Horoskopy od 26-02-2018 do 04-03-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devátý týden roku 2018

1. Beran – své nápady a pracovní nasazení věnujte věcem, které mají opravdu budoucnost. Nemá smysl ztrácet čas na banality bez významu. Pokud v lásce přemýšlíte o nějakých změnách či větších rozhodnutích, odložte to na vhodnější dobu. Možná se vám podaří získat více informací. Budete mít velmi dobrou fyzickou formu.

2. Býk – bez paniky. V práci se mohou objevit nějaké změny, ale opravdu jsou nutné a je potřeba se jim přizpůsobit. Zvládnete to. Váš partner uvidí, že jste byli ta nejlepší volba jeho života. A dokáže vám to něčím krásným. Pečujte o zdraví a posilujte co nejvíce obranyschopnost vašeho organismu.

3. Blíženci – podle horoskopu se objeví v práci nějaká zajímavá výzva. Nemusíte se jí přímo zúčastnit, ale určitě by vám to přineslo hodně plusových bodů. Do čtvrtka raději moc neutrácejte. Single se mohou seznámit s někým zajímavým. Nezávazné setkání u kávy dokáže prolomit první ledy. Potíže s trávením lze řešit přírodními metodami.

4. Rak – neodmítejte hned na začátku nové nabídky. Možná se vám podaří usmlouvat lepší podmínky a pak možná by to i stálo za to. V lásce by to měl být velmi zajímavý týden. A to jak pro Raky, kteří mají partnera, tak i pro ty, kteří ho teprve hledají. Chraňte si hlavu a uši.

5. Lev – v práci vám to jde velmi dobře. Jen si dejte pozor, abyste někde nebyli zbytečně moc aktivní. Občas je lepší ubrat a pozorovat, jak se věci vyvíjí. Nemá smysl se neustále obviňovat. Zkuste najít nové řešení, které váš vztah dokáže okořenit něčím zajímavým. Poslední dobou trochu moc zatěžujete svůj zrak.

6. Panna – předtucha vás tento týden bude varovat před nějakým krokem. Raději vždy na chvilku zastavte a nechte si čas na rozmyšlenou. Nevrhejte se do ničeho po hlavě. I přílišná pečlivost a řešení naprostých detailů někdy mohou v nést do vztahu zbytečné dusno. Máte problémy se stresem? Podle horoskopu může být částečně na vině i nedostatek spánku.

7. Váhy – podle horoskopu byste si měli v práci dávat pozor na emoce. Některé věci je opravdu lepší řešit v klidu a konflikt vám může zbytečně pokazit dobře nastartovaný projekt. V těžkých chvílích bude pro vás partner tou největší oporou. Čeká vás romantický víkend. Raději se vyhýbejte nadměrnému množství vlákniny.

8. Štír – toužíte v práci uspět? Tak nemůžete jen snít a říkat si, co by bylo kdyby a jak byste někdy něco jinak řešili. Začněte hned, je před vámi spousta skvělých příležitostí. Domácí spory dokáže vyřešit trocha diplomacie. Malý ústupek tady vám dokáže zařídit velký ústupek z druhé strany v nějaké důležitější záležitosti. Se zdravím by to mělo být celkem dobré.

9. Střelec – někdy je třeba se postavit i nadřízeným nebo kolegům, kteří obvykle mají mnohem silnější slovo než vy. Jen na tento střet musíte být připraveni a musíte jednat v klidu a bez agrese. Výhra vaši pozici posílí. V lásce se v tomto týdnu nic zvláštního nestane. Ale i to je někdy fajn. Kdy jste byli naposled na preventivní prohlídce?

10. Kozoroh – nedělejte nic riskantního. Stačí, že se budete věnovat svým povinnostem a do novinek či náročnějších aktivit se nebudete moc tlačit. Nakonec to když tak udělá někdo jiný. Společný výlet mimo domov může upevnit vztah. Single, někdo možná nechce být jen kamarád. Může se ozvat nějaký starší zdravotní problém.

11. Vodnář – tvrdá práce se vyplatí. Ale ještě více se vyplatí chytrá práce. Některé věci se dá vymyslet a vyřešit lépe. Stačí jen najít inovativní přístup. Zbytečná žárlivost dokáže napáchat spoustu škody v jinak naprosto harmonicky fungujícím vztahu. Ne každý pohled musí být hříšný. Vlasy se mohou přesušovat.

12. Ryby – k problémům se stavte čelem. Podle horoskopu tento týden budete mít úspěch jen za předpokladu, že si jednoznačně a tvrdě půjdete za svým cílem. Nenechte se nikým zviklat. Partner se vám snaží něco naznačit. Ale má problémy najít správnou chvíli a správná slova. Budete mít citlivější sluch. Příliš mnoho hluku může vyvolat migrény.