Horoskopy od 16-07-2018 do 22-07-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2018

Beran – v zaměstnání se vám podaří vybojovat nějakou důležitou bitvu. Ale pozor, to nejtěžší je stále ještě před vámi. Nemá smysl usínat na vavřínech. V záležitostech lásky přichází velký zmatek, ale single z toho možná něco vytěží. Na drobné zdravotní problémy je třeba reagovat rychle.

Býk – s trochou aktivity navíc se vám podaří dosáhnout zajímavého úspěchu, který navíc bude korunován příjemnou finanční odměnou. Problémy ve vztahu je třeba řešit dialogem a kompromisem, na kterém se shodnou obě strany. Křikem to opravdu nejde. Pozor na migrény, zvláště ve večerních hodinách.

Blíženci – konkurenci v práci musíte předběhnout. Snažte se předvídat její kroky a vždy mějte nachystaného něco, s čím nikdo nepočítá. Podle horoskopu přichází výtečný týden pro všechny milovníky romantiky a vášnivé lásky. Péče o pleť není rozmařilost nebo fintivost ale nutnost. Nezapomínejte na přírodní metody.

Rak – výhodnou nabídku nemusíte okamžitě přijmout. Když ještě trochu počkáte, zjistíte, že můžete dostat ještě výhodnější. Stačí jen trpělivost a kamenná tvář. Raci s uměleckým zaměřením by měli hledat lásku u lidí, kteří jejich myšlení a vize dokážou pochopit. Bolesti zad mají příčiny, ty je nutné hledat a ne jen zobat léky.

Lev – poklidnější letní období je skvělou příležitostí ukázat lidem kolem, že vy pracujete stále stejně dobře bez ohledu na to, jaký je měsíc a co dělá okolí. Podle horoskopu to v lásce bude jedna velká neznámá. Do ničeho se nevrhejte bezhlavě, raději pozorujte a čekejte na vývoj situace. Nerovnováhu v organizmu pomohou částečně vyřešit bylinkové čaje.

Panna – v případných konfliktech můžete mít navrch. Stačí si jen dobře promyslet strategii postupování a pak se jí bezpodmínečně držet. V lásce je to někdy buď všechno nebo nic, rozhodnutí záleží na vás. S růstem teploty váš organismus bude potřebovat výrazně více tekutin než jste byli zvyklí.

Váhy – podle horoskopu to může být v práci trochu složité. Ale překážky se dají překonat, stačí jen chtít a mít dostatek síly a vůle. Pokud se vám atmosféra ve vztahu poslední dobou trochu ochladila, zkuste vyrazit s partnerem na místa, kde to všechno začínalo. Uvidíte jak se vše oživí. Pozitivní mysl znamená také pozitivní energii.

Štír – vaše finanční situace nebude tak stabilní, jak byste si přáli. Možná by bylo rozumné trochu přiškrtit výdaje, nebo můžete mít pak problém vše ukočírovat. Neuzavírejte se před city. Otevřete se, přijímejte a také dávejte. Může to být opravdu moc krásné. Tento týden má vaše tělo lepší schopnost regenerace.

Střelec – dobré vztahy mezi kolegy v práci vám mohou přinést velké zisky a snížit vaše pracovní zatížení. Nebojte se požádat o pomoc. Pokud hledáte lásku, nestavějte si minimalistické cíle. Možná to nemusí být přímo princ na bílém koni, ale proč se spokojit s minimem. Nyní není moc dobrý čas pro různé radikálnější diety.

Kozoroh – vyřizujte důležité věci, nemá smysl všechno neustále odkládat na poslední chvíli. Samo se to za vás neudělá. Vypadá to, že někdo si s vámi hraje. V lásce není dovoleno úplně vše a někdy je lepší říci hlasité dost. Pozor, posilujte imunitu, vypadá to, že váš organismus je trochu oslabený.

Vodnář – podle horoskopu můžete tento týden zvládnout výrazně více, než se od vás očekává. A díky tomu můžete získat spoustu plusových bodů a také nezanedbatelné finanční ocenění. Štěstí musíte jít trochu naproti. Jen v pohádkách se vám v lásce bude dařit vše úplně samo od sebe. Nepřišel čas na pravidelnou prohlídku?

Ryby – osud vám přinese několik zajímavých změn. Nemusíte se jich bát, ale zase není moc dobré podcenit přípravu na nové události. Pokud přemýšlíte o odchodu, zkuste si to ještě promyslet. Vypadá to, že v tomto týdnu má láska šanci na nový rozkvět. Zkuste se méně rozčilovat, uvidíte, že vám bude na duši mnohem lépe.