Horoskopy od 21-05-2018 do 27-05-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2018

Beran – někdy nemá smysl se až tolik angažovat. Nebojte se, kolegové si poradí sami a vy budete mít aspoň víc klidu. V záležitostech lásky se v tomto týdnu stane něco zvláštního. A bude to i celkem příjemné překvapení. Spěchejte pomalu, úraz je záležitost doslovně malého zlomku vteřiny.

Býk – tento týden se vám podaří dosáhnout několika významných úspěchů, se kterými bude v blízké budoucnosti spojeno i nějaké zajímavé finanční ohodnocení. Podle horoskopu bude pro vás nyní nejdůležitější rodina a dobře fungující domácnost. Pijte raději trochu více vody a případně si večer dopřejte šálek bylinkového thé.

Blíženci – na začátku týdne dostanete několik zajímavých nápadů, které by se snadno daly využít v práci. Nebojte se začít s postupnou realizací, po prvním kroku už všechno půjde samo. Nevšímejte si pouze vnější krásy, někteří lidé vás mohou okouzlit tím, co se skrývá v jejich mysli a přístupu k životu. Vitamín C ještě nikomu neublížil.

Rak – v práci či s pracovními úkoly vám může pomoci nějaký starý známý, se kterým jste se už drahnou dobu neviděli. Pokud se někdo snaží upoutat vaši pozornost, dejte mu jednoznačně najevo, že vás nezajímají jen slova, i kdyby byla sebekrásnější. Důležitější jsou činy. Trochu moc zatěžujete jedno rameno.

Lev – podaří se vám vyřídit věci, které vám v posledních týdnech připadaly příliš složité. Stačí pouze trochu změnit úhel pohledu a řešení se najde samo. Krizi ve vztahu pomůže vyřešit nečekaný zásah zvenčí. Jen netlačte moc na pilu. Správná kombinace bylinek vám podle horoskopu může přinést rychlou úlevu.

Panna  – nějaký nadřízený nebo důležitý kolega, jehož hlas má opravdu velkou váhu vám tento týden podá pomocnou ruku. S jeho podporou se vaše možnosti velmi výrazně rozšíří. Kdo nepoznal lásku, ten nikdy nepochopí, o co všechno může přijít a co všechno se kvůli ní dá odpustit. O zdraví se musí neustále pečovat.

Váhy – pocítíte jistou únavu z neustále se opakujících úkolů. Musíte trochu zatnout zuby a počkat, brzy to bude lepší a čeká vás něco opravdu zajímavého. Diskuse a hádky ve vztahu, které vedou dva rozčílení lidé, nemají smysl. Pokuste se odložit spor na chvíli, kdy už vše bude klidnější. Hlídejte si dostatek spánku. Zdřímnout si během dne na půl hodinky nemusí být špatný nápad.

Štír – velká výzva znamená i velkou odměnu. Ale také to může znamenat velké problémy. Zkuste se nejdřív pořádně rozmyslet, co vám to může přinést, než řeknete definitivně ano. Na rande se dá jít i s partnerem. A je to rozhodně velmi krásné. Zvláště pokud vyrazíte do přírody. Váš organismus bude mít podle horoskopu skvělou schopnost regenerace.

Střelec – řešte věci ihned. Nemá smysl některé povinnosti odkládat na později. Pak byste nemuseli všechno stihnout a některé věci budou mít velkou prioritu. Ve vztahu to může skřípat kvůli financím. Zkuste najít nějaký společný kompromis. Příčinu některých zdravotních potíží pomohou odhalit krevní testy.

Kozoroh – nevymýšlejte si proč něco nejde a hledejte způsoby, jak dokázat, aby to šlo. V tomto týdnu není vhodný čas pro vyjednávání lepší pozice nebo vyššího příjmu. Kolem věcí týkajících se lásky to začíná být podle horoskopu opravdu zajímavé. Někdo vysílá signály a čeká na vaši odpověď. Se zdravím bude vše O.K., budete mít spoustu pozitivní energie.

Vodnář – v práci bude spíše klid. Zvláště druhá polovina týdne by měla být ospalejší než obvykle. Máte možnost se věnovat věcem, které jste poslední dobou odkládali. Pokud to ve vztahu neklape, možná už nemá smysl to neustále opravovat a měnit. Někdy je lepší říci dost. Dejte si pozor na velmi chladné nápoje a zmrzlinu.

Ryby – poslouchejte, co vám říkají jiní lidé. Nemá smysl tvrdohlavě prosazovat jen tu svou. I okolí může mít v mnoha věcech pravdu. Přizpůsobte svůj přístup jejich nápadům a dočkáte se výborných efektů. V lásce se toho moc dít nebude. Podle horoskopu tento týden není moc dobrý pro nějaké radikální diety.