Horoskopy od 27-08-2018 do 02-09-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý pátý týden roku 2018

1. Beran – bude to chtít trochu odvahy, ale máte velkou možnost dosáhnout úspěchu. Stačí jen k řešení pracovních záležitostí použít inovativní a netradiční přístup. Na cestách máte možnost poznat někoho nového. Když vám začne srdíčko bušit rychleji, tak je všechno jasné. Více pohybu nikdy nikomu neuškodilo.

2. Býk – navazujte kontakty a snažte se získat v práci co nejvíce spojenců. V září vás budou čekat nějaké náročnější úkoly a bylo by fajn, kdyby vám s nimi někdo pomohl. Nemá smysl vyznávat lásku na prvním či druhém setkání, některé věci chtějí čas a bylo by rozumné se ujistit, že vše je takové, jak to na první pohled vypadá. Podle horoskopu bude vaše fyzická forma lepší než v předchozích týdnech.

3. Blíženci – pozor na lenost. Nějak se vám nebude moc chtít vyvíjet větší pracovní aktivitu. Ale u některých věcí byste se měli překonat a přeci jen se vrhnout do práce s plným nasazením. V záležitostech srdce se musíte řídit vlastní hlavou. Rady lidí kolem, i kdyby to mysleli sebelépe, váš život nevyřeší. Chraňte si zrak před sluncem.

4. Rak – jestli přemýšlíte o změně práce a nebo byste v aktuálním zaměstnání chtěli dělat něco jiného, tak raději ještě počkejte. Na podzim budete mít více informací. Podle horoskopu přichází týden plný lásky. Užijte si to. Pokud možno se vyhýbejte kofeinu a nadměrně slaným potravinám.

5. Lev – vypadá to, že následujících pět dní může být velmi úspěšných pro všechny, jejichž práce vyžaduje hodně samostatnosti a nebo se přímo na samostatnosti zakládá. Večery mohou být hodně romantické, procházka při měsíčku a svitu hvězd dělá divy. Běhání nebo cyklistika vám výrazně zlepší kondici.

6. Panna – týden bude spíše klidnější, stačí, když si budete dělat své a nikam se nebudete tlačit. Jen ve čtvrtek se podle horoskopu objeví nějaká záležitost, na kterou se budete muset trochu více soustředit. Humor někdy vede k lásce. Úsměv a drobný vtípek dokážou divy. Pomalu přichází čas na preventivní návštěvu lékaře nebo zubaře.

7. Váhy – budete muset udělat nějaké důležité rozhodnutí, které bude buď finančního nebo úředního rázu. Raději se poraďte s někým zkušeným, abyste se vyhnuli zbytečným chybám. V lásce nemá smysl neustále rozebírat minulost. Váš život jde dál, koukejte se s optimismem do budoucnosti. Se zdravím na tom budete slušně, jen si hlídejte pitný režim.

8. Štír – koncentrujte se jen na důležité věci. Nemá smysl ztrácet čas a energii na projekty, které nemají velký význam. Bylo by rozumné si odložit nějakou tu korunku bokem. Podle horoskopu je skvělý týden na velká vyznání lásky, svatby nebo zásnuby. Nebojte se změn v životosprávě, je to jednodušší, než si myslíte.

9. Střelec – nové výzvy vás čekají. Bude to podle horoskopu opravdu zajímavý týden, který vám může přinést hodně dobrého. Ale počítejte i s tím, že to někdy bude časově náročnější. Večeře při svíčkách nebo romantický večer v kině či kavárně to je to, co vás asi nyní čeká. Očistěte trochu svůj organismus, vyhýbejte se nezdravým potravinám i škodlivým návykům.

10. Kozoroh – nemusíte se zase až tolik věnovat práci. Ostatní to zvládnou i bez vás a vy si taky občas můžete trochu odpočinout. Rutina a nuda dokážou narušit každý vztah. Vaše nápady na změny se setkají s pochopením a nadšením partnera. Může vám vysychat a praskat kůže na patách.

11. Vodnář – na začátku týdne budete mít příležitost dohnat některé věci, které se vám za poslední týdny nahromadily. Pomůže vám to v další práci. Lásku byste měli brát vážně, i když ne vše vám může připadat rozumné a něco je možná i směšné, ve skutečnosti jsou za tím hluboké city. Únavu o víkendu vyženete aktivním odpočinkem po kterém bude následovat hluboký spánek.

12. Ryby – podle horoskopu je někdy rozumnější takzvaně držet ústa a krok. Není čas na vzpoury, pokud se vám něco nelíbí, raději to nyní neřešte. Nemáte šanci vyhrát. O víkendu bude možnost prožít nějaký nečekaný romantický zážitek. Vychutnejte si to. Správně vybrané koření může zlepšit vaše trávení.