Horoskopy od 13-08-2018 do 19-08-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý třetí týden roku 2018

1. Beran – od úspěchu vás dělí jen jedna malá drobnost. Stačí, když si začnete více věřit a pak uvidíte, že skoro nic není nemožné. Pokud před partnerem něco tajíte, tak byste měli popřemýšlet, jestli dlouhodobě následky utajování nebudou horší, než když se vše dozví a dá vám prostor pro vysvětlení. Stres vás v malém množství může povzbudit k lepším výkonům, ale nic se nemá přehánět.

2. Býk – za případné neúspěchy nemůže vaše okolí. Chyby nejdříve musíme hledat u sebe, abychom se jim pro příště mohli vyhnout. V tomto týdnu čekejte peníze. Tento týden není příliš vhodný pro hledání lásky. Nejlépe vám bude ve vlastní společnosti. Sami moc dobře víte, co vám chutná a co je zdravé. Nenechte se nikým jiným nutit do něčeho, čemu nevěříte.

3. Blíženci – hlídejte si finance. Rozhodně se spíše snažte šetřit a vytvářet si malou rezervu na nečekané ale naprosto nevyhnutelné výdaje. Podle horoskopu nemusíte pro upoutání pozornosti dělat nic extra. Mohlo by to být dokonce mírně kontraproduktivní. Vsaďte na přirozenost. Jíst do polosyta, pít do polopita, to je rada na zbytek léta.

4. Rak – nadcházející dny budou ve znamení tvůrčí aktivity. Máte šanci něco zajímavého vymyslet a pokud se vaše práce zakládá na kreativitě, tak určitě to budou vaše úspěšnější dny. V lásce by vzhled měl být až na tom druhém místě. Důležitější je si rozumět. Dobře doladěná dieta dokáže s čísly na váze dělat divy.

5. Lev – nemusíte jen pořád hledat různé chyby a problémy. Snažte se zaměřit na celek a myslet pozitivně, uvidíte, jak vám najednou půjde práce od ruky. Podle horoskopu by single měli si více začít všímat signálů, které vysílá někdo zamilovaný z velmi blízkého okolí. Bolesti zad z velké části pomůže vyřešit zdravý pohyb.

6. Panna – před vámi se objeví pár možností, jak vylepšit vztahy v kolektivu. Může se vám podařit vyřešit nějaký starší spor, který vnášel hodně dusné atmosféry. Dejte si pozor, aby práce a soukromé radovánky vám neškodily v lásce. Je nutno najít rovnováhu. I když se cítíte skvěle, preventivní prohlídka ještě nikomu neublížila.

7. Váhy – díky rozumným argumentům se vám podaří získat nějaké peníze navíc. Pokud vám někdo něco dluží, je právě ten nejlepší čas se ozvat. Podle horoskopu největší spory ve vztahu pomůže vyřešit romantická večeře. Nebojte se iniciativy. Lepší bývá často nepřítelem dobrého, pokud vám zdraví funguje, není důvod dobré věci ještě zdokonalovat.

8. Štír – v práci možná budete muset udělat několik závažných rozhodnutí. Někdy je třeba si říci, co je skutečné přátelství a co je jen zneužívání trpělivosti a vstřícnosti. Štíři ve vztahu by se měli připravit na to, že partner bude mít trochu rýpavou. Berte to s nadhledem. Víkendy byste měli z části věnovat vyřešení spánkového deficitu.

9. Střelec – podle horoskopu vám štěstí nyní bude přát. Nebojte se investic, rozumná míra rizika vám může přinést opravdu velké zisky. Ale není už na co čekat. Jestli hledáte nějakou spřízněnou duši, která vás může pak provázet na vaší cestě životem, nebojte se změnit svůj přístup. Přeci není důvod opakovat to, co nefungovalo. Chuť na sladké zažeňte ovocem.

10. Kozoroh – začněte přemýšlet o novém projektu. Je dobré mít starší věci dopilované do detailu, ale je třeba také koukat dál. Svět v místě nestojí a byla by škoda, kdyby vám ujel vlak. Vychutnávejte si život, problémy ve vztahu se mohou vyřešit, nechte se překvapit. Dobrá nálada pomůže zahnat nějaké menší zdravotní nesnáze.

11. Vodnář – do středy si naplánujte, jak byste chtěli v práci postupovat v dalších měsících. A pak začněte s realizací. Ve středu či ve čtvrtek máte největší šanci získat dobrého spojence. V lásce se vše bude vyvíjet podle vašich představ. Stačí jen držet slovo a pak už to půjde samo. U zdraví některé věci nemůžete ovlivnit.

12. Ryby – nejvíce v životě litujeme nevyužitých šancí. Nečekejte na to, až se všechno udělá samo. Novou příležitost popadněte pořádně za pačesy a pak už ji nepouštějte. Volný čas využijte na romantické chvilky s partnerem, povinnosti a různé domácí práce mohou přeci počkat. Může se ozvat žlučník nebo žaludek. Jezte lehce a hlavně čerstvá jídla.