Horoskopy od 17-09-2018 do 23-09-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý osmý týden roku 2018

Beran – chystá se něco nového. Těžko říci, jestli to bude pro vás přínosem nebo jen další zátěží, ale musíte být schopni reagovat a podle potřeb se přizpůsobit. Berani ve vztahu by se měli trochu brzdit. Je lákavé partnera ovládat, ale ve finále mnohem více budete mít ze společných rozhodnutí, kdy nikdo nebude pod tlakem. Se zdravím by to mělo být OK, pokračujte v posilování imunity.

Býk – podle horoskopu následující týden bude úspěšný pro všechny, kteří se nějakým způsobem věnují učení nebo zdokonalování svých schopností a znalostí. I v lásce je někdy potřeba hodně štěstí. A to se nyní na vás může usmát. Malá úprava jídelníčku může zlepšit celkovou obranyschopnost vašeho organismu. A to se před podzimem hodí.

Blíženci – není žádná ostuda si říci o odměnu za poctivě a pořádně vykonanou práci. Nemůžete pořád jen stát v koutě a dívat se, jak za vaše úsilí získávají benefity jiní. Ve vztazích se mohou objevit mírné přeháňky, některé záležitosti není nutné hrotit. U banalit klidně můžete ustoupit, ať máte klid. Problémy s usínáním mohou pomoci vyřešit bylinky.

Rak – s financemi na tom nejpravděpodobněji nebudete úplně ideálně. Bylo by rozumnější trochu více šetřit a nákupní pokušení si nechat na někdy jindy. Osud se na vás usměje a v lásce to nyní bude nečekaně příjemné. Nebojte se experimentů. Nezatěžujte příliš záda, dobrá židle je základ zdraví.

Lev – zkontrolujte si, jestli máte zaplacené všechny účty. Nemá smysl kvůli zapomnětlivosti řešit později mnohem větší potíže. Podívejte se i raději na úřední termíny, ať něco nezaspíte. Vaše srdce moc dobře ví, co chcete a po čem nejvíc toužíte. Poslouchejte jeho hlas. S nervozitou a stresem vám pomůže pobyt na čerstvém vzduchu a fyzická aktivita.

Panna – pokud chcete získat v práci nějaký bonus a nebo dosáhnout zvýšení platu, musíte si najít spojence, kteří vás budou prezentovat jako někoho nezastupitelného. Pak to bude jednodušší. Některé možnosti se nebudou opakovat, v lásce je to občas prostě o schopnosti zariskovat. Podle horoskopu vám hrozí nějaká slabší otrava jídlem. Hlídejte si čerstvost jídla, raději si ho připravujte doma.

Váhy – podle horoskopu přichází skvělý čas pro vyřizování různých právních záležitostí případně by bylo vhodné popřemýšlet i o nějaké dlouhodobější investici. Vypadá to, že potkáte někoho velmi zajímavého. Pro single je to šance na lásku, pro zadané to může být skvělé přátelství. Dávejte si pozor na nohy, škobrtnutí či zakopnutí nemusí dopadnout nejlépe.

Štír – podle horoskopu to vypadá, že k práci i financím přistupujete hodně stereotypně. Zkuste se nechat inspirovat okolím a uvidíte, že některé věci lze řešit úplně jinak a pro vás výhodněji. Koukáte na někoho, sníte o někom a nevíte, jaká bude reakce druhé strany? A co se zkusit prostě zeptat? Bolesti v krku je nejlepší zastavit v počátcích.

Střelec – nemá smysl se pořád rozčilovat. Zkuste se na věci podívat trochu jiným úhlem pohledu a hlavně s nadhledem. Uvidíte, že vám práce nejednou půjde mnohem lépe od ruky. I září může být zamilovaný měsíc. Vyzkoušejte si to a nechte se unášet na vlnách lásky. Letní zdravotní problémy  by měly definitivně zmizet.

Kozoroh – v tomto týdnu byste měli podle horoskopu mít možnost konečně využít před nedávnem získané schopnosti. Možná to bude příležitost k povýšení nebo nějakému zajímavému bonusu. Nebojte se snít, láska ze snů často vychází. Bolest může vycházet ze špatného jídelníčku, stačí jen trochu odlehčit svou stravu.

Vodnář – nestůjte v jednom místě. Vypadá to, že před vámi jsou velmi zajímavé perspektivy. Stačí jen sebrat trochu odvahy a vyrazit kupředu. A neohlížejte se zpět. V lásce by bylo dobré, kdybyste si dávali pozor na různé drobné náznaky. Je v nich mnohem více informací, než to na první pohled vypadá. Zbavte se negativních myšlenek a uvidíte, že budete mít i více energie.

Ryby – žádné setkání nebude jen náhoda. Pozorujte, co se z toho vyvine a snažte se zjistit, jak ke všemu vlastně došlo. Horoskop doporučuje, abyste své smutky a problémy svěřili partnerovi. Spoustu věcí netuší a spousta věcí vychází jen z neporozumění. Objevujte nové chuti, možná si oblíbíte zdravé jídlo, o kterém jste si dříve mysleli jen to nejhorší.