Horoskopy od 19-03-2018 do 25-03-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvanáctý týden roku 2018

1. Beran – držte ruku na peněžence a snažte se ji mít co nejdéle zavřenou. Pokušení utrácet bude velké, ale mohli byste pak mít problém zvládnout předvíkendové výdaje. Nebojte se projevit své city. Lásce to jen prospěje a výsledky se vám opravdu budou líbit. Dávejte si pozor na měchýř a ledviny, teplé oblečení by mělo vyhrát nad módou.

2. Býk – nejdete velmi zajímavý způsob, jak investovat své úspory. Výnosy budou vyšší než obvykle a dá se říci, že to bude úplně bez rizika. V práci neposlouchejte drby, nic dobrého vám nepřinesou. Podle horoskopu se vám podaří přesvědčit partnera, že domácnost by měla fungovat hlavně podle vašich představ. Čepice bude nejlepší kamarád vašich uší.

3. Blíženci – v práci se vyhněte věcem, kterým příliš nerozumíte. Nechte je zkušenějším kolegům a vy raději dělejte to, co nejlépe umíte. Ve vzteku můžete říci pár slov navíc, která pak bude těžké vzít zpět. Hlídejte si jazyk nebo vám hrozí tichá domácnost. Ospalost a nedostatek energie je jedním z prvních symptomů jarní únavy.

4. Rak – v úterý se v zaměstnání mohou objevit menší komplikace, ale stačí zachovat dostatek ostražitosti a měli byste je zvládnout bez větších potíží. Druhá půlka pracovního týdne je podle horoskopu vhodná pro konzultace a porady. Hlídejte si krevní tlak, hlavně z dlouhodobého hlediska.

5. Lev – někdo se vás bude snažit podvést, ale vy jeho léčky prokouknete a ještě ho necháte se v tom všem vykoupat. Okolí vám zatleská. Podle horoskopu vám tento týden půjde flirtování naprosto skvěle. A flirtovat se dá i s partnerem, dokáže to velmi výrazně oživit vztah. Trošku vás potrápí krční páteř. Pokud máte sedavé zaměstnání, snažte se více cvičit.

6. Panna – ve vašem rozpočtu by se měly objevit nějaké peníze navíc. Možná to bude vrácená půjčka nebo zúročení nějaké zajímavé příležitosti nebo objevíte nějakou odloženou korunu, na kterou jste úplně zapomněli. Vaše výřečnost vám pomůže předcházet všem sporům, které by mohly nabourat harmonické fungování vztahu. Nezapomínejte snídat.

7. Váhy – nešetřete se. Vyhrňte si rukávy a pusťte se s plnou vervou do práce. Vaše energie a úspěchy pomůžou zlepšit výkon i kolegům a přinesou uznání v očích nadřízených. Čekejte na nějaký telefonát, po kterém vaše srdce začne být výrazně rychleji. Zdravě prospaná noc vám pomůže získat ztracené síly a zvýší vaši imunitu.

8. Štír – raději si neplánujte věci, které by se vám nepodařilo během tohoto týdne dokončit. Berte si na krk jen tolik povinností, kolik s jistotou dokážete zvládnout. Víkendový výlet s vaší láskou pomůže upevnit vztah. Pokud nemáte partnera, zkuste ho hledat také někde trochu dál od vašeho bydliště. Šetřete svůj zrak.

9. Střelec – díky odvážným krokům se vám podaří dosáhnout opravdu hodně. Nebojte se rázně zakročit, pokud uvidíte, že to v práci směruje někam, kde hrozí různé nečekané problémy. Romantická večeře při svíčkách vám rozproudí krev v žilách. Láska má tolik krásných podob. Podle horoskopu byste neměli podceňovat ani drobné zdravotní potíže. Lepší je vše včas vyležet.

10. Kozoroh – ani v práci byste neměli zapomínat na své koníčky. Budete mít dobrý čich na zajímavé pracovní a investiční příležitosti, máte šanci něco hodně výhodně nakoupit. Podle horoskopu byste neměli podceňovat to, jak vypadáte ani když žijete ve vztahu. Něco hezkého k oblečení nebo nový účes dokážou partnera potěšit. Se zdravím by to mělo být O.K.

11. Vodnář – podaří se vám vyřídit nějaké důležité úřední záležitosti. Je čas vyřizování různých papírů. Nepodceňujte ani drobnosti, je lepší mít vše v pořádku rovnou, než to pak řešit několik týdnů. Malý ústupek vám umožní zastavit velkou hádku s partnerem hned v začátcích. Druhá strana bude mít pocit, že má pravdu a vy budete mít klid. Kdy jste byli naposled na očním?

12. Ryby – v tomto týdnu podle horoskopu budete mít šanci dořešit nějaké záležitosti z minulosti. Nemá smysl si držet různé kostlivce ve skříni. Je čas pořádně vše vyvětrat. Je zbytečné kvůli holubovi na střeše bourat to, co už máte. Jistota ve vztahu je to nejdůležitější. Jestli chcete shodit pár kil, tak teď je nejlepší čas.