Horoskopy od 05-11-2018 do 11-11-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2018

Beran – nové úkoly budou vyžadovat rozšíření znalostí a získání dalších zkušeností. Ale zvýšené úsilí bude opravdu stát za to. O lásku je někdy nutné opravdu hodně bojovat, nic nepřijde a neudrží se samo. Více spánku vám pomůže, navíc by bylo dobré se hned od rána nastavit k životu pozitivně.

Býk – postup na kariérním žebříčku je někdy prostě nutnost. Stabilizuje to vaší pozici v zaměstnání a budete moci mnohem klidněji plánovat budoucnost. Krátkodobé románky to není to pravé. Podle horoskopu toužíte po skutečné velké lásce. Nebojte se trochu radikálněji změnit svůj životní styl.

Blíženci – zatím své plány neprozrazujte. Poklidně je vylepšujte a počkejte na vhodnější chvíli. Ke konci týdne je vaše šance na nějakou výhru nebo výhodnou nabídku výrazně vyšší. Blíženci budou mít nyní možnost velmi silně upevnit svůj vztah. Tento týden je vhodný pro boj s nezdravými návyky. Budete mít mnohem silnější vůli.

Rak – koncentrujte se na aktuálních úkolech, ale využijte volné chvilky k ukončení nějakých starších záležitostí. Nemá smysl, aby vás ti kostlivci ve skříni pořád strašili. Kvůli nadměrnému množství každodenních povinností můžete mít trochu sklony zapomínat o lásce. Procvičujte horní část páteře a zádové svalstvo.

Lev – není důvod cokoliv měnit. Svou práci děláte dobře a už velmi brzy se dočkáte zasloužené odměny. Jen to chce ještě trochu trpělivosti. Single by podle horoskopu měli více věřit osudu. Ten si pro ně postupně chystá příjemnou změnu. Vhodný výběr koření může posílit imunitu – zajímavý je kardamom a skořice.

Panna – nedovolte, aby z vás někdo udělal hromosvod pro své problémy. Odpovědnost máte jen za to, co děláte sami. Tento týden je ideální pro posilování vztahu a rozkvět lásky. I pro single to může být celkem zajímavé, jen se nesmí moc tlačit na pilu. Vyhýbejte se příliš hlučnému prostředí, hrozí vám migrény.

Váhy – vyhýbejte se sporům s nadřízenými a s lidmi, jejichž slovo má v práci větší váhu. Nechte je, ať si říkají, co chtějí. Vy víte lépe, jen to nemusíte hned troubit do světa. Pokud jste při výběru lásky neměli moc šťastnou ruku, tak nezoufejte, vaše chvíle se blíží. Jen se nesmíte vzdát. Spánek bude vaším nejlepším spojencem.

Štír – rozhlížejte se za nějakou novou možností, jak získat nějakou tu korunu navíc. Je dobré si udělat rezervy dokud to jen jde. Příležitostí je nyní výrazně více než jindy. Může to být někdy únavné, ale pokuste se mít trochu více trpělivosti u různých drobných nešvarů, které má váš partner. Vyhýbejte se bacilonosičům.

Střelec – podle horoskopu byste v nadcházejícím týdnu měli mít schopnost a možnost si vyjednat lepší podmínky nebo mírně upravit svou pravidelnou pracovní náplň. Stačí jen říct. Krizi ve vztahu pomůže vyřešit otevřený rozhovor. Mlčení a uraženost vás nikam neposune. U zdraví myslete hlavně na sebe. To není sobectví ale nutnost.

Kozoroh – pro úspěšnou kariéru je nutné mít jasně vytyčený cíl. Jinak se budete jen tak plácat od ničemu k ničemu. Nebojte se i náročných úkolů, jen ty vás mohou posunout dál. Z pracovních kontaktů se postupem času může stát i něco jiného, mnohem hlubšího a pro vaše srdce zajímavějšího. Otužování by byl celkem dobrý nápad.

Vodnář – v tomto týdnu byste podle horoskopu měli mít příležitost využít nějakou zkušenost nebo znalost, o které jste už málem zapomněli. Možná získáte nový pohled na věc. Single dostanou nějaký zajímavý nápad, jak svou situaci posunout někam dál. Ale nápady je také nutno realizovat. Přírodní probiotické kultury zlepší trávení a využití vitamínů z potravin.

Ryby – skvělý týden pro samostatnou výdělečnou činnost. I v zaměstnání můžete zjistit, že trochu více vlastní iniciativy vám vůbec neublíží, spíše naopak. Výsledky vás mohou hodně příjemně překvapit. Se smyslem pro humor toho v lásce zvládnete více. Lehčí přístup k životu a povinnostem navíc ulehčí vaší duši.