Horoskopy od 08-10-2018 do 14-10-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý první týden roku 2018

Beran – můžete dostat velmi zajímavou nabídku. Nemá smysl v ní hledat chyby. Posune vás v profesním a dokonce i v osobním životě výrazně dále. Nepovedené vztahy je lepší ukončit. Budoucnost mají jen ty, kde je láska na prvním místě. Příliš časté koukání na obrazovky televize, počítače či mobilu unavují vaše oči.

Býk – budete mít hodně energie a chuti věnovat se práci více než obvykle. Může vám to postupně přinést velmi zajímavé výhody. Na partnerovi si raději všímejte těch pozitivních věcí. Dloubání se v nepodstatných hloupostech moc vztahu neprospívá. Pozor na migrény, v tomto týdnu vás mohou podle horoskopu trochu potrápit.

Blíženci – pokud máte pocit, že si vás v práci příliš neváží, co takhle sebrat odvahu a začít s tím něco dělat? Samo se to nezlepší. Pro Blížence, kteří hledají partnera přichází zajímavý týden. Pořádně se kolem sebe rozhlédněte. Při úpravě jídelníčku vsaďte na listovou zeleninu.

Rak – můžete přijít o nějakého spolupracovníka, který byl pro vás dost důležitý. Bohužel nedá se s tím nic dělat. Budete se muset přizpůsobit situaci. Podle horoskopu budete mít velké charisma, které vám může pomoci s láskou. Jen si dejte pozor na již zadané. Vyhýbejte se průvanům a velkým teplotním skokům.

Lev – v zaměstnání si vás budou vážit kvůli pečlivosti a zajímavým nápadům, se kterými se rádi podělíte i s dalšími lidmi. Ve čtvrtek a pátek vás mohou čekat trochu větší výdaje. S partnerem byste měli více mluvit o budoucnosti. Některé věci je nutné začít řešit. Tento týden je vhodný pro preventivní prohlídku.

Panna – vaše finanční situace nebude stabilní. Bylo by rozumné odolat pokušení utrácet větší obnosy peněz. Některé výdaje je možné odložit. Dlouhodobé vztahy rozkvetou nečekanou vášní. Láska je nekončící radost. Se srdíčkem a krevním tlakem vám pomohou procházky v přírodě.

Váhy – někdy přichází chvíle, kdy musíte věnovat práci i trochu svého volného času. Ale výsledek potom stojí za to a upevní vaši pozici. Více iniciativy ve vztahu nikdy neuškodí, jen to nesmí být dominace. Horší kvalita vlasů a nehtů je způsobena nevhodným jídelníčkem. I drobné úpravy vám pomohou.

Štír – v práci pomalu končí jedna etapa. Nyní se bude rozhodovat o dalším vývoji. Je jen na vás, jestli se do postupných změn zapojíte jako ten, kdo je určuje nebo jako ten, kdo se přizpůsobí. Podle horoskopů se vám v lásce bude hodně dařit. Týden by měl být hodně romantický. Vyhýbejte se větší zátěži. Klouby nejsou nezničitelné.

Střelec – skupinová práce přinese největší ovoce. Spoustu věcí sami nezvládnete a nebo nebudou tak rychle a dobře, jako kdybyste je dělali ještě s někým. Vypadá to, že je před vámi nějaké velmi významné rozhodnutí, které se týká lásky a partnerského vztahu. Fyzická i psychická kondice budou celkem v pořádku. Jen by to chtělo více pohybu.

Kozoroh – více iniciativy nikdy neuškodí. Také různá školení a pracovní srazy vám mohou do budoucna přinést mnoho dobrého. Zadaní Kozorozi zjistí o partnerovi něco nového. Vysvětlí to několik záležitostí. Nepřejídejte se, lepší je jíst menší porce, ale častěji, než si zacpat žaludek spoustou jídla.

Vodnář – pro rychlejší rozvoj kariéry potřebujete více samostatnosti. K novým úkolům se postavte čelem, uvidíte, že nejsou tak složité. Vztahu musíte věnovat trochu více času, jinak vše může začít stagnovat. Podle horoskopu vám se stresem a negativní náladou nejvíce pomůže pozitivní myšlení.

Ryby – nechte si poradit. Zkušenosti některých lidí je lepší využít. Jinak bude prozkoumávat již dávno prozkoumané a zbytečně můžete zajít do slepé uličky. Single budou mít na konci týdne pár zajímavých příležitostí poznat někoho nového. Ve vztahu se budou řešit finance. První příznaky nedostatku železa mohou být hodně nenápadné.