Horoskopy od 06-08-2018 do 12-08-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý druhý týden roku 2018

1. Beran – k novým nápadům přistupujte opatrně. Nemá smysl nic řešit zbrkle. A rozhodně se nesnažte jít hlavou proti zdi. Na začátku i konci týdne je dobré trochu více šetřit. Vztahy, které trvají už delší dobu mohou prožít nějakou menší krizi a zklamání. Vyhněte se přílišné kritice. Vaše fyzická forma bude celkem v pořádku, ale s tou psychickou to může být slabší.

2. Býk – dostanete spoustu zajímavých a originálních nápadů. Nenechávejte si je pro sebe a sdělte je i okolí. Může to výrazně zlepšit vaši pozici v práci a také finanční situaci. Podle horoskopu máte nyní možnost zjistit, co je ve vašem vztahu špatně a jak by se to dalo vylepšit. Pozor na jídlo venku, ne vše, co krásně vypadá, je pro vaše zdraví v těchto vedrech to nejlepší.

3. Blíženci – nových věcí se nemusíte bát. Ano, je pravda, že budete si muset zvyknout dělat některé věci trochu jinak, než jste je dělali doposud, ale dlouhodobě na tom jen a jen vyděláte. V lásce se nyní raději řiďte rozumem, ten vám nejlíp napoví, jaké rozhodnutí je to správné. Pokud mátě nějaký menší zdravotní problém, začněte ho co nejrychleji řešit, odkládání vám určitě nepomůže.

4. Rak – využijte možnosti, které vaše práce nabízí. Výjezdy, získávání nových znalostí a zkušeností, to jsou věci, které často mají dlouhodobě vyšší hodnotu než přímé finanční ocenění. Podle horoskopu byste měli více otevřít své srdce, zvláště pokud stále lásku ještě hledáte. Mohou se objevit menší problémy s tlakem. Vyhýbejte se věcem, které ho mohou zvýšit.

5. Lev – při vyřizování finančních nebo úředních či soudních záležitostí se k vám všichni budou chovat velmi vstřícně. Máte možnost vyřešit záležitosti, které dosud stále v místě. Pokud hledáte lásku, zapomeňte na zbrklost. Nic vám nepřinese. Některé věci chtějí čas a pak budou mnohem krásnější. Budete mít tolik energie, že ji vám bude závidět i okolí. Organismus má rychlou schopnost regenerace.

6. Panna – horoskop předpovídá, že vás čeká nějaký velmi zajímavý úspěch. Zvláště pokud se vaše práce týká různých konzultací, nabídek, smlouvání či přímého obchodu. Pokud toužíte po lásce nebo chcete něco na svém stávajícím stavu měnit, kujte železo, dokud je žhavé. Šance se nemusí opakovat. Dobrá nálada vám pomůže vyřešit menší nedostatky ve fyzické formě.

7. Váhy – nachystejte se na nějaké náročnější úkoly. Nemá smysl řešit více věcí najednou, práci se věnujte naplno a nenechte se nikým rozptylovat. Raději si nedělejte větší plány. Vaše schopnost odpustit vám může ve vztahu nyní velmi pomoci. Přeci jen nad malými hříchy můžeme mávnout rukou. Naslouchejte svému organismu, on vám napoví, co potřebuje nejvíce.

8. Štír – v zaměstnání se můžete v klidu věnovat kariérnímu růstu. Máte hodně šancí oslovit okolí a ukázat mu, že jste ten správný člověk na správném  místě a že si určitě zasloužíte lepší ocenění. Občas to i ve velmi stabilních vztazích trochu zabouří. Ale ne vždy má smysl ustupovat. Stačí mít po ruce pádné argumenty a pak si za nimi stát. Vaše tělo bude potřebovat trochu více spánku.

9. Střelec – zdá se vám, že se v práci už nemáte kam posunout? A co takhle pomalu popřemýšlet o radikálnější změně? Podle horoskopu máte v tomto týdnu výrazně větší šance při různých pohovorech a hledání práce. Vyhýbejte se dluhům a dlužníkům. Hvězdy přejí usmiřování, někdy může to být i velmi romantické. Nezapomínejte na to, že imunitu je dobré posilovat celoročně.

10. Kozoroh –  plány a sliby byste měli realizovat. Nemá smysl o nich jen přemýšlet a říkat, že je na to pořád čas. Čím dříve je uděláte, tím dříve uvidíte skvělé výsledky. Finanční situace se zlepší. Partner a rodina pro vás mohou být tou nejlepší oporou. Kdy jste byli naposledy u kadeřníka či holiče?  Vaše vlasy by chtěly trochu více péče.

11. Vodnář –  budete mít příležitost vydělat nějakou tu korunku navíc, ale cenou za to bude váš volný čas. Dobře si rozmyslete, jestli vám to za to stojí. Horoskop by spíše doporučoval takzvané dobíjení baterek relaxem a zábavou. Ve vztazích bude hodně lásky a vášně. Single mají před sebou víkend plný šancí. Pozor na pleť, je hodně citlivá a může se vysoušet.

12. Ryby – v práci vám nejvíc pomůže plná profesionalita. A také musíte být co nejvíc samostatní. Nespoléhejte se na jiné, v klíčovém momentě by vás mohli opustit se všemi problémy přehozenými pouze na vaši hlavu. V tomto týdnu moc šancí na seznámení nemáte, ale váš čas ještě přijde. Stres někdy člověk vyvolá tím, že řeší problémy, které se ho netýkají.