Horoskopy od 05-03-2018 do 11-03-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
desátý týden roku 2018

1. Beran – pokud přemýšlíte o změně práce a nebo byste ve vašem aktuálním zaměstnání chtěli postoupit někam dál, přichází čas na činy. Není důvod vyčkávat. Ve vztahu je nutno najít nějaký kompromis, který bude vyhovovat oběma stranám. Nemá smysl se vzájemně nutit do věcí, které jedné nebo druhé straně nevyhovují. Skvělý týden na péči o vlasy, nehty nebo pleť.

2. Býk – v zaměstnání budete mít podle horoskopu hodně svobody. Využijte to k seberealizaci a k dokončení projektů, o kterých už delší dobu přemýšlíte. Někdo koho jste poznali před celkem nedávnou dobou vám může trochu zamotat hlavu. Pro single je to zajímavá příležitost. Nepřehánějte to s fyzicky náročnějšími aktivitami.

3. Blíženci – vypadá to, že aktuální týden bude skvělý pro různé větší investice. Každá ušetřená koruna se vám může v brzké době několikanásobně zúročit. Pomalu se blíží jaro a to je taky nejkrásnější doba pro lásku. Začnou se objevovat první náznaky. Malá rýma se může změnit na nemilý problém s dutinami. Nemá smysl podceňovat první příznaky.

4. Rak – podle toho, jak to vidí aktuální horoskop, v práci budete mít mnohem větší vliv na vývoj událostí. Nebojte se točit kormidlem tak, jak to vyhovuje nejvíc vašim dlouhodobým zájmům. Přichází skvělý týden pro usmiřování a řešení různých drobnějších problémů, které narušovaly harmonii ve vašem vztahu. Drobné zdravotní potíže proberte s odborníkem.

5. Lev – dostanete nějakou výhodnou finanční nabídku. Sice vás na začátku bude stát trochu více peněz, ale dlouhodobý zisk bude opravdu zajímavý. I v dlouhodobých vztazích můžete zjistit, že jste zamilovaní stejně nebo ještě více než na začátku. Ani během chladnějších dnů nesmíme zapomínat na správný pitný režim. Nedostatek tekutin může vyvolávat migrény.

6. Panna – na služebních cestách se vám může podařit dosáhnout několika velmi zajímavých úspěch. Také to bude příležitost získat nové znalosti a kontakty, které už brzy budete moci využít. V lásce byste se měli řídit hlavně hlasem svého srdce. To ví nejlépe, jakým směrem se vydat. Podle horoskopu máte skvělou možnost doléčit nějaký menší zdravotní problém, který vás už delší dobu obtěžuje.

7. Váhy – všechno je na nejlepší cestě. Nenechte se nikým odradit od toho, co děláte. Do čtvrtka by bylo rozumné spíše šetřit než utrácet. Každá chvilka lásky a citu, které věnujete svému partnerovi, se vám mnohonásobně vrátí. Přichází výtečná chvíle pro zamilované. Optimismus je skvělý lék a ještě lepší prevence.

8. Štír – v práci by to mělo být v pořádku. Ale nezapomínejte také na různé úřední povinnosti. Také by bylo rozumné se ujistit, že v bance máte vše nastavené tak, aby to bylo pro vás nejvýhodnější. Partnera trápí nějaká záležitost spojená s prací nebo financemi. Zkuste opatrně zjistit o co jde a pak mu poradit nebo ho alespoň psychicky podpořit. Zdravotní situace se nebude měnit.

9. Střelec – raději nic nepodepisujte a nenechte se tlačit do nějakých finálních rozhodnutí. Všechno dokáže trochu počkat, nic nemusí být okamžitě. Ve vztahu to může trochu skřípat. Stáhněte se a počkejte, až se situace sama uklidní. Můžete mít trochu pochmurnější náladu. Ale do víkendu by se to mělo zlepšit.

10. Kozoroh – předtucha vám v práci usnadní nejednu situaci. Nechte se řídit citem. Podle horoskopu tento týden může být jedním z úspěšnějších. Podle horoskopu příliš moc kontroly a nedůvěřivosti může poškodit i ten nejpevnější vztah. Snažte se jíst trochu zdravěji a pravidelně počítejte přísun kalorií.

11. Vodnář – každé úsilí, které vložíte navíc ke svým každodenním povinnostem, vám vynese mnohem více, než do něj investujete. Kolem víkendu přijde skvělá chvíle pro všechny Vodnáře, kteří touží po lásce, něžnosti a romantice. Nestresujte se drobnostmi a uvidíte, že se vám bude mnohem lépe spát.

12. Ryby – měli byste počítat s tím, že vás v tomto týdnu čekají nějaké výdaje, které jste vůbec neplánovali. Finanční rezerva by je měla pokrýt.  Máte problémy s láskou? Najděte si takzvaného kamaráda vrbu, který vás vyslechne a možná i něco zajímavého naznačí. Přichází pomalu čas na jarní očistu organismu. Zbaví vás únavy a přidá spoustu sil.