Horoskopy od 25-06-2018 do 01-07-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2018

Beran – raději nijak neriskujte. Snažte se držet ustálených postupů, které fungují a nezkoušejte nic nového. Sázka na jistotu se vám vyplatí. Pokud jste single, tak se ve vašem životě může najednou objevit někdo, kdo vás okouzlí svou výřečností. Zkuste zjistit, jestli je tam i něco navíc. Spěchejte pomalu, zbytečný spěch může přivolat úraz.

Býk – dávejte si pozor, komu co říkáte. Někteří lidé jsou hodně nepřející a je dost možné, že se budou snažit zneužít vaše výroky proti vám. Pokud partner už nechce řešit nějaké spory z minulosti, podpořte ho. Prostě tlustá čára bude nejlepší. Zdraví bude nyní trošku loterie. Ale nic hrozného vás nečeká.

Blíženci – potřebujete něco v práci?  Víte, že není nic jednoduššího, než si o to říci? Jak se lidově říká, líná huba holé neštěstí. Nebojte se odmítnutí. V lásce se vám možná splní nějaká tajná přání. Podle horoskopu tento týden opravdu může být vydařený. Dostanete nějakou dobrou radu, která se bude týkat vašeho zdraví.

Rak – v zaměstnání se vyhýbejte hádkám. Nic dobrého vám nepřinesou a jen zbytečně nabourají vaše vztahy s některými lidmi, které budete v blízké budoucnosti potřebovat. Budete mít trochu problém se vcítit do pocitů druhých lidí. Při hledání lásky to zrovna moc nepomůže. Menší zdravotní problémy se dá rychle a snadno vyřešit.

Lev – měli byste vyřídit nějaké úřední záležitosti. Podle horoskopu byste měli trochu popřemýšlet o nějakém volnu. Potřebujete dobít baterky a díky tomu se vám zvýší pracovní efektivita. Láska z minulosti se může nečekaně ozvat. Ale bude to jen přátelské setkání. Meditace může přinést klid vaší duši.

Panna – přichází velmi dobrý týden pro vylepšení materiální situace vás i vaší rodiny. Získávat peníze a majetek není nic špatného. Pracujete na budoucnosti vašich nejbližších. Hodně povinností může trochu potlačit lásku. Ale o víkendu lze dohnat zameškané. Zdravotní problémy z minulého roku se mohou znovu ozvat.

Váhy – podle horoskopu by vaše finanční situace měla být docela stabilní. Ale všechno se dá neustále vylepšovat. Nyní se vám objeví pár zajímavých příležitostí, proč je nevyužít? Budete přitahovat opačné pohlaví jako květy přitahují včely. Vybírejte dobře a nebo si svůj šarm nechte pro partnera. Nespavost a nechutenství mohou být následkem dlouhodobého stresu.

Štír – budete mít trochu hlouběji do kapsy. Ale nebojte se, s trochou plánování by se všechno mělo zvládnout na jedničku. Jen pozor, vyhýbejte se jakýmkoliv půjčkám. Přinesou vám více zbytečných starostí a žádné řešení. Láska je krásná věc, nyní to opravdu uvidíte. Váš organismus bude nabitý spoustou pozitivní energie.

Střelec – podle horoskopu budete chtít lidi udobřovat a tak velmi často vstoupíte do nějakého konfliktu, který by se vám raději vyhnul. Nezapomínejte na prostou skutečnost, že občas vás hádající mohou využít jako hromosvod a výborný ventil své frustrace. Tento týden romantickým setkáním moc nepřeje. Sílu a energii načerpáte od nejbližších.

Kozoroh – podaří se vám dát do pořádku některé záležitosti. Vaše rozhodnutí budou dobrá. Sázejte hlavně na sebe, na jiné nyní opravdu nemůžete spoléhat. Ve vztahu vše musí stát na poctivosti, nenechte se obelhávat falešnými úsměvy a prázdnými sliby. Váš organismus může potřebovat trochu více železa.

Vodnář – můžete se rozhodnout pro novou pracovní cestu. Počítejte jen s tím, že první kroky rozhodně nebudou procházkou růžovým sadem. Ale změna je život a bez změny se dlouhodobě neposunete z místa. V lásce neposlouchejte rady lidí, kteří sami nemají svůj vztah v pořádku. Zdravá strava znamená mnohem lepší fyzickou i psychickou kondici.

Ryby – udělejte si v práci trochu radosti. Nemusíte se stále hnát v tom jednom kole jako veverka nebo křeček. Přistupte k řešením s originalitou a úsměvem, neberte vše stále tak smrtelně vážně. Uvidíte, že se vám bude pracovat mnohem lépe. V lásce by vás nikdo neměl přemlouvat k věcem, se kterými bytostně nesouhlasíte.