Horoskopy od 30-07-2018 do 05-08-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý první týden roku 2018

Beran – zkuste si připomenout všechny záležitosti, které jste poslední dobou odkládali, protože se vám zdály příliš náročné. Možná je konečně čas je začít řešit. V lásce to může být týden plný překvapení a vášně. Obzvlášť víkend by měl být hodně podařený. Nepodceňujte malé náznaky nemoci jako rýma či mírně zvýšená teplota.

Býk – horoskop naznačuje, že dostanete nějaký důležitý úkol. Pokud se vám ho podaří dobře a rychle vyřešit, odměna vás určitě nemine. O lásce musíte rozhodnout sami. Někdo se vám sice do toho bude snažit mluvit, ale je to opravdu jen na vás. Nevěřte reklamám na různé zázračné léky či potravinové doplňky.

Blíženci – možná vás čekají nějaká důležitá jednání. Pokud možno se na ně co nejlépe připravte. Hlavně musíte mít dostatek argumentů na podporu svých postojů a názorů. Pokud hledáte lásku, pokuste vyrazit do nepoznaných vod. Nemá smysl dokola opakovat staré zklamání. Dávejte si pozor na páteř, zvláště při nošení nákupů dbejte o rovnoměrné zatížení zad.

Rak – budete mít schopnost vytvořit opravdu zajímavé věci. Tak se snažte vyhnout nudným a stereotypním povinnostem, které se dá dodělat kdykoliv jindy. Zamilovaní Raci budou podle horoskopu dál vylepšovat a prohlubovat základy pod dlouhodobý krásný vztah. Stres a nervozitu pomohou vyřešit večerní procházky.

Lev – nebojte se pracovních schůzek a různých školení. Podle horoskopu to bude skvělá příležitost se prezentovat všem v dobrém světle a jako skutečně nutná součást firmy. O svém vztahu raději nemluvte s lidmi z okolí, možná řeknete o slůvko více, než byste chtěli a pak by to mohlo mít nemilé následky. V pátek raději moc nezatěžujte svůj organismus.

Panna – raději se vyhýbejte riskantním úkolům. Možná budou vypadat lákavě, zvláště vidina velkého zisku může přitahovat, ale tento týden je lepší vycházet ze zajištěných pozic. Pro lásku je důležité sebevědomí. Zbytečné a nepravdivé komplexy mohou jen uškodit. Budou vás lákat sladkosti a sladké nápoje, dejte si na to raději pozor.

Váhy – mnoho věcí vám půjde mnohem lépe od ruky, když se přestanete rozčilovat a stresovat kvůli banalitám. Uvidíte, že brát některé povinnosti s nadhledem a humorem opravdu může hodně pomoci. Podle horoskopu by zamilované Váhy měly věnovat co nejvíce času svému partnerovi. Bude to pak opravdu krásné. Čeká vás velmi dobrá fyzická i psychická kondice.

Štír – do středy si dávejte pozor v práci na chyby z nedbalosti či nedochvilnosti. Je tak snadné se někdy trochu zapomenout… Do pátku to ve vztahu bude klapat, ale pak se mohou objevit nějaké neshody ohledně víkendových plánů. Možná bude lepší pro tentokrát ustoupit. Tento týden je ideální pro péči o zuby.

Střelec – budete mít velmi dobré komunikační schopnosti a dokážete své okolí přesvědčit, aby vybralo cestu, která vám nejvíc vyhovuje. Nebojte se vrhat do diskusí, vyjdete z nich vítězně. Vaše srdce je trochu neklidné. Podle horoskopu v tomto týdnu nebudete příliš vědět, kam směřovat a co chtít. Nedělejte nic silou. Zeleninová a ovocná dietka určitě neuškodí.

Kozoroh – vypadá to, že se vaše finanční i pracovní situace zlepší. Jen nepolevujte, možná počasí neláká k velkým pracovním výkonům, ale stejně by stálo za to nic nepodcenit. Můžete si poflirtovat, možná už je i čas udělat i ten jeden krok navíc. Kozorozi ve vztahu mají šanci na velmi romantický víkend. Raději se vyhýbejte tukům a různým rozveselujícím i energetickým nápojům.

Vodnář – dobře naslouchejte. Někdo ve vašem okolí prozradí zajímavou informaci, jak si vylepšit finanční situaci a nebo jak výhodně investovat. Naslouchejte a využijte toho. Budete muset reagovat rychle. Single budou mít sklony všem říkat, koho hledají a co si přejí. Možná to nakonec pomůže. Správný jídelníček dokáže v horkých dnech velké divy.

Ryby – začátek týdne bude trochu stresující. Raději si nachystejte nějaký náhradní plán na krizové situace. Ve středu nebo ve čtvrtek se to uklidní. Pokud hledáte lásku, nemůžete tolik sedět doma. U počítače se kouzelně neobjeví. A přitom může být blíž, než si myslíte. Podle horoskopu je tento týden velmi dobrý pro boj s různými zdravotními zlozvyky.