Horoskopy od 18-06-2018 do 24-06-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2018

Beran – ve vaší práci dojde k několika změnám. Na začátku se vám asi příliš líbit nebudou, ale z dlouhodobého hlediska nakonec uvidíte, že přímo pro vás se vlastně nic moc nemění. Máte skvělou příležitost si uspořádat vztah přesně tak, jak vám nejvíc vyhovuje. Vyšší přísun energie využijte na nějakou sportovní aktivitu.

Býk – nemá smysl brát si na sebe více povinností, než jste schopni v nějakém rozumném časovém úseku zvládnout. Pokud chcete poznat někoho nového, musíte opustit stále stejný okruh lidí, ve kterém se nejčastěji pohybujete. Víkendový výlet může být skvělá příležitost. Řiďte se heslem, že nejlepší je jíst do polosyta a pít do polopita.

Blíženci – neblíží se čas dovolené? Únava a otrávenost, kterou poslední dny pociťujete vám napovídá, že by to chtělo pořádný odpočinek. Alespoň víkend věnujte plnému relaxu. Za sladkými úsměvy a krásnými slůvky se mohou skrývat nekalé úmysly. Věřte raději jen činům. Bolest zad sníží rovnoměrné zatěžování obou ramen.

Rak – v první polovině týdne budete mít několik zajímavých příležitostí jak vyřídit některé důležité věci, které se za vámi táhnout již několik posledních měsíců. Ani při největší zamilovanosti byste neměli zapomínat na sebe. Podle horoskopu byste měli vyrazit někam k rybníku nebo na plovárnu – vaše tělo vám poděkuje.

Lev – nelámejte nic přes koleno. Pokud něco nejde, tak nejlepší je se smířit s tím, že to nejde a raději věnovat energii něčemu jinému s větší šancí na úspěch. Pokud hledáte lásku, budete mít nyní mnohem více příležitostí než obvykle. Snažte se vyhýbat klimatizaci a nebo ji mějte rozumně nastavenou.

Panna – velkého úspěchu se dá dosáhnout i díky spoustě malých krůčků. Nemá smysl se hned vrhat do obrovských akcí s nejistým výsledkem. Popřemýšlejte, jestli ve vztahu opravdu toužíte po radikálních změnách. Některé věci pak už nejdou vzít zpět. Vaše psychická kondice bude na tom velmi slušně.

Váhy – podle horoskopu je nadcházející pracovní část týdne výtečná pro podepisování nových smluv, vyjednávání různých dodatků ke stávajícím nebo pro změnu práce. Společenské akce budou výbornou příležitostí se s někým seznámit. Láska může přijít znenadání. Zdravá strava znamená zdravý organismus.

Štír – někdy přichází čas, kdy musíte bouchnout do stolu a říci, všechno nebo nic. Nemůžete neustále ustupovat a podřizovat se požadavkům jiných lidí. Dejte si pozor, aby láska ve skutečnosti nebyla jen pouhá iluze, kterou maskuje jen spousta pozlátka. Se zdravotními problémy jděte za lékařem a ne za strýčkem Google.

Střelec – pokud jste už delší dobu čekali na nějaký úspěch a začalo vás znervózňovat, že se žádný nedostavil, tak teď už by se to konečně mělo změnit. Podle horoskopu bude tento týden velmi romantický pro všechny Střelce, kteří žijí v neformálním vztahu. Zdraví by mělo být v pořádku, jen byste neměli až tolik pracovat.

Kozoroh – těžké chvilky prostě budete muset prostě přečkat. Nějaké jednoduché řešení není momentálně k disposici. Raději se věnujte jednodušším záležitostem. Pokud toužíte po velké lásce, musíte nejdřív vyřešit problém se sebeakceptací. Mohou se objevit migrény, neignorujte je.

Vodnář – podle horoskopu se vám podaří vybojovat nějakou důležitou pracovní bitvu. Ale ještě není čas usínat na vavřínech. Dotáhněte vše do vítězného konce. Máte možnost si vychutnat lásku mnohem více, než obvykle. Uvidíte tu její nejkrásnější tvář. Nemá smysl se trápit kvůli věcem, na které nemáte vliv. Úsměv vám dodá psychickou i fyzickou energii.

Ryby – pracovní výjezd a nebo nějaký teambuilding budou nejlepší příležitostí jak zdokonalit vztahy v kolektivu. Máte možnost získat velmi dobré spojence. Skutečná velká láska není něco, co by jen tak leželo na ulici. Ale někdy prostě člověk má štěstí. Preventivní prohlídka může odhalit nějaký menší zdravotní problém, který je lepší odchytit na samém začátku.