Horoskopy od 23-07-2018 do 29-07-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý týden roku 2018

Beran – braňte svou finanční situaci. Někdo se může pokusit vás připravit o peníze. Rozhodně neustupujte a nenechte se ošálit libovolnými sliby. U lásky by bylo dobré popřemýšlet, jestli máte chuť na objevování nového a zkoušení nepoznaného. Možná jistota je momentálně to nejlepší, co můžete chtít. Se zdravím to bude dobré.

Býk – před cestou do práce pečlivě kontrolujte, jestli máte dobře zavřené dveře a vše vypnuté. Proč si přidělávat starosti. Nejlepší by byla nějaká malá dovolená. Do lásky si nenechte od nikoho mluvit. Ani rodina ani nejbližší přátelé nevědí tolik, co vy. Bylo by rozumné si hlídat pravidelný příjem vitamínů.

Blíženci – v zaměstnání raději neriskujte. Největšího úspěchu dosáhnete díky malým krůčkům, které vám zajistí bezpečnost a stabilitu. Podle horoskopu se může objevit nějaký zajímavý flirt, ale musíte být neustále ve střehu, abyste mohli vycouvat ve chvíli, kdy už vám to nevyhovuje. Pozor na sluníčku, snadno se můžete spálit.

Rak – očekávejte přísun větší hotovosti. Využijte to pro radost. Nemusíte neustále šetřit, peníze si člověk s sebou do věčných lovišť neodnese. Pokud se v lásce stále nemůžete rozhodnout, bylo by dobré rozvážit, jestli to opravdu za to stojí. Hlídejte si kvalitu jídla, méně je někdy více, hlavně když to bude zdravé.

Lev – dvakrát si rozmyslete, komu co říkáte. Podle horoskopu je lepší si nechat některá tajemství jen pro sebe a toho, koho se konkrétně týkají. Nadměrná upovídanost může přinést velké škody. Ve vztahu nemá smysl se srovnávat s rodiči a jejich vztahem, žijte svůj život. Budete mít velmi slušnou fyzickou i psychickou kondici.

Panna – pomalu přichází čas hledat nové výzvy. Nebojte se hledat nepoznané záležitosti. Stále se dokážete naučit spoustu nového a posunout se výrazně dál. Stačí jen udělat ten první krok, pak už to jde samo. V lásce trochu zavane nudou. Možná o víkendu to bude krapet lepší. Bolesti zad vyléčí kvalitní masáž.

Váhy – úřední i pracovní záležitosti vyřídíte bez větších problémů a hlavně hodně rychle. Ušetřený čas můžete věnovat zvýšení svých kvalifikací. Podle horoskopu to na novou velkou lásku nevypadá, ale můžete si místo toho příjemně užít s kamarády. Hlídejte si pitný režim, nedostatek tekutin může vyvolávat nepříjemné migrény.

Štír – vypadá to, že budete mít v práci několik důvodů k oslavě. Využijte toho, že jste momentálně na opravdu dobré vlně a snažte se z aktuální situace vytěžit co nejvíc. Není to nic těžkého. Žárlivost může ve vašem vztahu udělat spoustu škody. Snažte se řídit heslem, že nejlepší je jíst do polosyta a pít do polopita.

Střelec – všeho s mírou. Nemá smysl až tolik tlačit na pilu. V práci máte úspěch, jste ve svém okolí hodně oblíbení, ale někdy je dobré znát hranice, aby se vše nezvrtlo někam, kam nechcete. Ve vztahu se může objevit menší krize, zkuste si všechno v klidu vyříkat. Přichází skvělý týden pro sportovní aktivitu, dovolená může být velmi vydařená.

Kozoroh – pokud máte v práci nějaké spory, nežeňte je až do krajnosti. Vždy se dá najít způsob, jak problémy a nesrovnalosti vyřešit. Využijte svůj diskusní um a vždy mějte po ruce nějaký argument. Skutečnou lásku se za peníze koupit nedá. Ale dobrý vztah musí mít finance vyřešené. Trochu zpomalte, práce nemůže fungovat na úkor vašeho zdraví.

Vodnář – v práci se koncentrujte na… práci. Nenaslouchejte drbům a nestarejte se o problémy jiných lidí. Pak vás čeká naprosto poklidný týden bez jakýchkoliv větších stresů. Podle horoskopu uslyšíte spoustu sladkých řečiček a také vás někdo bude svádět. Pozor, nemyslí to poctivě. Váš organismus má velkou schopnost regenerace.

Ryby – držgrešle nemají moc šťastný život. Nebojte se trochu více utrácet, radost, kterou díky tomu získáte, je k nezaplacení. Navíc to vypadá, že vás čeká nějaká zajímavá finanční injekce. Večerní akce mohou být skvělou příležitostí k seznámení. Zamilované Ryby si mohou užít nádherný podvečer ve čtvrtek a pátek. Odpočívejte, tělu to jen prospěje.