihodit velmi rychle.

Blíženci – přichází čas, kdybyste měli popřemýšlet o tom, co vám vaše zaměstnání dává a jestli jste už náhodou nedosáhli na strop svých možností v tomto místě. Láska je někdy také o riziku. Musíte ale nejdřív dobře zvážit všechna pro a proti. Klíčky nejsou jen módní výstřelek. Je to zajímavé a zdravé obohacení jídelníčku.

Rak – pokud budete mít udělat nějaké větší finanční rozhodnutí, vsaďte na intuici. Ta vám nejlépe napoví, jakým směrem byste se měli vydat. Ve vztazích, které netrvají příliš dlouhou dobu se objeví spousta jarní romantiky. Ti, kteří už jsou s partnerem delší dobu, by měli popřemýšlet o nějakém menším oživení. Rozhodně byste měli více odpočívat.

Lev – váš čas má svou cenu. Nemá smysl ho jen tak rozhazovat zbytečně kolem nebo ho věnovat věcem, které vám ve skutečnosti nic nepřinesou. Ve věcech lásky to možná tento týden nebude úplně ideální, ale nakonec si řeknete, že to přeci jen stálo za to. Podle horoskopu si musíte nyní dávat pozor i na malé škrábance a drobná zranění.

Panna – možná jste cítili poslední dobou už trochu únavu a možná i jistý pocit marnosti. Tento týden byste měli vidět, že vaše úsilí opravdu přináší ovoce. Jen to chce trochu trpělivosti. Víkend může být hodně romantický, stačí jen vyjít s iniciativou. Bezpodmínečně byste měli upravit svůj spánkový režim.

Váhy – znáte přísloví,  „dvakrát měř, jednou řež“? Tak tento týden byste se jím měli co nejvíce řídit. Zbrklost může způsobit zbytečné chyby, které pak pocítíte na peněžence. Horší nálada a unavenost nemusí být důvodem pro konflikt. Podrážděnost umí vyvolat úplně zbytečné hádky. Se zdravím to bude podle horoskopu docela dobré.

Štír – budete mít schopnost sjednocovat lidi. V práci to můžete velmi dobře využít ve svůj prospěch. Tento týden by měl být pro zamilované docela příjemný, i když to párkrát zaskřípe. Na vině bude tvrdohlavost. Single by měli vybočit trochu s vyjetých kolejí. Léky předepisuje lékař a ne kamarádi se znalostmi z internetu.

Střelec – podle horoskopu byste si měli dávat velký pozor na to co a komu říkáte. Neopatrně vyřčené slovo před uchem, které ho nemělo slyšet, vám může v práci způsobit problémy. Troška sentimentality a vzpomínek vám neuškodí. Možná vám v lásce pomohou ukázat nový směr. Začínají růst léčivé bylinky…

Kozoroh – máte možnost si v práci výrazně polepšit. Nepromarněte svou šanci. Stačí více odvahy a pouštějte se i do zdánlivě neřešitelných úkolů. Pokud se budete usmívat a k životu přistoupíte s optimismem, svou dobrou náladou „nakazíte“ i partnera. Pocítíte příliv nových sil. Jaro už je konečně tady.

Vodnář – postarejte se o co největší pořádek v dokladech. Podle horoskopu byste měli věnovat větší pozornost i záležitostem ve vašem pracovním okolí.  Jestli chcete být vyslechnuti, musíte umět také naslouchat jiným. Věčné monology dokážou rozvrátit i téměř ideální vztah. Zdravé a lehké jídlo vám pomůže vyřešit potíže s únavou a nedostatkem energie.

Ryby – přestaňte přemýšlet, co by bylo kdyby a začněte konečně konat. Pokud chcete dosáhnout úspěchu, nemůžete stále jen snít a přemýšlet, co jste ještě nedotáhli do konce. Zamilované Ryby budou prožívat týden plný lásky. Nevěřte každému radílkovi. Pokud máte zdravotní problémy, obraťte se raději na odborníky.