Horoskopy od 01-10-2018 do 07-10-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý týden roku 2018

Beran – tento týden byste si měli promyslet velmi pečlivě jakékoliv nadměrné výdaje. Opravdu je možné na některých věcech ušetřit hodně peněz. Začátek podzimu vás zastihne v melancholické náladě, kdy budete mít spíše zájem o teplo rodinného krbu než o nějakou vášnivou romantiku. Dejte si pozor na nachlazení ledvin.

Býk – dávejte si pozor, co budete podepisovat. Raději se vyhněte nějakým rozhodnutím, které by mohly mít dlouhodobé následky. Podle horoskopu na začátku října bude výborný čas pro zásnuby, svatby nebo velká vyznání lásky. Mastnější a sladká jídla mohou zbytečně zatížit trávicí soustavu.

Blíženci – bylo by rozumné si sednout a udělat pořádek ve financích. Revize stálých výdajů jednou za čas dokáže odhalit velmi zajímavou možnost úspor. A každá koruna navíc se hodí. V lásce budou lidé narození ve znamení zvěrokruhu Blíženci nyní potřebovat trochu více prostoru. Podzimní detoxikace organizmu rozhodně neuškodí.

Rak – ve středu nebo ve čtvrtek budete muset udělat v práci nějaké významné rozhodnutí. Pořádně si promyslete alternativy a možné následky. Ve vztahu někdy přichází trochu horší dny. Ale nemusíte zoufat, všechno se zase dá do pořádku. Dávejte si pozor na klouby. Místo pilulek raději vsaďte na cvičení a masáže.

Lev – na konflikty v práci se podívejte s jistým odstupem. Nemá smysl všechno řešit, někdy je lepší stát opodál a jen pozorovat. Ono se to vyřeší samo a bez vašeho zásahu. V druhé polovině týdne vás čeká nějaké zajímavé setkání. Během něho se dokonce můžete na první pohled zamilovat. Vyhýbejte se jídlům, která mohou zatěžovat vaše játra.

Panna – ostré lokty jsou v dnešní době velmi důležité. Ale nic by se nemělo přehánět. Popřemýšlejte, jestli někomu nemůžete bezdůvodně ublížit. Negativní emoce dovedou uškodit každému vztahu. Ale vy máte dost sil v sobě, abyste případné problémy dokázali zvládnout. Podle horoskopu by vaše fyzická a psychická kondice měla být lepší než jste si poslední dobou zvykli.

Váhy – může se objevit nějaká zajímavá příležitost na extra přivýdělek. Možná to nebude obrovská suma, ale může se pak objevovat pravidelněji. Ve vztahu se hodně bude řešit příjmy, výdaje i materiální budoucnost. Zkuste k tomu přistupovat racionálně. Zlepší se vaše schopnost regenerace dýchacích cest.

Štír – naslouchejte všemu, co se kolem vás šustne. Některé neveřejné informace mohou mít velký vliv na vaši budoucnost. Zatím si vše nechte pro sebe. Pokud hledáte lásku, nežeňte se do všeho po hlavě. Někdy přílišný spěch může škodit. Exotické ovoce může vyvolat nežádoucí alergickou reakci.

Střelec – podle horoskopu budete mít možnost realizovat nějaký velmi důležitý úkol, který vás může posunout výrazně dál. Získané zkušenosti budou vaší nejlepší odměnou. Single nemusí zoufat. Stačí si pořádně promyslet, co od budoucího vztahu očekáváte a pak už jen stačí na tom pracovat. V pondělí a úterý budete mít menší potíže s koncentrací. Káva nebo čaj pomohou.

Kozoroh – máte možnost získat vše, po čem toužíte. Občas je to jen o tom, udělat první krok ve správnou chvíli. Buďte svého štěstí strůjcem. V lásce může přijít čas změn. Ukončit to, co už nemá smysl a budoucnost, může být nejlepším řešením. Otevřete své srdce a nechte se překvapit výsledkem. Podle horoskopu máte dobrou příležitost omezit zlozvyky.

Vodnář – finanční problémy a příliš pomalý rozvoj kariéry můžete velmi jednoduše ovlivnit. Stačí, že si začnete více věřit a některé věci si budete dopředu trochu více promýšlet. Vypadá to, že Vodnáři ve vztahu si lásku upevní. A ti kteří jsou single, mají velkou šanci někoho zajímavého objevit. Něco se vám nezdá na vašem zdraví? Nebojte se návštěvy u odborníka, příjemně vás překvapí.

Ryby – podle toho, jak to vidí aktuální horoskop, následující týden bude velmi dobré záležitosti pro vyřizování nějakých záležitostí spojených s půjčkami a hypotékami. I život ve vztahu se musí průběžně měnit, stát na jednom místě může mít negativní následky. Možná místo radikálních diet bude rozumnější popřemýšlet o celkové změně jídelníčku a životního stylu?