Horoskopy od 03-09-2018 do 09-09-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý šestý týden roku 2018

Beran – je fajn, když věnujete práci více, než musíte. Ale bylo by rozumné znát míru. Pokud vám větší úsilí nepřináší více peněz či lepší pozici, možná je lepší svůj čas věnovat něčemu jinému. Ve sportech s partnerem se raději vyhýbejte důležitým věcem, nemá smysl se hádat o něco, co nyní nevyřešíte. Podle horoskopu bude vaše fyzická i psychická kondice na velmi dobré úrovni.

Býk – podle horoskopu můžete dosáhnout všeho, po čem v práci toužíte. Stačí jen chtít a využít ten správný moment, kdy vše bude na vaší straně. Některé věci je lepší ukončit, než vám přerostou přes hlavu. Tento týden moc lásce nepřeje. Falešná diagnóza vás může trochu vystrašit, ale stačí vyslechnout jiného odborníka a zjistíte, že vše je v pořádku.

Blíženci – problémy s domácím rozpočtem pomůže vyřešit rozumný finanční plán a přehodnocení nezbytnosti výdajů. Pokud sníte o lásce, nesmíte se jí souběžně bát. Víra dokáže hory přenášet a občas stačí jen málo. Chraňte si ledviny, existuje větší riziko jejich nadměrného zatížení a nebo prochladnutí.

Rak – úplná finanční nezávislost je krásná věc, ale pro naprostou většinu lidí je to jen sen. Možná  je lepší se s tím už smířit a směrovat svou energii na jiné záležitosti, kde máte šanci na větší úspěch. Ve vašem vztahu se dá spoustu věcí změnit a nebude to nic těžkého. Stačí nabídnout první ústupek, zbytek se vyřeší sám. Se zdravím to bude podle horoskopu průměrné.

Lev – přemýšlíte o tom, že už příliš dlouho stojíte na jednom místě a nikam se neposouváte? Možná je to i pravda, ale nejdříve si musíte položit otázku, co jste vlastně pro změnu udělali vy sami. Někdo z nedávné minulosti se vám ozve. Bude to příležitost pro příjemné setkání a možná i trochu romantiky. Tento týden je vhodný pro návštěvu očního nebo zubaře.

Panna – neustálá honba za materiálními zisky vám zakrývá některé velmi důležité věci. Možná by stálo za to trochu zpomalit. Nebojte se, uvidíte, že se nic špatného nestane, i když budete doma trochu dříve. V lásce nemá smysl se pitvat v minulých nepodařených vztazích. Ty už napravit nejdou, ale budoucnost je jen vaše. Vaše tělo chce vitamíny z podzimní zeleniny.

Váhy – koncentrujte se raději na úkolech a na tom, jak je udělat nejlépe a méně na tom, kolik za to bude peněz a kdy se ty peníze objeví. Nemusíte mít zbytečné starosti a rozptylovat se falešným strachem. Neoprávněná žárlivost dokáže napáchat spoustu škody. Pozor na proměnlivou náladu, emočně můžete být trochu méně stabilní.

Štír – podle horoskopu si v nadcházejících pěti pracovních dnech bude štěstí trochu zahrávat. Jednou se vám podaří dosáhnout něčeho bez žádného úsilí z vaší strany a jindy zase bez ohledu na snahu a dokonalou pečlivost vám to stejně nevyjde. Prostě někdy jsou bláznivé týdny. Romantický dopis může být skvělým způsobem na prolomení ledů. Zdraví by mělo být celkem dobré.

Střelec – s příchodem podzimu přichází i vaše šance. Máte na to změnit svůj osud. Dostali jste do ruky opravdu ty nejlepší karty, teď jen vybrat správný moment, kdy je vytáhnete. V lásce se může stát opravdu hodně. Je tu šance na nová setkání i na rozkvět trvalých vztahů.  Jezte hodně přírodního vitamínu C.

Kozoroh – přichází čas inovací. Není důvod se uzavírat v starém, nová řešení nemusí být ideální, ale je čas se otevřít výzvám. Ve vztahu by mělo dojít k nějakému velmi důležitému rozhovoru, který se už delší dobu odkládal. Přistupujte k němu otevřeně. Rehabilitace a řešení starších zdravotních problémů se výrazně zrychlí.

Vodnář –  půlka neúspěchů z posledních týdnů a měsíců byly spojené s nedostatečným sebevědomím. Stačí jen trochu změnit přístup. Řekněte si podle pravdy, že na to máte. Uvidíte, jak se vám vše bude dařit lépe. Někdy je ve vztahu nutný kompromis a jindy musíte si stát na svém.. Podle horoskopu nyní je právě ta druhá situace. Problémy se žaludkem? A nemůže být za tím alergická reakce?

Ryby – někdo se vás bude neustále snažit přesvědčit, že jen on má pravdu. Neoponujte mu přímo, ale dělejte jen to, co je v souladu s vaším nejlepším svědomím. Partner se možná poslední dobou až příliš uzavírá sám v sobě. Nenápadný náznak může spustit stavidla výřečnosti. Zdraví máte jen jedno, ale není potřeba ho až tak pečlivě zkoumat.