Horoskopy od 12-11-2018 do 18-11-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2018

Beran – přestaňte se soustředit na to, co vám chybí nebo co nedokážete a raději se věnujte tomu, co máte a co umíte nejlépe. Uvidíte, jak vše bude hned jednodušší. Podle horoskopu přichází týden, kdybyste měli udělat v lásce to, o čem již delší dobu přemýšlíte. Netrapte se věcmi, které nemůžete změnit, psychická pohoda vám jen prospěje.

Býk – v úterý nebo ve středu dojde k nějaké nečekané události, která hodně ovlivní váš profesní život. Vypadá to, že na lásku či vztah má stále vliv někdo nebo něco z hluboké minulosti. Zkuste už za tím, co bylo, udělat tlustou čáru. Bolesti zad mohou být částečně vyvolané i neustálým stresem.

Blíženci – vypadá to, že přichází velmi dobrá chvíle pro různé dlouhodobější investice. Můžete si i pořídit něco, co pak vám bude dlouho a dobře sloužit. V lásce nás stále může něco hodně zaskočit, a možno proto, je to jedna z nejdůležitějších věcí v našich životech. Na pitný režim byste si měli dávat pozor i během chladnějších týdnů.

Rak – je zbytečné mít předem strach, když ve skutečnosti vám nic nehrozí. Nebojte se, osud nad vámi drží ochrannou ruku a rozhodně nic špatného se nestane. Lásku můžete dávat a také dostávat, čím více bude jednoho, tím více bude i druhého. Nesedejte si na chladné, vaše ledviny i měchýř jsou náchylné k prochladnutí.

Lev – investujte trochu více do osobního i profesního rozvoje. Nezapomínejte, že trocha zdravého sobectví ve finále pomůže nejen vám, ale i vašim nejbližším. Pokud nemáte partnera, tak podle horoskopu se můžete těšit na nějaký zajímavý románek. Neodmítejte hned nové nabídky. Něco je lepší prozkoumat. Můžete se cítit unavenější a ospalejší.

Panna – využijte každou možnost, která se vám naskytne. Někdy je třeba kout železo, dokud je žhavé, později se zpracovává mnohem hůře. Vysvětlí se nějaká záležitost, která konečně vaší duši přinese klid a pokud máte partnera, tak i posílí váš vztah. Bylinky a relaxační muzika jsou ideální program na večer.

Váhy – někdo vám nabídne pomoc. Možná se vám bude na začátku zdát, že ji vůbec nepotřebujete, ale je lepší si vše pořádně rozmyslet. Společné úsilí bude možná lepší. Jestli máte dojem, že ve vašem vztahu něco skřípe, není nic jednoduššího, než udělat první krok a nakousnout ožehavé téma. Ranní rozcvička a večerní procházka posílí vaši imunitu.

Štír – při nakupování se snažte vyhnout zbrklému chování. Budete mít sklon utrácet více, než je rozumné. Raději s sebou nenoste více hotovosti a kartu nechávejte raději doma. Pokud se chystáte na nějakou cestu, tak máte podle horoskopu velkou šanci narazit ně někoho, v jehož blízkosti vaše srdce začne rychle bušit. Fyzická kondice bude na tom velmi slušně.

Střelec – nejvíce vám pomůže, když někomu odpustíte jeho minulé chyby a rozhodnete se nad tím konečně mávnout rukou a jít dál. Jeho vděčnost vám může brzy hodně pomoci. Toužíte po lásce, ale asi to pořád ještě není úplně ono. Brzy přijde změna. Problémy s trávením nebo bolesti břicha raději proberte s odborníkem.

Kozoroh – v tomto týdnu nemusíte tolik utrácet. Každodenní výdaje se dají trochu přibrzdit. Zkuste to a uvidíte, že to není nic těžkého. Někdo vám možná začne vysílat nenápadné signály, zkuste opatrně vysvětlit, jestli máte nebo nemáte zájem. Jen opravdu citlivě. Podle horoskopu byste měli více dbát o své nohy, důležitá je pohodlná obuv.

Vodnář – musíte umět říkat ne. Nemůžete každému vyhovět přesně ve chvilce, kdy si jen tak mávne. Spousta věcí bude pak snadnějších. Vodnáři žijící ve vztahu by si na následující týden neměli stěžovat. Zvlášť víkend bude velmi vydařený. Stres z práce se může negativně odrazit i na vaší fyzické kondici.

Ryby – máte možnost získat zpět něco, co vám buď dříve náleželo a nebo na co máte bez nejmenších pochyb morální nárok. Podle horoskopy Ryby mohou ve vztahu narazit na nějaký menší problém, který zakalí jinak čistou  a průzračnou vodu lásky. Řešení se dá najít rychle. Krk držte v teple, může vám hrozit nachlazení.