Horoskopy od 24-09-2018 do 30-09-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý devátý týden roku 2018

Beran – musíte vědět, jaké máte cíle a jak je budete chtít dosáhnout. A pak se snažte držet předem vytyčené cesty. Bude ve vás spousta osobního kouzla, dá se to využít pro nějaký menší flirtík nebo příjemně prožitý romantický víkend. Při sportování a fyzické aktivitě buďte raději opatrní.

Býk – v práci bude trochu rušněji. Objeví se nějaká důležitá záležitost, kterou bude třeba rychle vyřídit. Pokud se budete více angažovat můžete získat snadno spoustu plusových bodů.  Udělat první krok bývá v lásce nejsložitější, pak už jde všechno samo. Nehty a vlasy potřebují více minerálů.

Blíženci  – nenechte si ujít výhodnou příležitost, jak snadno a bez námahy zlepšit svou pozici v zaměstnání. Pozor na středu, vaše peněženka bude v ohrožení. Single v tomto týdnu nemohou očekávat žádné zázraky, ale to ještě není důvod pro to sedět po večerech doma. Potíže s usínáním může pomoci vyřešit sklenka teplého mléka nebo meduňkový čaj.

Rak – podle horoskopu v tomto týdnu můžete udělat nějaké velmi důležité změny. Posunou vás dál a hlavně uvidíte věci z úplně jiného úhlu. V kontaktu s opačným pohlavím budete mít spoustu trumfů v ruce. Dá se toho využít jak ve vztahu tak i při hledání partnera. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak by měli nyní dodávat tělu trochu více vápníku.

Lev – nemusíte se tolik stresovat. V následujících pěti pracovních dnech se toho moc dít nebude a vy si v klidu můžete dovolit trochu odpočinku a uvolněného přístupu. Dejte si pozor při flirtování, abyste správně nastavili hranice. Možná je lepší se držet trochu zpátky. S lehčím jídelníčkem určitě nic nezkazíte.

Panna – podle horoskopu byste měli věnovat více úsilí vytváření dobré atmosféry ve vašem pracovním kolektivu. Pak se vám bude pracovat mnohem lépe a dočkáte se větší pomoci. Pokud je pro vás láska to nejdůležitější ve vašem životě, tak se na následující týden můžete opravdu těšit. Nejdůležitější bude ranní start, ten rozhodne, kolik budete mít během dne energie.

Váhy – měli byste si udělat nějaký finanční plán na tento týden. Budete mít sklony hodně utrácet a to by mohlo znamenat, že o víkendu vaše kapsy budou dost prázdné. To by byla škoda. Láska se občas dokáže objevit doslovně jako blesk z čistého nebe. I když nejsou velká vedra, nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin.

Štír – vyhýbejte se konfliktům. Někdo se vás bude snažit v práci přesvědčit, abyste se postavili na jeho stranu. Ale spor není jednoznačný a obě strany mají trochu pravdy. Štíři ve vztahu by si trochu více měli pohlídat své emoce. Nemá smysl vybuchovat kvůli každé banalitě. Podle horoskopu byste měli mít zdravotně docela úspěšný týden.

Střelec – váš rozvoj omezují nějaké záležitosti z minula. Vymeťte už ty kostlivce ze skříně a budete moci konečně roztáhnout křídla. Ve vztazích rozkvete láska jako v prvních dnech zamilovanosti. Oba v sobě znovuobjevíte spoustu krásného. Chraňte si hlasivky, pokud možno se vyhněte ledovým nápojům a zmrzlinám.

Kozoroh – poznáte někoho, kdo vám dá zajímavou pracovní nabídku. Než řeknete automaticky ne, popřemýšlejte, jestli to nebude opravdu lepší verze než lpět na tom, co děláte doposud. Podle horoskopu vás zaujme někdo, kdo vám zatím nepřipadal moc zajímavý. Některé věci nejsou na povrchu vidět. Pijte více ovocných a zeleninových šťáv.

Vodnář – vyhněte se riskantním investicím. Když budete šetřit, ničemu neublížíte a za pár týdnů můžete být z takového rozhodnutí velmi spokojeni. Partner může mít během pracovní části týdne trochu hádavou náladu. Nechte ho mluvit, ono ho to nakonec přejde. Vaše psychická forma bude dost závislá na počasí.

Ryby – vypadá to, že v tomto týdnu budete mít hodně štěstí při různých rozhovorech, smlouvání a dojednávání nových podmínek. Single by měli nechat věcem volný vývoj. Nemusíte tlačit na pilu, podle horoskopu váš čas určitě přijde. Bylo by rozumné se vyhnout sladkostem. Pokud s tím budete mít fakt velký problém, pokuste se sáhnout po sušeném ovoci.