Horoskopy od 02-04-2018 do 08-04-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtrnáctý týden roku 2018

1. Beran – snažte se v tomto týdnu vyhnout půjčkám i půjčování peněz jiným lidem. Nemá smysl si vytvářet nějaké závazky, které by vám mohly komplikovat v blízké budoucnosti život. Nedovolte, aby ve vztahu rozhodovaly finance a práce. Láska musí být na prvním místě. Bolest zubů nebo dásní by měl řešit zubař.

2. Býk – čekají vás nové výzvy a budete mít hodně energie i schopností je zvládnout. Jen si promyslete, co budete dělat, až se vám vše podaří dokončit. Stagnace a odpočinek mohou být lákavé, ale někdy je třeba kout železo, dokud je žhavé. Hledáte lásku? Jděte si užívat života a zjistíte, že je to mnohem snazší, než jste čekali. Vaše trávení se může trochu bouřit.

3. Blíženci – nepřišel už konečně čas na realizaci vašich plánů? Není je možné odkládat do nekonečna a podle horoskopu je nyní opravdu vhodný čas. V partnerovi nehledejte ideál, ale spíše někoho, s kým se vám bude chtít jít společně složitou životní cestou. Přichází vhodný týden pro diety a úpravy jídelníčku.

4. Rak – v tomto týdnu budete mnohem snadněji získávat nové znalosti a zkušenosti. Nikdy není pozdě se naučit něco nového. Zvláště když máte šanci všechny novinky velmi výhodně využít. Peněženka může trochu ztloustnout. V lásce je někdy velmi důležitá vytrvalost a schopnost odpouštět. Proměnlivé počasí se může odrazit na vaší fyzické i psychické kondici.

5. Lev – podle horoskopu přichází týden vhodný pro důležitější finanční rozhodnutí. Nebojte se investovat do budoucnosti a rozvoje, nebojte se čerpat zisky ze svých předchozích úspěchů. Někdy je fajn si trochu zaflirtovat někdy takový přístup hrozí průšvihem. V tomto týdnu počítejte spíše s druhou verzí. Na začátku jara lze velmi snadno nastydnout.

6. Panna – přichází hodně pracovitý týden. Dejte si záležet na svých výkonech, protože hodně z toho, co nyní uděláte, bude mít pozitivní nebo negativní následky v dalších týdnech. Tento týden je jako stvořený pro lásku. Nenechte se odradit sychravější atmosférou a užívejte si to. Nedostatek energie není možné dohánět kávou či jinými podobnými látkami. Potřebujete odpočinek.

7. Váhy – počkejte s nákupy a většími výdaji raději na příští týden. Tento týden by bylo rozumné něco ušetřit. V zaměstnání vás čeká náročná středa a čtvrtek. U lásky nezapomínejte na to, že i když se něco končí, něco nového souběžně začíná. Selský rozum vám napoví nejlépe, kdy řešit drobné zdravotní problémy doma a kdy s nimi jít k doktorovi.

8. Štír – v práci dojde k několika zajímavým změnám a dá se říci, že všechny vám budou ku prospěchu. Pokud potřebujete nějaký přivýdělek, stačí si jen říci. I ve vztahu záleží na vzhledu, někdy drobná změna dokáže naprosté zázraky. Víkend věnujte odpočinku. V sobotu by měl být aktivní a v neděli stačí typické lenošení.

9. Střelec – i v práci a povinnostech lze najít trochu potěšení. Snažte se na všem vidět hlavně to pozitivní a uvidíte, jak vám nyní všechno půjde hezky od ruky. Ve vztazích klid a mír, možná i trochu nuda. Ale určitě vás nebudou trápit nějaké velké konflikty. Dejte si pozor na těžká a nepříliš zdravá jídla.

10. Kozoroh – dávejte si pozor na zbytečné výdaje. Nepromyšlené utrácení může zbytečně zatížit váš domácí rozpočet. Máte šanci urovnat ve vztahu to, co v něm v posledních týdnech dost skřípalo. Dejte šanci upřímnému rozhovoru. Díky úsměvu a pozitivnímu nastavení můžete zapomenout i na menší zdravotní potíže.

11. Vodnář – nespoléhejte se na štěstí. Pokud chcete dosáhnout úspěchu, musíte na něm opravdu tvrdě zapracovat. Pečení holubi do úst tento týden rozhodně létat nebudou. Podle horoskopu single mohou nyní poznat někoho zajímavého. Jen musí vyrazit někam, kam obvykle nechodí. Mohou se objevit menší potíže s klouby a dolní částí zad.

12. Ryby – některé věci je lepší řešit poklidným rozhovorem. Konflikt by vám přinesl zbytečné mínusové body. Tak proč se hádat, když se o všem dá domluvit. Někdy je lepší ve vztahu o některých věcech mlčet než zbytečně neustále do kolečka rozdloubávat staré rány. Vyhýbejte se všem návykovým látkám včetně kávy či nadměrného množství čaje.