Horoskopy od 27-05-2018 do 03-06-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2018

Beran – kolem půlky týdne budete mít sklony přemýšlet, jestli to, co jste dělali dříve, vám nepřinášelo více radosti.  Některé věci je snadné vrátit zpět. Případné spory ve vztahu řešte s klidem. Vždycky se dá nějak domluvit. Se zdravím by to mělo být v pořádku, jen se raději vyhýbejte těžkým jídlům.

Býk – ve finančních záležitostech budete podle horoskopu na tom opravdu dobře. Nebojte se udělat nějaká odvážnější rozhodnutí. Přinesou vám velký zisk v blízké budoucnosti. Někdy má člověk chuť na nezávazný románek, ale pokud už někoho máte, tak to opravdu nestojí za to. Dávejte si pozor na hlasivky.

Blíženci – nemusíte dělat úplně všechno. Přenechte část svých povinností jiným lidem, rozhodně vám to pomůže a i volný čas má velkou hodnotu. V lásce by se mělo stát něco neočekávaného. Bude se vám to určitě líbit. Váš organismus bude mít výbornou schopnost bojovat s různými menšími neduhy.

Rak – podle horoskopu byste měli v zaměstnání dosáhnout nějakého významného úspěchu. Měl by se odrazit i na vašem finančním hodnocení. Některé věci nemá smysl zachraňovat a prodlužovat. Pokud něco ve vztahu neklape, nemá smysl to neustále oživovat. Dobrá diagnóza je základ jakékoliv úspěšné léčby.

Lev – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Lev budou mít v následujícím týdnu výrazně zvýšené intelektuální schopnosti. Je to čas, kdy můžete velmi lehce získat nějaké nové znalosti a zkušenosti. Neposlouchejte drby, ale místo toho raději naslouchejte svému srdci. To vám poradí nejlépe. Depresi nebo melancholii odežene dostatek spánku.

Panna – podle horoskopu je ve vašem pracovním okolí někdo, kdo by vám chtěl hodně pomoci. Díky němu se vám může podařit dosáhnout i na věci, o kterých jste si dlouho mysleli, že jsou nerealizovatelné. Pokud žijete ve vztahu, nevytahujte stále minulost. Nic dobrého to nepřináší. Bylinková očista plic ještě nikomu neuškodila.

Váhy – někdy je čas sklízení a jindy zase období setí. Na peníze si musíte ještě trochu počkat a bude to vyžadovat více úsilí. V následujících sedmi dnech máte šanci na bohatý společenský život. Ale s romantikou či flirty moc nepočítejte. Vždy je důležité dokončit léčbu. Některé věci neodkládejte.

Štír – nemusíte se obávat náročnějších věcí. Podle horoskopu budete mít v tomto týdnu spoustu síly a nápadů, které vám pomohou zvládnout i ty nejsložitější záležitosti. A když bude potřeba, objeví se i několik pomocných rukou. Hledáte lásku? Tak před ní nesmíte utíkat. Radikální diety a omezování jídelníčku mohou někdy hodně zaškodit.

Střelec – všechno funguje tak, jak má. Nemá smysl hledat problémy tam, kde nejsou. V práci se držte ustálených postupů a nějak bylo a nějak také bude. Nadměrná iniciativa vám nic nepřinese. Nikdy není pozdě. V lásce je důležité hlavně to co děláte a vyřešíte a ne to, o čem jen neustále mluvíte. Vychutnejte si sluníčko, vaše tělo ho potřebuje.

Kozoroh – začněte realizovat to, co jste si dříve naplánovali. Budete mít úspěch, který rozhodně překročí vaše nejsmělejší očekávání. Stačí jen začít a pak už to půjde samo. Jestli chcete něco ve vztahu změnit a nebo toužíte poznat někoho nového, nečekejte. Princ či princezna na bílém koni nepřijede. Váš organismus bude mít lepší imunitu.

Vodnář – řešte jen to, co dokážete vyřešit během jednoho dne. Nemá smysl začínat věci, které se budou táhnout několik týdnů. Podle horoskopu si takové projekty nechte na jindy a nebo je přenechte jiným. Ve vztazích přijde druhé jaro a spousta lásky. Single také mají mnohem více šancí než obvykle. Nestřídmost se dokáže velmi výrazně odrazit na zhoršeném zdraví.

Ryby – tento týden největšího úspěchu dosáhnete díky týmové práci. Většinou je mnohem lepší se o zisk rozdělit než žádný zisk nemít. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby mohou ve vztahu prožít trochu nepříjemnější chvilky. Na vině mohou být pomluvy nebo neoprávněná žárlivost. Špatná nálada a ranní únava mohou být prvním signálem nějakého zdravotního problému.