Horoskopy od 15-10-2018 do 21-10-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý druhý týden roku 2018

Beran – neposlouchejte škarohlídy, kteří nikdy nic nedokázali a jen se snaží své neúspěchy připisovat jiným. Máte na víc než oni, stačí jen jít vlastní cestou. Single mají v první polovině týdne mnohem větší šance na seznámení. Pro Berany ve vztahu bude partner velkou oporou. Únavu a případné oslabení pomohou zahnat přírodní vitamíny.

Býk – podle horoskopu přichází týden stabilizace. Nemusíte začínat nic velkého, postupně řešte úkoly tak jak budou přicházet a vše bude v pořádku. Hledáte lásku? A nemůže problémy způsobovat přílišná uzavřenost? Zkuste trochu poodhalit své nitro, a třeba se vše vyřeší samo. Při fyzické aktivitě si dávejte pozor, kam šlapete. Někdy úraz vznikne velmi snadno.

Blíženci – blíží se nějaká změna. Jen nezapomínejte, že peníze nám dávají možnost spoustu věcí změnit či vylepšit, ale nikdy by neměly být cílem jen samy o sobě. Čeká vás nějaké setkání, které ve vašem životě může hodně změnit. Vyhněte se aktivitám a látkám, které prokazatelně zvyšují krevní tlak.

Rak – je hezké pomáhat lidem, kteří pomoc potřebují. Ale nesmíte zapomínat, že na prvním místě byste stejně měli být vždy vy a vaši blízcí. Upevnění vztahu svatbou nebo zásnubami není nějaká staromódní záležitost. Je to důkaz lásky. Hlídejte si sacharidy, tělo je potřebuje, ale všeho s mírou.

Lev – nové projekty vás naplní euforií a znovu v sobě objevíte chuť pracovat. Nemusíte tolik utahovat opasek. Peněz by nyní měl být dostatek. Zbytečná žárlivost je škodlivá, ale zároveň naznačuje, že ve vztahu není něco v pořádku. Partneři by si měli věřit. Příliš silný stres může mít negativní vliv na celkové zdraví.

Panna – trocha riskování podle horoskopu jednou za čas určitě neuškodí. Naopak můžete díky odvaze získat mnohem více, než jste si dosud dokázali představit. Ve vztahu není třeba pořád řešit to, co bylo kdysi. Za minulostí je třeba udělat tlustou čáru. Péče o vzhled není marnivost. Člověk musí být spokojený s tím, jak vypadá. Jen nic se nesmí přehánět.

Váhy – můžete získat nějakou důležitou informaci, která hodně ovlivní vaši finanční a majetkovou situaci. Bude to něco, s čím jste příliš nepočítali. Nemá smysl se uzavírat před světem. Samota nebo společnost skleničky je to nejhorší řešení. Lásku dnes hledá spousta lidí. Vyhýbejte se průvanům a chraňte ledviny.

Štír – nemusíte si dělat tolik starostí s výdaji. Podle horoskopu vše bude v normě a případnou větší útratu velmi brzy dorovná o něco vyšší příjem. V lásce byste si měli udělat jasno, jestli si ji chcete opravdu vychutnat nebo dáte přednost tomu, abyste se pouze co nejvíce zalíbili jiným. Solná jeskyně, masáž, bazén, cyklistika nebo delší procházky – to vám nejlépe pomůže obnovit ztracenou energii.

Střelec – pokud můžete někomu pomoci, pomáhejte. Vrátí se vám to desetinásobně. Nové nápady se snažte realizovat rovnou. Případná úskalí se nějak dořeší postupně. Pokud to ve vztahu skřípe, v tomto týdnu se objeví konečně příležitost, jak vše vrátit do těch správných kolejí. Dechová cvičení dokážou vyřešit spoustu potíží.

Kozoroh – v zaměstnání to může být celkem klidné. Jen nezapomeňte hned na začátku týdne dohnat všechny resty, co máte z minula. Další výmluvy už nepomůžou. Ve vztahu budete muset najít nějaký kompromis. Pokud si obě strany postaví hlavu, tak řešení bude v nedohlednu. Se stresem pomůže meditace a večer byste měli popřemýšlet o nějaké uklidňující činnosti.

Vodnář – někdo vás za vašimi zády pomlouvá. Snažte se to ignorovat, i kdyby to bylo těžké. Jeho lži pak vyplavou na povrch. Kdybyste šli do střetu, část lidí pomyslí, že je na tom něco pravdy. Sezení u počítače, mobilu nebo u televize dobrý vztah nevystaví. Ani na podzim byste neměli zapomínat na dodržování pitného režimu.

Ryby – podle horoskopu byste se měli naučit radovat i z malých úspěchů. Nemusíte hned mít obrovské cíle, spousta drobností se ve finále složí na něco opravdu velkého. Láska se může objevit kdykoliv. Někdy se protiklady přitahují mnohem více, než byste čekali. Malou rýmu či kašel se pokuste zastavit hned v úplných počátcích.