Horoskopy od 04-06-2018 do 10-06-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý třetí týden roku 2018

Beran – začátek dobré spolupráce, díky které vaše budoucnost nyní nabere mnohem výraznější obrysy. Nebojte se novinek. Pracovní povinnosti můžou způsobit, že se budete cítit trochu opuštění. Pro single to bude náročný týden, Beranům ve vztahu vše vynahradí partner o víkendu. Zdraví bude celkem v pořádku.

Býk – přijdou nějaké naprosto nečekané nabídky a události nadcházejícího týdne budou trochu mimo vaši kontrolu. Snažte se nepanikařit, všechno se dá zvládnout. Pokud toužíte po lásce, musíte umět své srdce otevřít.  Malý úsměv někdy dokáže divy. Jezte více sezónního ovoce, vaše tělo potřebuje vitamíny.

Blíženci – budete mít hodně zařizování. Zvláště u úředních a finančních záležitostí musíte být hodně pečliví. Jestli rádi flirtujete, tento týden budete mít spoustu zajímavých příležitostí. I Blíženci ve vztahu si mohou s partnerem zavzpomínat na začátky vztahu. Podle horoskopu potřebujete trochu více spánku.

Rak – v práci kolem vás bude kroužit spousta drbů. A ty dva tři zbylé nejsou vůbec důležité. Nevšímejte si jich, nemusíte se snižovat na úroveň šiřitele klepů. V lásce někdy musíte říci, buď všechno nebo nic. Neustálé kompromisy a přizpůsobování nikam dlouhodobě nevedou. Mohou se objevit menší žaludeční potíže, hlavním viníkem bude stres.

Lev – mohou se objevit menší finanční potíže. Ale podle horoskopu je dokážete bez větších problémů zvládnout. Stačí, když budete od pondělí trochu více šetřit, abyste si vytvořili malou rezervu. Hádky ve vztahu nejsou příjemné, ale někdy dokážou vyčistit atmosféru a vrátit vše do normálu. Neprošvihli jste nějakou pravidelnou kontrolu u lékaře?

Panna – v pondělí si promyslete, co všechno chcete stihnout. A pak se pokuste vše realizovat co nejrychleji. Konec týdne může být pracovně i časově trochu náročný, tak by bylo dobré, kdybyste už vše měli vyřízené. Ve vztahu to bude trochu nuda, ale pro single nastávají krásné časy. Horko není váš nejlepší přítel, na procházky raději choďte až večer.

Váhy – menší nesnáze a překážky na cestě ke kýženému cíli nejlépe pomůže zvládnout přátelský úsměv a trocha diplomacie. Podle horoskopu byste se tento týden měli raději vyhnout silovým řešením. Do vztahu může někdo zvenčí vnášet trochu dusno. Nenechte se ovlivnit. Únavu nejlépe zažene aktivní odpočinek.

Štír – před vámi je skvělá pracovní nebo finanční příležitost. Proberte ji ještě s někým důvěryhodným a potom vykasejte rukávy a hurá do akce. V lásce musíte jít štěstí naproti. Někdy to vyžaduje i mnohem více úsilí, ale výsledek stojí za to. Na talíři by mělo být pokud možno co nejvíce zelené barvy.

Střelec – čekáte už delší dobu na úspěch? Tak pomalu můžete otevírat láhev s oblíbeným nápojem, protože tento týden se buď dostaví nebo uvidíte, že už je doslovně za rohem. Neoprávněné výtky mohou ve vztahu udělat spoustu špatného. Některá slova je lepší neříkat. S nadváhou nejlépe pomůže změna jídelníčku.

Kozoroh – v tomto týdnu máte velkou šanci na vyšší příjmy nebo nějakou zajímavou nabídku, která vylepší vaši finanční situaci. Podle horoskopu Kozorohy ve vztahu čekají těžké chvíle. Ale budoucnost se rýsuje výrazně růžověji. Nikam nespěchejte, zvláště při přecházení silnice si dávejte větší pozor.

Vodnář – rozhodně tento týden nebude z pracovního hlediska procházkou růžovým sadem. Čekejte, že budete muset svému zaměstnání věnovat více času a energie, než jste byli poslední dobou zvyklí. Nezaměňujte žádost o přátelství s vyznáním lásky, můžete se tak vyhnout dost trapné situaci. Váš organismus potřebuje více tekutin a hořčík.

Ryby – jestli finišujete nějaký projekt, pokuste se nyní napnout co nejvíce síly a dokončit ho pokud možno do pátku. Hvězdy jsou na vaší straně a opravdu se vám může podařit dosáhnout nečekaného úspěchu. Podle horoskopu je tento týden vhodný pro zásnuby, svatby a velká vyznání lásky. Horší kvalita nehtů nebo vlasů může znamenat nějaký zdravotní problém.