Horoskopy od 12-03-2018 do 18-03-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
jedenáctý týden roku 2018

1. Beran – nemusíte pořád všem v práci ukazovat, že bez vás se to tam neobejde. Žijte trochu i svůj vlastní život a užívejte si různých drobných radovánek. Partner má poslední dobou nějaké starosti, se kterými se ale nechce moc svěřovat. Vaše zdraví by mělo být na tom výrazně lépe než v posledních týdnech.

2. Býk – podle horoskopu je tento týden ideální pro všechny Býky, kteří plánují zvýšit svou pracovní či znalostní kvalifikaci. Tahle investice se vám opravdu vyplatí. Dejte si pozor na jazyk. Nechtěně můžete říci něco, co se může vašeho partnera velmi dotknout. Mohou se objevit první příznaky jarní únavy.

3. Blíženci – nachystejte se na docela úspěšný týden. V zaměstnání se vám podaří dokončit něco důležitého. Kolegové i nadřízení si vás budou velmi vážit. Single dostanou nějakou zprávu, díky které jejich srdce začne bušit mnohem rychleji. Dávejte si pozor na nachlazení ledvin a záněty močového měchýře.

4. Rak – nemá smysl odkládat rozhodnutí ohledně pracovních záležitostí do nekonečna. Musíte určit, jakým směrem se nyní vaše kariéra bude ubírat. Budoucnost vašeho vztahu záleží jen na vašich rozhodnutích. Nebojte se odvážných kroků. Bolest hlavy občas dokáže hodně potrápit.

5. Lev – finanční situace se ve vaší domácnosti začne postupně zlepšovat. Ale to neznamená, že byste se měli rovnou pustit do nějakého zuřivého utrácení.  V nouzi poznáte, jak vás partner stále miluje. Pokud jste single, podívejte se, kdo vám podal jako první pomocnou ruku. Není to ta vysněná láska? Dejte si pozor na stravu mimo domov.

6. Panna – než se rozhodnete něco v práci měnit, raději si vyslechněte více názorů. Možná vašemu pohledu chybí nějaké velmi důležité informace. Ve středu nebo ve čtvrtek uvidíte velký důkaz velké lásky. Popřemýšlejte, jestli by nestálo za to si trochu obohatit jídelníček.

7. Váhy – může se objevit několik povinností navíc, se kterými jste ve svých plánech ještě nepočítali. Pokud je přijmete a zvládnete dostatečně rychle, tak odměna bude opravdu nadmíru bohatá. Ve vztahu se raději více budete věnovat různým drobnostem zlepšujícím chod rodiny než nějakým vášnivým vzplanutím. Aktivní odpočinek vám podle horoskopu nejlépe pomůže v boji se stresem.

8. Štír – to, co se vám podaří vystavět v průběhu tohoto týdne vám přinese velmi sladké ovoce ve velmi blízké budoucnosti. Ve středu hrozí nějaký pracovní konflikt. Single může potkat příjemné překvapení od někoho, s kým se doposud stýkali pouze na čistě profesionální úrovni. Chřipka či kašel nejsou příjemné, ale jednou za čas je prostě musíme přežít.

9. Střelec – nenechte se zatáhnout do nějakých pracovních konfliktů. Ať si je řeší ti, kteří je začali a nebo touží v nich pokračovat. Proč byste kvůli něčí ješitnosti si měli kazit vztahy s jinými lidmi. Některé věci ve vztahu byste měli konečně uzavřít. Neřešte už to, co prostě vyřešit nejde. Kdy jste byli naposledy u zubaře?

10. Kozoroh – můžete mít trochu strach udělat některá rozhodnutí. Ale pokud nechcete řešit v budoucnu průšvihy jiných lidí, je na čase abyste se ozvali. Příjemná atmosféra ve vztahu vám umožní dořešit některé záležitosti, které vás už delší dobu trápí. Zdravotním problémům je rozhodně lepší předcházet.

11. Vodnář – pozor na chyby. Tento týden se snažte přistupovat ke svým povinnostem s největší pečlivostí. Nějaká zbytečná drobnost dokáže napáchat spoustu zbytečné škody. Nevšímavost ve vztahu může způsobit jeho postupnou erozi. Ale vše se dá včasným zásahem zastavit. Podle horoskopu byste se měli vyhýbat místnostem s příliš suchým vzduchem.

12. Ryby – nebojte se. I velké výzvy se dají zvládnout a velké úkoly ve finále znamenají i velkou odměnu.  Pokud jste single, neodmítejte každou nabídku s představou, že to nemůže vyjít nebo že to nemůže být zajímavé. Někdy je lepší se nechat překvapit nečekaným. Ve vztazích přijde čas na vášeň a spoustu lásky. Nesmíte zapomínat na dostatek spánku, tělo si dluh dokáže vyzvednout i v naprosto nečekané situaci.