Horoskopy od 07-05-2018 do 13-05-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devatenáctý týden roku 2018

Beran – měl by vás čekat nějaký velký pracovní úspěch. Snažte se všechny zisky co nejvíce zúročit. V tomto týdnu můžete mít menší problém se schopností vyjádřit slovy své city. Možná nemá smysl se o to pokoušet a raději přenechte iniciativu ve věcech lásky druhé straně. Se zdravím to bude celkem v pořádku, jen to chce více pohybu.

Býk – v práci vás může hodně brzdit i vaše psychické nastavení k různým problémům a váš přístup ke změnám a modifikacím. Zkuste postupovat trochu jinak a originálněji a najednou zjistíte, že dokážete mnohem více. Objeví se někdo, kdo bude opravdu stát za hřích. Vše záleží na tom, co chcete a co již máte. Ulevte trochu svému zraku.

Blíženci – před vámi je podle horoskopu opravdu hodně práce. Ale hodně práce bude tentokrát znamenat i hodně peněz. A to rozhodně potěší. Nehledejte lásku tam, kde jste ji hledali doposud. Pokud tam dosud nebyla, tak ani v budoucnu tam nebude. Heslo jsme to, co jíme, má hodně do sebe.

Rak – na začátku týdne byste si měli sednout a popřemýšlet, jaké vlastně máte na následující čtyři pracovní dny plány. A pak se jich držte a snažte se je až do pátku neměnit. Lásky se vůbec nemusíte bát. Zvláště když je květen a nyní má každý právo se zamilovat nebo si zamilovanost vychutnat. Může se ozvat nějaký menší zdravotní problém z minulosti.

Lev – všechno se dá slíbit, ale ne všechno se dá udělat tak, aby byli všichni s výsledkem spokojeni. Raději se třikrát rozmyslete, než někomu řeknete ano. Pak budete muset dokázat, že jste nejlepší. Budete mít chuť poznávat nové lidi. A každé nové seznámení může být příležitost pro vaše srdce. Zamilovaní by se měli vyhnout stereotypům. Se zdravím to bude v pořádku.

Panna – podle horoskopu v práci začnete přemýšlet o tom, co bylo v minulosti. Možná se vám bude chtít vrátit k tomu, co jste dříve dělali. Nemusí to být špatná cesta, jen si vše pořádně promyslete. Vychutnejte si v lásce to, co je na ní nejkrásnější. Budete mít hodně příležitostí. Přichází skvělý týden na to, aby se vám podařilo shodit nějaké to kilo.

Váhy – máte možnost to v práci trochu rozhýbat. Tento týden spousta lidí bude myšlenkami někde jinde a vy budete konečně moci prosadit to, co vám nejvíce vyhovuje. Hledáte lásku? Vsaďte na společenská setkání a večerní posezení s dobrými přáteli. On se někdo objeví. Váš mozek potřebuje trochu více psychického relaxu.

Štír – v tomto týdnu byste podle horoskopu neměli nic zásadního měnit. Pokud o nějakých změnách přemýšlíte, raději je ještě trochu odložte. Aspoň budete mít více času na přípravy. Na každého ve vztahu někdy dopadne krize. Není ale důvod rovnou vše řešit radikálně. Když si pohlídáte přiměřené množství jídla, tělo i mysl vám poděkuje.

Střelec – budete mít spoustu energie a ještě více nápadů. Je to skvělé, ale… raději se snažte trochu brzdit. Nemáte možnost zvládnout vše, co byste chtěli, je proto lepší vybrat jen opravdu ty nejvýhodnější aktivity. Vhodný týden pro potvrzení a upevnění vztahu. Budete se cítit lépe než v minulých týdnech.

Kozoroh – nová cesta je dobrá cesta. Některé věci nyní můžete změnit, stačí jen trochu chtít a nebát se pustit do jistého rizika. Riziko ale nemůže znamenat zbytečné hazardování. Vše si musíte připravit. Lidé ve vztahu by se měli vyhnout i nevinnému flirtování. I nevinný úsměv může někdo vyložit úplně jinak. Popřemýšlejte, jak vylepšit trochu životosprávu.

Vodnář – podle horoskopu přichází výborný týden na veškerá jednání o financích. Můžete si říci o peníze a stačí to jen dobře odůvodnit. Výsledek vás mile překvapí. V lásce nemá smysl neustále sedět na dvou židlích, jedna úplně stačí. Jen je někdy těžké se rozhodnout. Trápí vás špatná nálada a melancholie? Vyjděte večer mezi lidi a hned vám bude lépe.

Ryby – v práci zjistíte, že váš partner či kolega je skutečně člověk, o kterého se můžete v krizové situaci opřít. Ukažte mu, že i na vás je opravdu spolehnutí. Podle horoskopu byste už v záležitostech srdce měli zapomenout na to, co bylo. Mrtvého generála se už na nohy postavit nedá. Se zdravím to bude v pořádku, jen si dejte pozor na silnici.