Horoskopy od 02-07-2018 do 08-07-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý sedmý týden roku 2018

Beran – pro podnikající Býky bude nadcházející týden velmi zajímavý. Stačí, když trochu více času nebo financí věnujete marketingu a výsledky vás opravdu oslní. V zaměstnání bude klidná letní atmosféra. Vychutnejte si začátek července s partnerem, víkend je pro akci jak dělaný. Dejte si pozor na příliš studené nápoje.

Býk – nemusíte ukazovat, co všechno dokážete a říkat, co všechno víte. Nechte si několik es v rukávu na lepší příležitost, pak své schopnosti a znalosti využijete mnohem lépe. Úsměvy, dárky a lichotná slůvka nemusí znamenat lásku. Trošku zpomalte. Pokud se chystáte k lékaři, nemusíte se bát. Všechno dobře dopadne.

Blíženci – pozorujte, co se kolem vás děje. Někdo šíří pomluvy, které by mohly na vás mít negativní dopad. Rozhodně to nenechte být, musíte razantně ukázat, že to není pravda. Podle horoskopu vás v tomto týdnu může čekat nějaké velmi zajímavé romantické setkání. Budete mít hodně psychické energie a fyzická kondice také bude celkem dobrá.

Rak – při rozhovorech s nadřízenými buďte hodně opatrní. Nemá smysl se hádat o věci, kde nemáte dostatečnou podporu ostatních. Šetřete si síly na budoucí bitvy. Možná se objeví nějaká zajímavá známost, pokud chcete, malý flirt na začátku určitě neublíží. Nemá smysl tolik zkoumat své zdraví. Jestli o něčem pochybujete, skočte za doktorem.

Lev – podle horoskopu si v tomto týdnu budete pečlivě promýšlet a plánovat každý krok. Díky tomu se vyhnete zbytečným pracovním chybám. Lvi žijící ve vztahu budou mít trochu problémy s partnerem. Bude dost protivný a hádavý. V krizové situaci je nejlepší zbytečné dloubání ignorovat. Dejte odpočinout svým očím výhledem na zeleň.

Panna – vypadá to na docela úspěšný týden. Využijte toho, že spousta lidí s příchodem léta jede jen na poloviční obrátky. To může být váš čas. Single, pozor, s příchodem léta se zvyšují vaše šance někoho najít. Zamilovaní, pozor na pokušení. U zdravotního problému raději požádejte o radu dva na sobě nezávislé odborníky. A vyberte zlatý střed.

Váhy – pokud toužíte v práci dosáhnout úspěchu, musíte si věřit. Pak uvidíte, že dokážete i věci, které se vám ještě před nedávnem zdály úplně nemožné. Nenechte se tahat za nos, za sladkými slovy a nenápadným pomrkáváním se skrývá pouze vypočítavost. Hlídejte si čerstvost jídla, obzvlášť pozor si dávejte na stravu mimo domov.

Štír – dostanete nabídku na zajímavý přivýdělek. Jen se musíte rozhodnout, jestli nebude pro vás a váš rodinný život volný čas přeci jen o něco důležitější než zlepšení finanční situace. Někdo ve vašem okolí ze sebe dělá poslední dobou šaška. Nechce náhodou upoutat vaši pozornost? Podle horoskopu byste v první polovině následujícího týdne měli spíše šetřit síly.

Střelec – vaše úspěchy jsou trochu nedoceněné. Bylo by dobré se ozvat, než si všichni začnou říkat, že takové nasazení je u vás naprostá samozřejmost a není nutno je nijak extra odměňovat. Láska se může objevit na cestách. Největší šance jsou podle horoskopu při nějakém zahraničním výjezdu. Nevysílá váš organismus varovné signály? Nechtělo by to malinkou změnu v životosprávě?

Kozoroh – budete mít možnost zlepšit svou finanční situaci. Stačí přestat jen přemýšlet, co a jak byste mohli udělat, a prostě místo toho vykasejte rukávy a začněte to dělat. Občas má smysl ve vztahu ustoupit. A jindy zase, pokud jde o záležitost principu, nemůžete uhnout ani o píď. Postupujte podle doporučení lékařů a odborníků na zdravou výživu.

Vodnář – dobré výsledky v práci dosáhnete jen díky píli a zvýšenému úsilí. Nevěřte, že existují nějaké zkratky, ty by vás nyní zavedly jen do slepé uličky a to je škoda. Váš partner bude pro vás nyní velkou podporou a inspirací. Podle horoskopu byste se v prvních dvou dnech týdne  určitě měli vyhýbat kofeinu a jiným povzbuzujícím látkám.

Ryby – pozor, ve vašem okolí se pohybuje osoba, která o vás šíří drby a snaží se podkopat vaši pozici v práci. Nyní bude nejlepší ji ignorovat a prostě skvělými výsledky dokázat, že je to jen žvanil a lhář. Podle horoskopu máte na konci týdne velkou šanci se zamilovat a nebo pokud máte partnera, tak prožít velmi romantický víkend. Se zdravím to bude spíše průměrné.