Horoskopy od 20-08-2018 do 26-08-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý čtvrtý týden roku 2018

1. Beran – v tomto týdnu můžete mít hodně práce, protože vaše okolí bude potřebovat, abyste někoho částečně zastoupili. Stojí za to se činit, protože následná odměna nebude malá. V citech a lásce se mohou objevit problémy se žárlivostí. Dejte si na to velký pozor. Prevence je nejlepším strážcem zdraví.

2. Býk – v nadcházejícím týdnu budete mít podle horoskopu tendence všechno odkládat na později. S některými věcmi určitě nebude problém. Ale jsou záležitosti, kterým budete muset věnovat plnou pozornost. Rozhodnou priority. Býkům ve vztahu může s pracovními povinnostmi trochu pomoci partner. Zdraví by mělo být velmi slušné.

3. Blíženci – i v létě budete mít příležitost získat nové znalosti a zkušenosti. Nebojte se zlepšovat si kvalifikaci, v blízké budoucnosti se vám to velmi vyplatí. Vypadá to, že vás čeká nějaký důležitý rozhovor, který vysvětlí hodně záležitostí týkajících se vašeho srdce. Máte menší problém se správným přísunem tekutin. Bylo by rozumné si to hlídat.

4. Rak – tento týden bude od vás vyžadovat opravdu hodně soustředění. Nenechte se rozptylovat drobnostmi a soustřeďte se pouze na ty aktivity, které jsou pro vás nejdůležitější a přinesou vám nejvíce peněz. Single by podle horoskopu měli věnovat trochu více pozornosti zevnějšku. Možná je to povrchní, ale někdy je nejdůležitější první dojem. Nebojte se sportu, tělo vám poděkuje.

5. Lev – pomalu přichází čas, kdybyste měli hledat v práci a životě něco trošku jiného. Nemusí to být radikální změna, ale nezdá se vám, že poslední dobu trochu přešlapujete na jednom místě? V lásce vsaďte na upřímnost, jen ta vám zaručí dlouhodobý a šťastný vztah. Vyhýbejte se prašnému prostředí a senu nebo slámě.

6. Panna – práce by v tomto týdnu měla odehrávat velmi významnou roli. Máte možnost začít nějaký projekt, který bude mít dalekosáhlý vliv na vaši kariéru a finanční situaci. Stačí se nebát. Single mají možnost poznat někoho nového, může to být velmi nečekané a v naprosto neplánované situaci. Dejte si pozor na vyšší tlak.

7. Váhy – týden by měl být spíše poklidnější. Ještě pořádá všechny ovládá letní atmosféra a nikomu se nechce nikam spěchat. Není důvod postupovat jinak. Však už brzy bude práce zase spousta. Vychutnávejte si život. S partnerem můžete prožít nádherné chvilky a jako single se vrhněte do víru večerních vášní. Může z toho být i něco  víc. Dbejte o správnou hydrataci pokožky, kůže bude mít sklony k přesušování.

8. Štír – v práci je někdy rozumnější dělat to, co dělají všichni kolem. Ano, máte jiný názor na některé záležitosti a víte, že něco funguje opravdu špatně. Ale podle horoskopu není vhodný čas pro to, abyste to s někým začali řešit. Počkejte na lepší chvíli. V lásce tento týden vás bohužel čeká nuda. Až do čtvrtka se raději vyhýbejte nadměrné fyzické aktivitě a věnujte více času spaní.

9. Střelec – počítejte s tím, že v tomto týdnu se vám ozve konkurence. Každý váš krok bude porovnávaný s jinými lidmi, kteří usilují o tu samou pozici nebo o tu samou možnost postupu jako vy. Podle horoskopu byste se v lásce neměli vzdávat. Každá bariéra jde nějak překonat. Na koupalištích a bazénech choďte jen v pantoflích, je zbytečné řešit problémy s plísní.

10. Kozoroh – z práce a povinností budete trochu unaveni. Zkuste na nich najít něco zajímavého, jinak se vám může stát, že kvůli nudě uděláte zbytečnou chybu. Kozorozi, kteří jsou single, mají možnost se seznámit s velmi zajímavými lidmi. Jen to chce prolomit první ledy. Nejezte večer, je to pak poznat na váze i na horším spaní.

11. Vodnář – podle horoskopu vám bude přát štěstí ve finančních a úředních záležitostech. Kujte železo dokud je žhavé a využijte každou situaci ve svůj prospěch. V lásce byste měli projevit trochu trpělivosti. Ke změnám se dá dojít i velmi malými krůčky, které budete mít plně pod kontrolou. Vyvarujte se jídla z neznámých zdrojů, někdy je lepší jíst jen doma.

12. Ryby – můžete trochu přibrzdit a věnovat více času plánování. Bylo by rozumné si některé záležitosti pořádně promyslet a pak se rozhodnout, čeho chcete v bližší i vzdálenější budoucnosti dosáhnout. V lásce se vám bude dařit, jen musíte si stát za svým slovem. Prázdné sliby mohou napáchat spoustu škody. Naslouchejte radám lékařů a odborníků na zdravou výživu.