Horoskopy od 29-10-2018 do 04-11-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý čtvrtý týden roku 2018

Beran – v práci se snažte nepostupovat zbrkle a budiž vám nejlepším průvodcem slušnost a diplomatické jednání. Stačí jen vědět, co od života chcete a hned to budete mít jednodušší. V lásce vám jasný cíl nejlépe zamete cestičku. Více spánku vám dá více energie i pozitivního přístupu ke světu.

Býk – v zaměstnání dostanete nějakou důležitou informaci od šéfa nebo výše postavených kolegů. Budete ji moci velmi rychle využít. Věřte svému šestému smyslu. V rozhodování o věcech lásky bude vaším nejlepším a téměř neomylným průvodcem. Chodit s mokrou hlavou ven rozhodně není dobrý nápad.

Blíženci – je čas, kdy je nejlepší sít a pečovat o pole, ale pak také přichází čas sklizně, kdy získáme odměnu za tu celou námahu, kterou jsme úrodě věnovali. Podle horoskopu ta druhá chvíle pomalu přichází. Někdo zajímavý se točí kolem vás, počkejte, až začne vysílat výraznější signály. Pokuste se najít duševní klid v relaxu nebo meditaci. Psychická vyrovnanost vám pomůže nejvíce.

Rak – někdo neznámý vám dá velmi výhodný tip. Nesmíte moc dlouho čekat, protože tahle skvělá příležitost bude k využití jen velmi krátce. Někdy je velmi příjemné si jen tak zaflirtovat. Jen si dejte pozor na jazyk, aby nějaký žertík nevyzněl až moc dvojsmyslně. Vaše játra by měly mít nyní výrazně lepší schopnost regenerace. Využijte toho s ostropestřcem.

Lev – lidé, kteří pracují s penězi a nebo se nějakým způsobem jejich práce souvis s obchodem budou mít velmi úspěšný týden.  Podle horoskopu lidé narození ve znamení zvěrokruhu Lev budou mít v tomto týdnu chuť na nějaké milostné dobrodružství a nebo zatouží po velkém vyznání lásky. Podívejte se na jídelníček, něco by se z něj dalo vyřadit a jen to prospěje vašemu zdraví.

Panna – naučte se častěji říkat ne. Nemůžete vyhovět všem a někdy je lepší, když lidé předem vědí, že jim automaticky ve všem nevyhovíte. Budete mít pak i více času na své aktivity. Máte nyní možnost dát některé věci do pořádku. Váš vztah může podle horoskopu rozkvést. Single, doma lásku opravdu nenajdete. Zkuste brát drobnosti s nadhledem, budete mít mnohem méně stresu a budete se cítit výrazně lépe.

Váhy – nejlepší by bylo, kdybyste si mohli udělat den dva volno. Díky tomu naberete k některým pracovním záležitostem patřičný odstup, který se vám hodně hodí. Ne vše, co je hezké na první pohled, by mělo stát za pozornost. Hezká slupka skrývá často nevýraznou nebo i dokonce zkaženou dužinu. Doplňujte vitamíny, nachystáte si imunitu na zimu.

Štír – podle horoskopu vás čeká několik rozhodnutí. Tam, kde si nebudete jistí, co je pro vás nejlepší, požádejte o odklad. A získaný čas využijte na konzultace s nejbližšími, ti vám poradí nejlépe. Vypadá to, že zamilované čekají hodně krásné chvilky. Nezapomínejte rozehřát organismus po příchodu z venku. Bude to nejlepší prevence.

Střelec – pokud jste v posledních týdnech někomu s něčím důležitým pomohli, nyní by se vám to mělo vrátit. Do čtvrtka raději moc neutrácejte, rezerva se vždy hodí. Někdo vám zavolá nebo dostanete zajímavou zprávu. Vaše srdce by mělo začít bušit mnohem rychleji. Stravujte se jen v důvěryhodných místech, kontrolujte datum trvanlivosti.

Kozoroh – čekají vás další výdaje, ale vše by se mělo dát zvládnout. Navíc již brzy se objeví větší příjem. Někdy je dobré se vrátit v myšlenkách a trochu i v chování do mladších let. Dokáže to ukázat lásku z úplně jiného pohledu. Bolest zad a páteře vám pomohou vyřešit cviky posilující svalstvo.

Vodnář – tento týden raději nikoho o ničem nepřesvědčujte. Vaše výřečnost nebude příliš dokonalá a mohli byste dosáhnout opaku toho, co potřebujete. V tomto týdnu si užívejte života, pokud máte partnera, tak s ním, pokud ho nemáte, tak s nejlepšími přáteli. Doladit zdraví a kondici do ideální formy vám pomůže odborník.

Ryby –  vytyčte si nějaký dlouhodobý cíl. Podle horoskopu je dobrý čas, abyste začali realizovat něco, co vám zabere více času a co potřebuje také nějaké pravidelné úsilí. Konflikty ve vztahu se podaří uklidnit. Ale stále ještě zůstane pár věcí k dořešení. Nechte je na později. Brusinky i borůvky působí jako prevence u lidí, kteří mají sklony k problémům s ledvinami a močovým měchýřem.