Horoskopy od 14-05-2018 do 20-05-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý týden roku 2018

Beran – pracovní povinnosti budou pro vás v tomto týdnu až na druhém místě. Tak si dejte pozor, aby to nemělo nějaké negativní následky. Musíte splnit alespoň nějaké základní minimum. Ve věcech lásky důvěřujte blízkým přátelům. Mají dostatečný odstup, který vám pomůže vidět věci v trochu jiném světle. Dobré zdraví můžete vylepšit přísunem přírodních vitamínů a minerálů.

Býk – pravé přátele poznáte v nouzi. I v práci jsou lidé, kterým na vás opravdu hodně záleží a kteří vám rádi podají pomocnou ruku. Jestliže někomu chcete projevit své city, ujistěte se nejdříve, že k vám přistupuje bez nějakých vedlejších úmyslů, které nemusí být nejupřímnější. Možná vás čeká nějaký velmi drobný zdravotní problém, ale velmi rychle sám a bez vaší intervence zmizí.

Blíženci – svét vám doširoka otevírá svou náruč. Tak nečekejte a vrhněte se do ní. Tento týden můžete dokázat mnohem více, než by se vám ještě před nedávnem zdálo. Do čtvrtka buďte jen trochu opatrnější při utrácení. Podle horoskopu je následující týden ideální pro flirtování a romantické zážitky. Dávejte si pozor v klimatizovaných autech a místnostech.

Rak – nezdá se vám, že poslední dobou připisujete příliš moc důležitosti pracovním záležitostem? Ano, jsou velmi významné, ale život je také i o jiných věcech. Ve vztazích můžete vycítit, že partner je z něčeho smutný. Zkuste citlivě zjistit, co se děje a najít společné řešení. Drobný pád může skončit ošklivou odřeninou, dávejte si pozor při sportu a fyzické aktivitě.

Lev – buďte jako patron vašeho znamení zvěrokruhu. K problémům přistupujte s odvahou a dokažte, že vy jste ten, kdo určí směr, kterým se mají všechny záletitosti ubírat. Podle horoskopu ve vás v následujících sedmi dnech bude něco, co zafunguje na opačné pohlaví jako magnet. Pokud jste single a máte o někoho zájem, tak je to výborná šance. Najděte více času na podvečerní odpočinek, vyčerpaný organismus snadno podlehne nějakým bacilům.

Panna – k práci je nutno přistupovat racionálně. Ale v některých situacích vám intuice bude mnohem lepším průvodcem než rozum. Věřte nápadům, které se ve vaší hlavě objeví jako první. Nedovolte nikomu z okolí, aby vám mluvil do vašeho vztahu. Pokud jste single, pošlete všechny radílky do háje. Sami víte lépe. Krevní testy někdy leccos užitečného napoví.

Váhy – podle horoskopu byste měli věnovat zvýšenou pozornost záležitostem, kterými jste se zabývali v minulosti. Máte nějaké resty, které nečekaně mohou vyplout na povrch. V lásce to někdy není vůbec snadné, ale až horší chvilky pominou, budete opravdu rádi, že vše je tak, jak jste nastavili. Vyhýbejte se zdrojům umělé energie, zbytečně vyčerpají vaše tělo.

Štír – některé bitvy nemá smysl bojovat. Je lepší ustoupit pod příliš silným tlakem a počkat si s protiútokem na mnohem vhodnější příležitost. Nebojte se, přijde velmi brzy a vynahradí vám všechny momentální ztráty. V lásce nemůžete mít nadměrná očekávání. Někdy je lepší drobný prohřešek odpustit. Zelená barva přinese úlevu vašim očím.

Střelec – budete toužit po slávě. Ale pozor při honbě z úspěchy, abyste nedoběhli tam, kam nechcete. Stále si hlídejte záda a u překážek popřemýšlejte, jestli má smysl je přeskakovat. Někdy je lepší se jim prostě vyhnout. V tomto týdnu pro vás city nebudou tou nejdůležitější věcí na světě. Ale nesmí to být na vás moc vidět. Podle horoskopu to bude se zdravím velmi slušné.

Kozoroh – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Kozoroh budou v tomto týdnu hodně přemýšlet o financích. Stůjte si za svým a výsledek vás určitě příjemně překvapí. Neodmítejte city, které se vám někdo snaží projevit. I když jste zadaní, tak ostrým odmítnutím můžete přijít o krásné přátelství. Aktivní prožití volného času vám hodně pomůže.

Vodnář – některé záležitosti nefungují tak, jak jste si představovali. Možná by bylo rozumné trochu přehodnotit své plány a počítat mnohem více s názory okolí. Podle horoskopu může Vodnářům, kteří žijí ve vztahu, jejich harmonickou idylku narušovat nějaká záležitost z minulosti. Žijte raději dneškem. Nechte si trochu energie v zásobě, hodí se vám.

Ryby – v některých záležitostech jste hodně odvážní, ale v jiných se zbytečně držíte až moc zpátky. Nebojte se využít všechny své znalosti a zkušenosti. Zúročíte minulé úsilí. Šetřit je rozumné, ale skrblit většinou nemá smysl. Ve vztahu dokáže úplně zbytečná žárlivost napáchat spoustu škody. Vaše kůže potřebuje pravidelnou hydrataci – vnitřní i zevní.