Horoskopy od 10-09-2018 do 16-09-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý sedmý týden roku 2018

Beran – v tomto týdnu byste podle horoskopu měli dostat velmi zajímavou nabídku. Ale to, že je zajímavá, neznamená, že na ni musíte automaticky kývnout. Rozmyslete si všechna  pro a proti. Hledáte partnera  a někdo se vám velmi líbí? Chtělo by to vymyslet správný plán. Dechová cvičení vás dostanou do lepší formy.

Býk – máte možnost získat povýšení nebo nějakou zajímavou finanční prémii. Jen vystupujte potom skromně. Nemá smysl přitahovat závist spolupracovníků. Na flirtování a romantiku asi nebudete mít moc náladu. Spíše vám bude vyhovovat klid a rodinná pohoda. Detoxikace organismu ovocem a zeleninou je opravdu dobrý nápad.

Blíženci – před vámi je docela zajímavý týden. Od pondělí do středy byste se měli věnovat hlavně zlepšování dosavadních postupů a zavádění nových. Fyzická atraktivita není všechno. Někdy zjistíte, že pod nádhernou slupkou je opravdu hodně kyselá nebo dokonce i zkažená dužina. Podle horoskopu můžete mít před a během víkendu melancholickou náladu a sklony hodně přemýšlet o sobě.

Rak – v tomto týdnu byste měli získat nějaké finance. Bylo by rozumné část z nich rovnou odložit na tak zvanou horší hodinku. Není nutno utratit rovnou všechno. V lásce to někdy není snadné, ale i díky horším dnům si pak o to více uvědomíme, že je to opravdu to nejlepší, co nás mohlo v životě potkat. Pozitivní nastavení k okolí a životu vám pomůže se zdravím.

Lev – po letním relaxu a uvolněném rytmu přichází čas na ambiciózní plány a velké pracovní nasazení. Kdo začne první, ten bude mít velký náskok. Neustálé výtky kvůli drobnostem dokážou nabourat i velmi trvalý a zamilovaný vztah. Nenamáhejte tolik svůj zrak, potřebujete vitamíny a neuškodila by preventivní prohlídka.

Panna – podle horoskopu byste měli mít nějakou zajímavou příležitost, kdy si budete moci říci o lepší finanční ohodnocení a nebo přesun na trochu zajímavější pozici. Neprospěte ji. Single by neměly odrazovat dosavadní neúspěchy. Stačí jen trochu zabojovat a konečně vám to vyjde. Pomalu se začněte otužovat.

Váhy – je dobře, když člověk bere své povinnosti vážně. Ale někdy by bylo rozumnější také se trochu uvolnit. Byla by škoda, kdyby vás okolí považovalo za nezajímavého suchara, se kterým nemusí ve svých plánech počítat. Přijde za vámi nějaká „dobrá duše“, která se vám bude snažit vysvětlit, kam máte směrovat své city. Se stresem vám pomůže bojovat fyzická aktivita – plavání by byl ideál.

Štír – štěstí přeje odvážným. Podle horoskopu byste měli tento týden trochu zariskovat. Vyplatí se vám to.  Na služební cestě nebo někde v hotelu máte možnost potkat osobu, do které se můžete zamilovat doslovně na první pohled. Cvičení a posilování vám pomůže zmírnit bolesti zad.

Střelec – přichází čas, kdy byste měli také trochu začít čerpat zisky z vaší dřívější snahy. Nemá smysl dělat jen pro nějakou vidinu stále odkládané budoucnosti. V lásce se pomalu uzavírá jedna etapa. Ta další bude mnohem zajímavější. Na zdraví byste si neměli stěžovat, ale nemá smysl podceňovat prevenci.

Kozoroh – v práci můžete získat mnohem více, než jste předpokládali. Jen za vámi musí být vidět výsledky. Nestačí jen mluvit, je nutné také řešit a pracovat. V lásce raději více naslouchejte a méně mluvte, možná zjistíte, že vše je trochu jinak, než se zdálo.  Podle horoskopu vaše tělo potřebuje více kalcia.

Vodnář – nadbytek energie využijte i v práci. Svou činorodostí a schopností zvládnout více věcí najednou můžete okouzlit spoustu lidí a získat další body. Ve vztahu to bude příjemné, jen nesmíte doma moc řešit práce. Single by měli trochu zpomalit, přichází ta chvíle, ale ještě ne teď. Zdravý trávicí trakt znamená i silnější imunitu, jezte více vlákniny.

Ryby – jestli hledáte práci, tak horoskop doporučuje, abyste nyní napnuli všechny své síly. Příležitost získat zaměstnání vašich snů je opravdu na vytáhnutí ruky. Prožijte tento týden romanticky. Můžete si lásku opravdu vychutnat. Pokožka potřebuje nejen zevní hydrataci, ale i tu vnitřní. Jinak se vám bude přesušovat.