Horoskopy od 11-06-2018 do 17-06-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý čtvrtý týden roku 2018

Beran – budete muset spolupracovat i s lidmi, kteří vám nejsou moc sympatičtí. Zkuste k takové situaci přistupovat s klidem a úsměvem, výsledky budou lepší, než čekáte. V lásce nemá smysl neustále řešit jen neúspěchy. Snažte se dívat do budoucnosti. Minulost nezměníte. Podle horoskopu organismus Beranů bude mít v tomto týdnu mnohem lepší schopnost regenerace.

Býk – hodně věcí nyní bude záležet na náhodě a štěstí. Pokud se něco nevydaří, nemá smysl si trhat vlasy. Příští týden se vám to podaří napravit. Vztah se musí rozvíjet. Nemá smysl stát neustále na místě a opakovat staré chyby. Mokré oblečení si rychle převlékněte, nachladit se dá i během veder.

Blíženci – podle horoskopu ve vašem pracovním okolí začne docházet k několika významnějším změnám. Nemá smysl se tím příliš vzrušovat. Stejně na ně nyní nebudete mít vliv. Podle horoskopu byste měli popřemýšlet, jestli má v lásce smysl vsadit na velkou neznámou. Možná by stálo za to trochu zpomalit. Pocit vyhoření lze zahnat fyzickou aktivitou.

Rak – se skromností nejdál dojdete. Nemá smysl se chlubit. Ať za vás mluví činy a výsledky, ty dokážou přesvědčit i největší rýpaly. Nedovolte, aby vám do života a lásky mluvili lidé, kteří ve skutečnosti nic o vás neví. Zdraví by mělo být celkem v pořádku, jen byste měli více hlídat, co jíte.

Lev – podle horoskopu byste si měli dávat velký pozor na to, co budete podepisovat. Některá rozhodnutí je lepší odložit o pár dní a v mezičase si zjistit podrobnosti. Nemá smysl si v lásce některé věci nalhávat. Poctivost je základ dobrého a trvanlivého vztahu. Bylo by dobré trochu méně koukat do obrazovky nebo televize. Nechte oči odpočinout.

Panna – budete mít velmi dobrý cit pro výhodné nabídky. Výdaje v tomto týdnu možná budou trochu vyšší než obvykle, ale za to vám ušetří nemálo peněz v budoucnosti. Nerozhodnost může být největší překážkou v navázání normálního a hlavně dlouhodobého vztahu. Příliš moc povinností a málo spánku se odrazí na vaší fyzické kondici.

Váhy – v pondělí si udělejte nějaký plán, co byste chtěli v tomto týdnu stihnout. Více pozornosti věnujte úředním a finančním záležitostem. Nemá smysl k lásce přistupovat tak, jak jste to viděli u svých rodičů a prarodičů. Váš život je jedinečný a nemusíte opakovat to, co nefungovalo. Mohou se objevit menší potíže s páteří, dbejte na rovnoměrné zatížení ramen.

Štír – tento týden může být podle horoskopu velmi úspěšný pro všechny Štíry, kteří svou práci zakládají hlavně na samostatné aktivitě. Velké peníze jsou na horizontu. Pokud vám to ve vztahu poslední dobou skřípe, pokuste si s partnerem sednout a domluvit se na věcech, které vás nejvíc trápí. Řešení může být velmi snadné. Nenechte si od jiných lidí mluvit do zdraví.

Střelec – nečekejte na zázraky. Co neuděláte, nedostanete. Jedinou cestou k úspěchu je píle a cílevědomost. Pokud se vám někdo líbí, popřemýšlejte nejdřív, co opravdu chcete. Je hodně velký rozdíl mezi krátkým románkem a dlouhodobým vztahem. Lehkovážnost může mít někdy nepříjemné zdravotní následky.

Kozoroh – někdo vás může poprosit o pomoc. Pokud mu věnujete svůj čas, odměna vás nakonec velmi příjemně překvapí. Máte pocit, že jste sami a že nemůžete najít tu pravou lásku? A co trochu změnit okruh lidí, se kterými se pravidelně vídáte? Zvyšte přísun vitamínů a hlídejte si kvalitu jídla.

Vodnář – máte možnost rozvinout své znalosti a zkušenosti na výrazně lepší úroveň. Nejvíce možností budou mít Vodnáře, které čeká nějaká delší pracovní cesta. Podle horoskopu byste si měli dávat pozor na sladká slůvka, za kterými se mohou skrývat nepoctivé úmysly. Hlídejte si pitný režim, nyní je to opravdu důležité.

Ryby – vypadá to, že tento týden budete moci započítat mezi ty úspěšnější. Nejpravděpodobněji vás čeká povýšení, finanční prémie a nebo nějaký velký úspěch při realizaci dlouhodobých plánů. Dobře fungující vztah musí mít bezchybně vyřešené finance. Není nic horšího než hádky o peníze. Energie se vám bude obnovovat mnohem rychleji než obvykle.