Horoskopy od 26-03-2018 do 01-04-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třináctý týden roku 2018

1. Beran – nerozhodujte se pod tlakem a každý svůj krok si pořádně promyslete. V tomto týdnu nemá smysl spěchat. Velikonoce budou příležitost, jak vylepšit fungování vztahu a nebo jak se seznámit s někým novým a velmi zajímavým. Doplňky stravy se nikdy nevyrovnají zdravému jídelníčku.

2. Býk – někdo v práci bude potřebovat vaši pomoc a zkušenosti. Snažte se mu co nejlépe vyhovět, v budoucnu se vám váš pozitivní a vstřícný přístup vrátí mnohonásobně. Do pátku si hlídejte peníze. Ve vztazích to trošku bude vonět nudou. O víkendu se vše zlepší. Pozor na migrény, pravidelná životospráva vám s nimi pomůže nejlépe.

3. Blíženci – stůjte si za svým názorem. Někdy je lepší jít do konfliktu, zvláště když máte jistotu, že pravda je na vaší straně. Podle horoskopu to vypadá, že máte šanci se znovu zamilovat a nebo prožijete s partnerem velmi romantický konec týdne. Dávejte si pozor na klouby.

4. Rak – pracovní problémy nechávejte v práci. Pokud je budete přenášet i domů, nikdy nebudete mít klid a stejně se vám tam nepodaří nic vyřešit. Partner vám může být oporou, ale doma by také chtěl si užít trochu vás a ne vaše zaměstnání. Budete mít spoustu energie, což takhle nějaký větší výlet?

5. Lev – při práci s různými dokumenty se snažte o co největší pečlivost. Čtěte i to, co je pod čarou a velkou pozornost věnujte drobným písmenkům a dodatkům. Podle horoskopu to nyní může být klíčové. Někdo by si s vámi rád dal rande. Vše záleží jen na vás. Nepodceňujte drobné příznaky nemoci.

6. Panna – možná budete muset v práci či podnikání použít trochu více ostré lokty. Nemůžete stále brát jen ohled na okolí, přeci jen žijete nejdřív pro sebe a pak pro své blízké. Práce je až na dalších místech. Pokud chcete, aby vám láska vydržela co nejdéle, nemůžete se stále vracet k minulosti. Péče o pleť není marnivost, je to i záležitost zdraví.

7. Váhy – někdy je nutno odhodit hrdost stranou. Ne všechny věci zvládnete sami, někdy je lepší požádat o pomoc kolegy. Vaše společné úsilí podle horoskopu vám vynese více, než kdybyste se dřeli sami. Váhy, které žijí ve vztahu mohou mít snahu vyřešit nějaký déletrvající problém. Snažte se jen k diskusi přistupovat s citem. Dávejte si pozor na nesezónní ovoce a zeleninu.

8. Štír – ve finančních záležitostech budete mít štěstí. Snažte se ho co nejvíce využít. V zaměstnání to může být v pondělí a úterý docela náročné, ale měli byste to zvládnout bez větších potíží. V lásce se vám vrátí to, co do ní vložíte nebo jste vkládali poslední dobou. Očistěte svá játra, kožní problémy mohou být následkem jejich přetížení.

9. Střelec – podle horoskopu je nadcházející týden ideální pro všechny změny týkající se vaší práce. Využijte pozitivní nálady, která vládne v předsvátečním období. V domácnosti zavládne mír a pohoda. Pocit jistoty vás bude hřát u srdce. Single, přišel čas navštívit rodinu. Vyhýbejte se většímu hluku, vaše uši budou hodně citlivé.

10. Kozoroh – tento týden nemá smysl se hnát za kariérou a budoucností. Snažte se spíše rozvíjet pozitivní vztahy s lidmi ve vašem pracovním okolí. Single by si měli dávat větší pozor, aby něčím nechtěně neodpudili ty, kteří dávají najevo první příznaky zájmu. Využívejte sluníčko co nejvíce to jde. Je nejlepším pomocníkem v boji s jarní únavou.

11. Vodnář – tento týden byste měli potkat nějakou velmi zajímavou a zároveň vlivnou osobu, která může posunout vaši kariéru mnohem dál, než byste ještě před nedávnem čekali. Je možné, že se ozve někdo z minulosti a vnese chaos do vašeho srdce. Nebojte se o tom otevřeně promluvit a konečně vše uzavřít. Se zdravím by to mělo být spíše průměrné.

12. Ryby – snažte se ke svým povinnostem přistupovat systematicky. Nemá smysl skákat od jedné aktivity ke druhé, nejdříve dokončete první věc a pak se věnujte až té další. Chcete něco zlepšit ve vztahu? Chtělo by to vymyslet dobrý plán a pak se ho držte. Internet může být ve věcech zdraví zajímavou pomůckou, ale hlavní doporučení si nechte dát od odborníků.